Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Skoro wszyscy inni śpią, to pozwolę sobie powitać nową blogerkę i założyć wątek komentarzowy
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
a wyniki naprawdę niezłe
Podziwiam za poranne bieganie, dla mnie chyba niewykonalne
Witamy nową koleżankę
Podziwiam za poranne bieganie, dla mnie chyba niewykonalne
Witamy nową koleżankę
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
No, to czekamy na relacje z porannych treningów
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Również serdecznie witam
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
witam!
"Run for fun", fajny zabieg dyplomatyczny. Z tego co widać u Ciebie to records jest chyba ważną częścią składowa tego całego "fun" i chyba nie da się ukryć, że całkiem integralną częścią. Samo wychodzi, natury człowieka nie da się ukryć, będzie się ścigał i koniec, nawet z samym sobą.. Nie ma co się tłumaczyć
trzymam kciuki za realizację celów!
"Run for fun", fajny zabieg dyplomatyczny. Z tego co widać u Ciebie to records jest chyba ważną częścią składowa tego całego "fun" i chyba nie da się ukryć, że całkiem integralną częścią. Samo wychodzi, natury człowieka nie da się ukryć, będzie się ścigał i koniec, nawet z samym sobą.. Nie ma co się tłumaczyć
trzymam kciuki za realizację celów!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
To i ja serdecznie powitam.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
tu nie chodzi o znajomości, ani żadne wtyki..Aniad1312 pisze:Ech Mimik, jak Ty mnie znasz!
A serio - jednym z celów jest zachowanie równowagi między "fun" a "records"
ino "prawdy uniwersalne" spraktykowane na sobie i zauważane również wśród innych na tym forum.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Ja oczywiście jak zwykle spóźniona..... Witam, witam!!! Chociaż prawdę mówiąc trochę Cię już znam ze strefy kobiet. Run for fun -fajny pomysł. Do mnie przemawia. Pozdrawiam.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Witam również i gratuluję całkiem fajnego wyniku w połówce.
Co do tempa, to chyba było ciut za wolne, skoro Cię komary dogoniły
Tak serio, to jak dla mnie Twoje przebieżki są bardzo szybkie. Moje komary są wolniejsze, gubię je już gdzieś tak przy 5'30''.
Co do tempa, to chyba było ciut za wolne, skoro Cię komary dogoniły
Tak serio, to jak dla mnie Twoje przebieżki są bardzo szybkie. Moje komary są wolniejsze, gubię je już gdzieś tak przy 5'30''.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
To przynajmniej masz naturalną motywację, żeby biegać szybciej
//edit
Widzę, że biegniesz w tym samym biegu co nasz forumowy kolega Vincent - powodzenia. Biegnij 4fun a może i rekord padnie.
//edit
Widzę, że biegniesz w tym samym biegu co nasz forumowy kolega Vincent - powodzenia. Biegnij 4fun a może i rekord padnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
nie moge się powstrzymać od komentarza - biegasz za szybko na treningach! a także za wolno
Rozumie, że większość Twoich treningów to spokojne biegi - powinnaś je biegać nie szybciej niż 6:10/km!
Szybsze biegi ciągłe, czyli albo polski drugi zakres albo lepiej amerykańskie Tempo Run (20 minut biegu około progu mleczanowego) powinnaś biegać tempem 5:15-5:25/km.
Interwały, czyli chociażby Twoje kilometrówki, powinnaś biegać 4:57-5:08/km.
To zróżnicowanie treningów na pewno pomoże, nie popełniaj częstego błędu początkujących, którzy biegają wolne treningi za szybko a szybkie za wolno.
Pozdrawiam,
Kuba
Rozumie, że większość Twoich treningów to spokojne biegi - powinnaś je biegać nie szybciej niż 6:10/km!
Szybsze biegi ciągłe, czyli albo polski drugi zakres albo lepiej amerykańskie Tempo Run (20 minut biegu około progu mleczanowego) powinnaś biegać tempem 5:15-5:25/km.
Interwały, czyli chociażby Twoje kilometrówki, powinnaś biegać 4:57-5:08/km.
To zróżnicowanie treningów na pewno pomoże, nie popełniaj częstego błędu początkujących, którzy biegają wolne treningi za szybko a szybkie za wolno.
Pozdrawiam,
Kuba