LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

3 lipca o godzinie 10:00 odbędzie się rajd rowerowy do Nałęczowa, na który wszystkich chętnych zapraszam.
Miejsce spotkania - fontanna przy Placu Litewskim.
Trasa będzie przebiegała bocznymi drogami.
Cel imprezy - integracja lubelskich biegaczy.
Napiszcie proszę co o tym myślicie.

Pozdrawiam.
Andrzej.
New Balance but biegowy
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Świetny pomysł, mi to się bardzo podoba. Bieganie bieganiem, ale dla odmiany można też czasem pocisnąć w korby :) Na 3 lipca nie mam jeszcze żadnych planów, więc zapisuję rajd w terminarzu. Zachęcam też innych!

Paweł
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mój rower nie jest w najlepszym stanie, ale bardzo chętnie bym się wybrała :)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Justynka pisze:Mój rower nie jest w najlepszym stanie, ale bardzo chętnie bym się wybrała :)
Justynko przecież masz jeszcze dość czasu, żeby podreperować swój rower i cieszę
się, że z nami jedziesz.
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja mam niestety złą wiadomość, bo ostatnio zaczęła mi dokuczać ósemka (ósmy ząb licząc od przodu) i na czwartek mam zaplanowaną ekstrakcję. Z ósemkami różnie bywa, może uda się załatwić sprawę szybko i bez problemów, ale może być też tak, że w sobotę będę niedysponowany... :(

To znaczy chodzi o czwartek 30 czerwca, następną sobotę i niedzielę z rajdem w sumie też.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem, czy zaglądaliście ostatnio na stronę bieganie.pl, dlatego wklejam ogłoszenie odnośnie planów treningowych.

Jeśli w ostatnią sobotę na BiegamBoLubię brałeś udział w teście na 5 tys m, chcesz przygotować się do jesiennego maratonu i nie zdecydowałeś się jeszcze na konkretny plan przygotowań - spróbujemy Ci pomóc. Potrzebujemy Twoich odpowiedzi na następujące pytania:

jaki jest wynik testu który biegłeś ostatnio - podaj czas (i dystans, dla tych którzy biegli inny dystans)
w jakim mieście chodzisz na zajęcia BiegamBoLubie
ile km biegasz teraz tygodniowo
ile razy w tygodniu teraz biegasz
ile razy w tygodniu możesz biegać (czyli ile możesz na trening przeznaczyć czasu)
ile km miał najdłuższy trening w ciągu ostatnich 2 tygodni
ile masz lat
ile ważysz
ile masz wzrostu
jak monitorujesz intensywność treningów: tempo? tętno? samopoczucie? inaczej - jak?
jaka jest data maratonu który zamierzasz pobiec?

Wyślijcie je na adres: trening@bieganie.pl.
W temacie napisz: przygotowanie do maratonu
W ciągu kilku dni otrzymasz swój plan treningowy do jesiennego maratonu lub informację, że nie podejmujemy się go przygotować bo wg nas nie jesteś jeszcze gotowy.

Proszę wszystkich o przesłanie tych informacji na podany adres. Jeśli ktoś nie pamięta swoich czasów -- dajcie znać, bo mam wszystkie zapisane:)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moi Drodzy! Mam nadzieję, że licznie stawicie się jutro o 9.30 na Stadionie LA przy al. Piłsudskiego;) ZAPRASZAM!
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla tych, którzy bali się zmoknąć ;p i dla tych, których chmury nie wystraszyły ;)

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 5ed73a5054
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie bójcie się deszczu! :) zapraszam jutro o 9.30 na stadion "START" przy al. Piłsudskiego 22.
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hej!

I jak wam się udał trening w sobotę? Pogoda była nie za ciekawa... Ja wtedy leżałem spuchnięty jak chomik i cały obolały, więc o bieganiu nie było mowy, niestety :( W ogóle przez ostatni tydzień nie biegałem, z powodu przeprowadzki. Nawet poczułem, że zaczynam odwykać od regularnego biegania, ale wczoraj obejrzałem film 'Maratończyk' i od razu nabrałem chęci na trening ;)

Andrzej, co z rajdem do Nałęczowa? Udało się zorganizować mimo deszczu, czy przełożyliście? Jeśli przełożyliście, to może jeszcze uda mi się załapać :)

Paweł
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niestety pogoda tym razem wygrała, następny termin to 17 lipca.
Paweł mam dla Ciebie odpowiednią maść na ból piszczela i wszystkie inne bóle związane z kontuzjami,
otóż chodzi o "czarci pazur" lub "diabelski pazur" gdyż w różnych aptekach występuje ona pod różną nazwą.
U mnie po dwutygodniowym używaniu jej nastąpiły takie zmiany, że mogę trenować w końcu regularnie cztery lub nawet pięć razy w tygodniu, poza tym jest jej o wiele więcej niż w fastumie np. no i cena nie odstrasza bo kosztuje ona około 10 zł. no i co najważniejsze pomaga.
Polecam.
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki! Dwie dobre wiadomości w jednym poście. Na 17 lipca nie mam jeszcze żadnych planów, super jeśli tym razem uda się pojeździć. Co do piszczela, to nie wiadomo czy dalej boli, bo od ponad tygodnia nie biegałem. Może sam się wyleczył... fajnie by było. W tym tygodniu wznowię treningi, jeśli dalej będzie coś nie tak, to na pewno spróbuję tej maści.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam do Was wielką prosbę ;) informujcie mnie o Waszych startach w różnych zawodach i przesyłajcie fotki, jeśli macie :)

Zdjęć z ostatnich zajęć nie mam, bo rozładował się aparat (chyba w końcu kupię akumulatorki ;D)

Pozdrawiam!
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to ja startowałem 19 czerwca w Garwolinie na 10km, pobiegłem na 41:37. Koledzy też startowali :) Takie dwa zdjęcia ze strony biegu http://www.bieg.truchtacz.pl/ na których mnie widać:

To jest około 2. kilometra, z pacemakerem który bardzo mi pomógł w pierwszej połowie biegu. W ogóle, taki pacemaker to świetny wynalazek! Bardzo ułatwia jeśli ktoś nie ma jeszcze doświadczenia i trudno mu dobrze rozłożyć siły.
Obrazek

A to tuż przed metą.
Obrazek
ODPOWIEDZ