LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!
-
- Wyga
3 lipca o godzinie 10:00 odbędzie się rajd rowerowy do Nałęczowa, na który wszystkich chętnych zapraszam.
Miejsce spotkania - fontanna przy Placu Litewskim.
Trasa będzie przebiegała bocznymi drogami.
Cel imprezy - integracja lubelskich biegaczy.
Napiszcie proszę co o tym myślicie.
Pozdrawiam.
Andrzej.
Miejsce spotkania - fontanna przy Placu Litewskim.
Trasa będzie przebiegała bocznymi drogami.
Cel imprezy - integracja lubelskich biegaczy.
Napiszcie proszę co o tym myślicie.
Pozdrawiam.
Andrzej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mój rower nie jest w najlepszym stanie, ale bardzo chętnie bym się wybrała
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
Justynko przecież masz jeszcze dość czasu, żeby podreperować swój rower i cieszęJustynka pisze:Mój rower nie jest w najlepszym stanie, ale bardzo chętnie bym się wybrała
się, że z nami jedziesz.
-
- Wyga
Ja mam niestety złą wiadomość, bo ostatnio zaczęła mi dokuczać ósemka (ósmy ząb licząc od przodu) i na czwartek mam zaplanowaną ekstrakcję. Z ósemkami różnie bywa, może uda się załatwić sprawę szybko i bez problemów, ale może być też tak, że w sobotę będę niedysponowany...
To znaczy chodzi o czwartek 30 czerwca, następną sobotę i niedzielę z rajdem w sumie też.
To znaczy chodzi o czwartek 30 czerwca, następną sobotę i niedzielę z rajdem w sumie też.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem, czy zaglądaliście ostatnio na stronę bieganie.pl, dlatego wklejam ogłoszenie odnośnie planów treningowych.
Jeśli w ostatnią sobotę na BiegamBoLubię brałeś udział w teście na 5 tys m, chcesz przygotować się do jesiennego maratonu i nie zdecydowałeś się jeszcze na konkretny plan przygotowań - spróbujemy Ci pomóc. Potrzebujemy Twoich odpowiedzi na następujące pytania:
jaki jest wynik testu który biegłeś ostatnio - podaj czas (i dystans, dla tych którzy biegli inny dystans)
w jakim mieście chodzisz na zajęcia BiegamBoLubie
ile km biegasz teraz tygodniowo
ile razy w tygodniu teraz biegasz
ile razy w tygodniu możesz biegać (czyli ile możesz na trening przeznaczyć czasu)
ile km miał najdłuższy trening w ciągu ostatnich 2 tygodni
ile masz lat
ile ważysz
ile masz wzrostu
jak monitorujesz intensywność treningów: tempo? tętno? samopoczucie? inaczej - jak?
jaka jest data maratonu który zamierzasz pobiec?
Wyślijcie je na adres: trening@bieganie.pl.
W temacie napisz: przygotowanie do maratonu
W ciągu kilku dni otrzymasz swój plan treningowy do jesiennego maratonu lub informację, że nie podejmujemy się go przygotować bo wg nas nie jesteś jeszcze gotowy.
Proszę wszystkich o przesłanie tych informacji na podany adres. Jeśli ktoś nie pamięta swoich czasów -- dajcie znać, bo mam wszystkie zapisane:)
Jeśli w ostatnią sobotę na BiegamBoLubię brałeś udział w teście na 5 tys m, chcesz przygotować się do jesiennego maratonu i nie zdecydowałeś się jeszcze na konkretny plan przygotowań - spróbujemy Ci pomóc. Potrzebujemy Twoich odpowiedzi na następujące pytania:
jaki jest wynik testu który biegłeś ostatnio - podaj czas (i dystans, dla tych którzy biegli inny dystans)
w jakim mieście chodzisz na zajęcia BiegamBoLubie
ile km biegasz teraz tygodniowo
ile razy w tygodniu teraz biegasz
ile razy w tygodniu możesz biegać (czyli ile możesz na trening przeznaczyć czasu)
ile km miał najdłuższy trening w ciągu ostatnich 2 tygodni
ile masz lat
ile ważysz
ile masz wzrostu
jak monitorujesz intensywność treningów: tempo? tętno? samopoczucie? inaczej - jak?
jaka jest data maratonu który zamierzasz pobiec?
Wyślijcie je na adres: trening@bieganie.pl.
W temacie napisz: przygotowanie do maratonu
W ciągu kilku dni otrzymasz swój plan treningowy do jesiennego maratonu lub informację, że nie podejmujemy się go przygotować bo wg nas nie jesteś jeszcze gotowy.
Proszę wszystkich o przesłanie tych informacji na podany adres. Jeśli ktoś nie pamięta swoich czasów -- dajcie znać, bo mam wszystkie zapisane:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Moi Drodzy! Mam nadzieję, że licznie stawicie się jutro o 9.30 na Stadionie LA przy al. Piłsudskiego;) ZAPRASZAM!
-
- Zaprawiony W Bojach
Dla tych, którzy bali się zmoknąć ;p i dla tych, których chmury nie wystraszyły
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 5ed73a5054
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 5ed73a5054
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie bójcie się deszczu! zapraszam jutro o 9.30 na stadion "START" przy al. Piłsudskiego 22.
-
- Wyga
Hej!
I jak wam się udał trening w sobotę? Pogoda była nie za ciekawa... Ja wtedy leżałem spuchnięty jak chomik i cały obolały, więc o bieganiu nie było mowy, niestety W ogóle przez ostatni tydzień nie biegałem, z powodu przeprowadzki. Nawet poczułem, że zaczynam odwykać od regularnego biegania, ale wczoraj obejrzałem film 'Maratończyk' i od razu nabrałem chęci na trening
Andrzej, co z rajdem do Nałęczowa? Udało się zorganizować mimo deszczu, czy przełożyliście? Jeśli przełożyliście, to może jeszcze uda mi się załapać
Paweł
I jak wam się udał trening w sobotę? Pogoda była nie za ciekawa... Ja wtedy leżałem spuchnięty jak chomik i cały obolały, więc o bieganiu nie było mowy, niestety W ogóle przez ostatni tydzień nie biegałem, z powodu przeprowadzki. Nawet poczułem, że zaczynam odwykać od regularnego biegania, ale wczoraj obejrzałem film 'Maratończyk' i od razu nabrałem chęci na trening
Andrzej, co z rajdem do Nałęczowa? Udało się zorganizować mimo deszczu, czy przełożyliście? Jeśli przełożyliście, to może jeszcze uda mi się załapać
Paweł
-
- Wyga
Niestety pogoda tym razem wygrała, następny termin to 17 lipca.
Paweł mam dla Ciebie odpowiednią maść na ból piszczela i wszystkie inne bóle związane z kontuzjami,
otóż chodzi o "czarci pazur" lub "diabelski pazur" gdyż w różnych aptekach występuje ona pod różną nazwą.
U mnie po dwutygodniowym używaniu jej nastąpiły takie zmiany, że mogę trenować w końcu regularnie cztery lub nawet pięć razy w tygodniu, poza tym jest jej o wiele więcej niż w fastumie np. no i cena nie odstrasza bo kosztuje ona około 10 zł. no i co najważniejsze pomaga.
Polecam.
Paweł mam dla Ciebie odpowiednią maść na ból piszczela i wszystkie inne bóle związane z kontuzjami,
otóż chodzi o "czarci pazur" lub "diabelski pazur" gdyż w różnych aptekach występuje ona pod różną nazwą.
U mnie po dwutygodniowym używaniu jej nastąpiły takie zmiany, że mogę trenować w końcu regularnie cztery lub nawet pięć razy w tygodniu, poza tym jest jej o wiele więcej niż w fastumie np. no i cena nie odstrasza bo kosztuje ona około 10 zł. no i co najważniejsze pomaga.
Polecam.
-
- Wyga
Dzięki! Dwie dobre wiadomości w jednym poście. Na 17 lipca nie mam jeszcze żadnych planów, super jeśli tym razem uda się pojeździć. Co do piszczela, to nie wiadomo czy dalej boli, bo od ponad tygodnia nie biegałem. Może sam się wyleczył... fajnie by było. W tym tygodniu wznowię treningi, jeśli dalej będzie coś nie tak, to na pewno spróbuję tej maści.
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam do Was wielką prosbę informujcie mnie o Waszych startach w różnych zawodach i przesyłajcie fotki, jeśli macie
Zdjęć z ostatnich zajęć nie mam, bo rozładował się aparat (chyba w końcu kupię akumulatorki ;D)
Pozdrawiam!
Zdjęć z ostatnich zajęć nie mam, bo rozładował się aparat (chyba w końcu kupię akumulatorki ;D)
Pozdrawiam!
-
- Wyga
No to ja startowałem 19 czerwca w Garwolinie na 10km, pobiegłem na 41:37. Koledzy też startowali Takie dwa zdjęcia ze strony biegu http://www.bieg.truchtacz.pl/ na których mnie widać:
To jest około 2. kilometra, z pacemakerem który bardzo mi pomógł w pierwszej połowie biegu. W ogóle, taki pacemaker to świetny wynalazek! Bardzo ułatwia jeśli ktoś nie ma jeszcze doświadczenia i trudno mu dobrze rozłożyć siły.
A to tuż przed metą.
To jest około 2. kilometra, z pacemakerem który bardzo mi pomógł w pierwszej połowie biegu. W ogóle, taki pacemaker to świetny wynalazek! Bardzo ułatwia jeśli ktoś nie ma jeszcze doświadczenia i trudno mu dobrze rozłożyć siły.
A to tuż przed metą.