Ja akurat rzadko startuję, ale sam byłem zdziwiony że przy takiej pogodzie tak komfortowo się biegało.Raul7 pisze:Na UEK była chyba najlepsza pogoda jaką miałem w życiu na zawodach!!myśka pisze:to taka temp mi pasi Ł=Dirrrt pisze: Serwis pogodowy IMGW wskazuje prognozę na jutro, godz 12 jako:
pogodnie, 24'C (temperatura odczuwalna 22,9'C)
btw, mój nr 436
Ale już nie chce tak, jak było na biegu UEK. Fuj.
[29 maja 2011] Interrun 2011
- noyle
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- monter
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:47:58
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:52
- Życiówka w maratonie: 3:50
W moim przypadku 43 minuty i 2 sekundy brutto
czyli chyba złamałem 43 minuty netto
oczywiście na 10km :D Punkty z wodą bardzo dobrze rozłożone, fajnie że były 2 bo pogoda dała trochę popalić... Garmin mi pokazał 9,91km, ale pod mostami nie łapał sygnału więc może być trochę okłamane... Tak czy siak wynik można chyba traktować jako życiówka
Pozdrawiam.

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Mi też pokazał 9.91 a mam FP...
co do mnie to leciałem na 10km, 5km w dobrym czasie ideał pod 42min.. potem spuchłem
pogoda nie dla mnie.. kapeć w ryju, woda nie pomogła, brak mocy... najgorszy start w tym sezonie!! oczywiście najgorszy mój start...
jak by jednak nie patrzeć jest życiówka na pocieszenie chyba tylko z 44.52 przeskoczyłem na 44.40...
w Sylwka na tej trasie byłem pierwszy (z naszej ekipy) teraz ostatni
... trzeba zacząć trenować...
co do mnie to leciałem na 10km, 5km w dobrym czasie ideał pod 42min.. potem spuchłem

pogoda nie dla mnie.. kapeć w ryju, woda nie pomogła, brak mocy... najgorszy start w tym sezonie!! oczywiście najgorszy mój start...
jak by jednak nie patrzeć jest życiówka na pocieszenie chyba tylko z 44.52 przeskoczyłem na 44.40...
w Sylwka na tej trasie byłem pierwszy (z naszej ekipy) teraz ostatni

-
- Zaprawiony W Bojach
Raul7 właśnie wychodzi twoje chaotyczne bieganie skakania tempami raz km w 4:50 raz w 3:55 zacznij od podstaw buduj bazę a potem dodawaj elementy szybkości i na jesień 40 min beknie jak nic , wolne wybieganie po 5:30-5:45 tak powinno wyglądać 75% twego treningu Na pocxatku
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
-
- Dyskutant
i nie zaczynaj tak szybko :P to już 3 zawody z rzędu na których mnie wyprzedziłeś na początku a przybiegłem 2-3 minuty szybciej
lepiej biec równym tempem albo trochę przyspieszać... i nie lecieć sprintem z górki

- myśka
- Wyga
- Kontakt:
Raul7, jeszcze raz przepraszam za ten mój mam nadzieję nie bardzo bolesny wymach 

-
- Dyskutant
na starcie leciało kilka osób które wpadały na wszystkich od tyłu przesuwały ich w bok i mówiły przepraszam :D takim sposobem jeden sporej wielkości zawodnik zaliczył perfekcyjną glebę na całej długości ciała... tak więc wymachami bym się nie przejmował... trzeba się cieszyć że nikt nami nie rzucił na ziemię :D
aha jeszcze do Raula.. jak Ty chcesz zrobić życiówkę jak dzień przed zawodami lecisz 12km i w tym tempówki :D nigdy się z czymś takim nie spotkałem... ja np wczoraj biegałem 3,2km po 6:15/km... ja bym na Twoim miejscu zwolnił na treningach bo się przetrenujesz czy coś
aha jeszcze do Raula.. jak Ty chcesz zrobić życiówkę jak dzień przed zawodami lecisz 12km i w tym tempówki :D nigdy się z czymś takim nie spotkałem... ja np wczoraj biegałem 3,2km po 6:15/km... ja bym na Twoim miejscu zwolnił na treningach bo się przetrenujesz czy coś
- monter
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:47:58
Jak by ktoś chciał sprawdzić które zajął miejsce w biegu, to przerobiłem z oficjalnego (jeszcze pierwszego) PDF-a: Wyniki Cracovia Interrun 2011
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Wiem wiemadam_k pisze:na starcie leciało kilka osób które wpadały na wszystkich od tyłu przesuwały ich w bok i mówiły przepraszam :D takim sposobem jeden sporej wielkości zawodnik zaliczył perfekcyjną glebę na całej długości ciała... tak więc wymachami bym się nie przejmował... trzeba się cieszyć że nikt nami nie rzucił na ziemię :D

ale jakoś BBL nie moge sobie odmówić nigdy :P
a następnym razem musze biec z kimś.. ktoś kto sie nastawia na konkretny wynik i będzie biegł równo...