za mną debiut

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

atalanta
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

właśnie wróciłam z mojego pierwszego biegu ulicznego.
było niewiarygodnie - milion uczuc na sekundę. Nie wiedziałam że to aż tak...
czysta euforia od rana, a od wystrzału to już po prostu szał!
takie bieganie w kupie jest niesamowite. Szczególnie że po takich moich codziennych, samotnych trasach. A tu: nie trzeba uprawiac slalomu, biegnie się środkiem jezdni, gdzie nie spojrzec tam ktoś biegnie, a co najważniejsze - nie trzeba organizowac sobie wody :)
Bardzo dużo wzruszających chwil - dzieciaki na podiach, wymiatający facet na kulach, ludzie biegający dłużej niż ja żyję.
Że nie wspomnę o tych którzy ten wyścig wygrali. WoW! Oglądanie na żywo prawdziwych biegaczy w akcji dostarcza wielu wrażeń ;)

rany, ale fajnie.
Bardzo się cieszę że w mojej mieścinie takie akcje są organizowane.
Jeżeli tak wygląda (i wzbudza takie emocje) mały, 10 km lokalny bieg to jak to musi to byc z maratonem...

Pamiętacie jak wyglądały Wasze pierwsze starty? Czy kolejne razy są również takie "naelektryzowane"?

aaale fajnie :)

no to teraz lecę kąpac, czytac i kłaśc dzieciaki do spania. A potem relaks i jakieś piwko. Albo dwa.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Aśka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:11

Nieprzeczytany post

heh, jakbym czytała relację z mojego pierwszego startu :D naładowana na maksa, podjarana absolutnie wszystkim :D
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

atalanta pisze: Pamiętacie jak wyglądały Wasze pierwsze starty? Czy kolejne razy są również takie "naelektryzowane"?
One do tej pory są takie "naelektryzowane" :).

Gratuluję pierwszego startu!
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
flora
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Super! Gratuluję!

Mam nadzieję, że mój start też będzie tak udany. Już nie mogę się doczekać sierpnia. Zazdroszczę fajnych wrażeń. Pozdrawiam
DariaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Serdeczne gratulacje :hej:

Moj pierwszy polmaraton pamietam tak wlasnie: 8tys ludzi na starcie, hymn, i strzal i ten tupot nog i ciezkie oddechy przez 21km i ... nie przeszlo, nadal mam takie emocje. Pierwszy maraton byl mniej emocjonalny na starcie, za to na mecie zupelnie sie rozkleilam, ktos mi podal chusteczke, ktos zalozyl medal. Kazdy bieg inny, ale kazdy szczegolny. Chyba sie troche uzaleznilam od biegow ulicznych, bo nawet nie wspomne ile w tym roku zrobilam :bum: i mam jeszcze w planie. Nie ma dla mnie lepszej motywacji....
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
atalanta
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dzięki dziewczyny.
czuję to uzależnienie w kościach :)
ODPOWIEDZ