[29 maja 2011] Interrun 2011

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
noyle
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:
myśka pisze:
Dirrrt pisze: Serwis pogodowy IMGW wskazuje prognozę na jutro, godz 12 jako:
pogodnie, 24'C (temperatura odczuwalna 22,9'C)

btw, mój nr 436 :)
to taka temp mi pasi Ł=
Ale już nie chce tak, jak było na biegu UEK. Fuj.
Na UEK była chyba najlepsza pogoda jaką miałem w życiu na zawodach!!
Ja akurat rzadko startuję, ale sam byłem zdziwiony że przy takiej pogodzie tak komfortowo się biegało.
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
monter
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:47:58

Nieprzeczytany post

Nie wiem kiedy będą oficjalne wyniki, mój prywatny czas na 5 km: 24'52". Dobrze, że na Floriańskiej (jak zawsze) wiało, człowiek się nie zagotował na finiszu :)
Przy okazji podniosłem sobie HRmax z 198 na 201 ;)
Obrazek
Dobrego biegacza poznajemy po tym, że dużo pije - w przeciwieństwie do jego butów. :)
adam_k
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:52
Życiówka w maratonie: 3:50

Nieprzeczytany post

W moim przypadku 43 minuty i 2 sekundy brutto ;) czyli chyba złamałem 43 minuty netto :) oczywiście na 10km :D Punkty z wodą bardzo dobrze rozłożone, fajnie że były 2 bo pogoda dała trochę popalić... Garmin mi pokazał 9,91km, ale pod mostami nie łapał sygnału więc może być trochę okłamane... Tak czy siak wynik można chyba traktować jako życiówka :) Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Mi też pokazał 9.91 a mam FP...
co do mnie to leciałem na 10km, 5km w dobrym czasie ideał pod 42min.. potem spuchłem :)
pogoda nie dla mnie.. kapeć w ryju, woda nie pomogła, brak mocy... najgorszy start w tym sezonie!! oczywiście najgorszy mój start...
jak by jednak nie patrzeć jest życiówka na pocieszenie chyba tylko z 44.52 przeskoczyłem na 44.40...
w Sylwka na tej trasie byłem pierwszy (z naszej ekipy) teraz ostatni :(... trzeba zacząć trenować...
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Raul7 właśnie wychodzi twoje chaotyczne bieganie skakania tempami raz km w 4:50 raz w 3:55 zacznij od podstaw buduj bazę a potem dodawaj elementy szybkości i na jesień 40 min beknie jak nic , wolne wybieganie po 5:30-5:45 tak powinno wyglądać 75% twego treningu Na pocxatku
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

i nie zaczynaj tak szybko :P to już 3 zawody z rzędu na których mnie wyprzedziłeś na początku a przybiegłem 2-3 minuty szybciej :) lepiej biec równym tempem albo trochę przyspieszać... i nie lecieć sprintem z górki
Awatar użytkownika
myśka
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Raul7, jeszcze raz przepraszam za ten mój mam nadzieję nie bardzo bolesny wymach :(
adam_k
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

na starcie leciało kilka osób które wpadały na wszystkich od tyłu przesuwały ich w bok i mówiły przepraszam :D takim sposobem jeden sporej wielkości zawodnik zaliczył perfekcyjną glebę na całej długości ciała... tak więc wymachami bym się nie przejmował... trzeba się cieszyć że nikt nami nie rzucił na ziemię :D
aha jeszcze do Raula.. jak Ty chcesz zrobić życiówkę jak dzień przed zawodami lecisz 12km i w tym tempówki :D nigdy się z czymś takim nie spotkałem... ja np wczoraj biegałem 3,2km po 6:15/km... ja bym na Twoim miejscu zwolnił na treningach bo się przetrenujesz czy coś
Awatar użytkownika
monter
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:47:58

Nieprzeczytany post

Jak by ktoś chciał sprawdzić które zajął miejsce w biegu, to przerobiłem z oficjalnego (jeszcze pierwszego) PDF-a: Wyniki Cracovia Interrun 2011
Obrazek
Dobrego biegacza poznajemy po tym, że dużo pije - w przeciwieństwie do jego butów. :)
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

adam_k pisze:na starcie leciało kilka osób które wpadały na wszystkich od tyłu przesuwały ich w bok i mówiły przepraszam :D takim sposobem jeden sporej wielkości zawodnik zaliczył perfekcyjną glebę na całej długości ciała... tak więc wymachami bym się nie przejmował... trzeba się cieszyć że nikt nami nie rzucił na ziemię :D
aha jeszcze do Raula.. jak Ty chcesz zrobić życiówkę jak dzień przed zawodami lecisz 12km i w tym tempówki :D nigdy się z czymś takim nie spotkałem... ja np wczoraj biegałem 3,2km po 6:15/km... ja bym na Twoim miejscu zwolnił na treningach bo się przetrenujesz czy coś
Wiem wiem :) już to pojąłem :)
ale jakoś BBL nie moge sobie odmówić nigdy :P
a następnym razem musze biec z kimś.. ktoś kto sie nastawia na konkretny wynik i będzie biegł równo...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ