K78 Le plus grand Ultramarathon alpin du monde... czy to znaczy, że to maraton dla kategorii Kobiety 78+

ps. oczywiście nie mam pojęcia o j. francuskim, znam tylko jedno zdanie Że-ne-parle-franse-pa... czy jakoś tak.
Moderator: infernal
Nom. I wszyscy faceci w parku, którzy są szybsi ode mnie, to co najmniej Scotty Jurki. A laski - Paule Radcliffpardita pisze: I czuje sie jak mistrz swiata i okolic :D
No tak twierdzą uczeni w Piśmie, że stopy kobiety są jedną z ważniejszych a jednocześnie zaniedbywanych stref erogennych. Podobno pobudzająco działa na kobiety długie pieszczenie palców, kostek, podeszwy stóp... ale żeby tak działały Hyperspeedy... no no czego to ludzie nie wymyśląStrasb pisze:Chwila zawahania, ale jednak wyszłam w Hyperspeedach, w końcu kręgosłup reaguje jednakowo wrogo na bieganie w Oberonach, to co mam się przyjemności pozbawiać.
Z Balzakiem i "K30" to taki pseudokalambur... chodziło mi o powieść Balzaka "Kobieta trzydziestoletnia"pardita pisze:Humanista nie jest pewien...![]()
no nie mow, ze jeszcze nie wyprobowaleszoltar7 pisze: Podobno pobudzająco działa na kobiety długie pieszczenie palców, kostek, podeszwy stóp...
Nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak "nie potwierdzam ani nie zaprzeczam."zoltar7 pisze: No tak twierdzą uczeni w Piśmie, że stopy kobiety są jedną z ważniejszych a jednocześnie zaniedbywanych stref erogennych. Podobno pobudzająco działa na kobiety długie pieszczenie palców, kostek, podeszwy stóp... ale żeby tak działały Hyperspeedy... no no czego to ludzie nie wymyślą![]()
Szukałam pod zbliżonym tytułem, ale się skryło jako całość większego cyklu.zoltar7 pisze: Z Balzakiem i "K30" to taki pseudokalambur... chodziło mi o powieść Balzaka "Kobieta trzydziestoletnia"
No co ty Bawareczka, przecież to nie jest sexy... to to jest zwierzęce !Bawareczka pisze:no nie mow, ze jeszcze nie wyprobowaleszoltar7 pisze: Podobno pobudzająco działa na kobiety długie pieszczenie palców, kostek, podeszwy stóp...
ojej... no to sie popisalam, nie ma co...zoltar7 pisze:No tak twierdzą uczeni w Piśmie, że stopy kobiety są jedną z ważniejszych a jednocześnie zaniedbywanych stref erogennych. Podobno pobudzająco działa na kobiety długie pieszczenie palców, kostek, podeszwy stóp... ale żeby tak działały Hyperspeedy... no no czego to ludzie nie wymyśląStrasb pisze:Chwila zawahania, ale jednak wyszłam w Hyperspeedach, w końcu kręgosłup reaguje jednakowo wrogo na bieganie w Oberonach, to co mam się przyjemności pozbawiać.
PS.
Z Balzakiem i "K30" to taki pseudokalambur... chodziło mi o powieść Balzaka "Kobieta trzydziestoletnia"pardita pisze:Humanista nie jest pewien...![]()
no przeciez w kazdym facecie siedzi zwierz, mniej lub bardziej dzikizoltar7 pisze:
No co ty Bawareczka, przecież to nie jest sexy... to to jest zwierzęce !
Widać w moim przypadku proces domestykacji jest już tak zawansowany... że nieodwracalnyBawareczka pisze:no przeciez w kazdym facecie siedzi zwierz, mniej lub bardziej dzikizoltar7 pisze:
No co ty Bawareczka, przecież to nie jest sexy... to to jest zwierzęce !