to zdanie podsumowuje każda dyskusję i likwiduje potrzebę pisania jakichkolwiek artykułów :Djack warski pisze:trzeba tylko jadac wszytko z umiarem a przede wszytkim słuchac swojego organizmu
należy więc zakazać używania go.
to zdanie podsumowuje każda dyskusję i likwiduje potrzebę pisania jakichkolwiek artykułów :Djack warski pisze:trzeba tylko jadac wszytko z umiarem a przede wszytkim słuchac swojego organizmu
od dawna powtarzam mimo że się nei raz nie zgadzam że kolega F@F kupa o co chodzi w suplementacji. Bardzo sensowna wypowiedz z bardzo sensowym akcentem na koniec.F@E pisze:Białko białku nierówne w zależności od potrzeby zażywamy albo szybko wchłanialne albo wolno wchłanialne białka. Przy bieganiu następuje deficyt wszystkich składników odżywczych przy nieodpowiedniej ich podaży (czyli diecie przeciętnego Kowalskiego) także czemu by się dziwić że białka trzeba wrzucać więcej, wszystko powinno być wrzucane w większych ilościach. Wiele tych artykułów jest stronnicze i nie niesie za sobą bukietu wszystkich informacji. A to że pisze taki art gość z tytułem dr. niczego nie zmienia.
pozdro
Co racja to racja, poza tym kazde cialo jest inne i przede wszytskim zalezy tez to od tego w jakim celu sie biega i co sie chce osiagnac.F@E pisze: A to że pisze taki art gość z tytułem dr. niczego nie zmienia.
pozdro
Carmel pisze:Co racja to racja, poza tym kazde cialo jest inne i przede wszytskim zalezy tez to od tego w jakim celu sie biega i co sie chce osiagnac.F@E pisze: A to że pisze taki art gość z tytułem dr. niczego nie zmienia.
pozdro
Sa to subiektywne wypowiedzi. kazdy ma prawo do wlasnego zdania. I tak sprawa wyglada.kubawisniewski pisze:Carmel pisze:Co racja to racja, poza tym kazde cialo jest inne i przede wszytskim zalezy tez to od tego w jakim celu sie biega i co sie chce osiagnac.F@E pisze: A to że pisze taki art gość z tytułem dr. niczego nie zmienia.
pozdro
Ej, ale o co chodzi tak naprawdę w Waszych wypowiedziach, bo nie mogę zjarzyć? Jest napisane, że to pierwsza część, jest napisane, że popularnonanukowy, jest napisane, że to próba odpowiedzi i otwarcie dyskusji (nota bene tytuł naukowy został przedstawiony przez redakcję, chyba Was on szczególnie boli). Z Waszych wypowiedzi wynika, że wiecie z tym temacie wszystko - więc może nie doceniacie faktu, że inni wiedzą mniej i należą im się jakieś popularnonaukowe zasady na ten temat. Jestem stronniczy, ale ja nie wiem i chętnie się dowiem.
a właśnie jest jedyny w swoim rodzaju bo nikt go nie naśladuję a więc koło się zamyka a poza tym każdy z nas jest jedyny w swoim rodzajuSvolken pisze:Scott Jurek jest jedyny w swoim rodzaju, więc jako przykład jest do niczego
Bzdura, mnostwo maratonczykow i ultra idzie w jego slady. Jest takim samym zwierzeciem jak my wszyscy. Kenijczycy to wiekszosci wegetarianie, wielu na pograniczu weganizmu.Svolken pisze:Scott Jurek jest jedyny w swoim rodzaju, więc jako przykład jest do niczego
niektórzy to nawet jak się potkną o ironię, to jej nie zauważąDariaB pisze:Bzdura, mnostwo maratonczykow i ultra idzie w jego slady. Jest takim samym zwierzeciem jak my wszyscy. Kenijczycy to wiekszosci wegetarianie, wielu na pograniczu weganizmu.Svolken pisze:Scott Jurek jest jedyny w swoim rodzaju, więc jako przykład jest do niczego