help

Odnośnie rąk - to chyba normalne, też tak mam. Ja widzę zmniejszenie obwodu również na kołnierzu koszuli. Z brzucha spada mi niestety najwolniej.Apau pisze:Schudł mi brzuch co wyraznie widze po spodniach, ale schudly mi tez rece co widze po zegarku. Dziwne,nie?
schudlem w tych samych miejsach, w pasie i nadgarstkiApau pisze:Ja zjechałem z 79 do 75 i w sumie jest ok, z tym że chudnę w dziwnych miejscach. Schudł mi brzuch co wyraznie widze po spodniach, ale schudly mi tez rece co widze po zegarku. Dziwne,nie?
Dodałeś bieganie a sam piszesz że jesz normalnie tak samo jak zawsze to masz odpowiedź na swoje pytanie.Mak0sss pisze:Mam chyba odwrotny problem niż wiekszość, bardzo latwo trace kilogramy i nie za bardzo mi się to podoba. Jak i co jeść, żeby chociaż zatrzymać ten proces? W ciagu 2 miesięcy schudlem 5 kg, jedząc normalnie tak jak do tej pory, nadwagi nie mialem przy 185 cm, wazylem 79-80 kg, a teraz mam 75.
help
Zacznij robić pompki (np. 3 x 20 szt. po treningu w przerwach podczas rozciągania). Poprawisz sobie górę w kilka tygodni. Jeśli nie obwód, to z pewnością rzeźbę.Colin2000 pisze:... Najszybciej spadły rece niestety obwód bicepsa też...
Uważam że masz doskonałą wagę do biegania, zwłaszcza biorąc pod uwagę wzrost. BMI bardzo dobre. Jedz nie trzy posiłki a 5 dziennie, mam kolegę ma ten sam problem przemianę materii ma naprawdę imponującą jakby miał tasiemca... Jesteś zapewne w wieku 17-25 lat zatem to minie z wiekiem bo w tym wieku je się naprawdę dużoMak0sss pisze:Mam chyba odwrotny problem niż wiekszość, bardzo latwo trace kilogramy i nie za bardzo mi się to podoba. Jak i co jeść, żeby chociaż zatrzymać ten proces? W ciagu 2 miesięcy schudlem 5 kg, jedząc normalnie tak jak do tej pory, nadwagi nie mialem przy 185 cm, wazylem 79-80 kg, a teraz mam 75.
help