Dałeś ogłoszenie na bznm? Napisz też do ogrów rzeźnika.
Dziś fajny trening z Jackiem w Marysi. Potestowaliśmy conieco...
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Renata pisze:W niedzielę byliśmy na tri dzieci (patrz wyżej jakie kat. wiekowe już startują w tej trudnej dyscyplinie), a potem to już na dłuższy rower sił nie starczyło i pojeździłam kilka km koło domu.Kazig pisze:Ale gdybyście się wybierali w niedziele gdzieś to chętnie bym dołączył
Ale w najbliższy weekend też jeszcze będziemy jeździć. Jakbyś był chętny to daj znać zrobimy peleton. Nie planujemy wściekłej porannej godziny. Start najwcześniej od 11.
A co testowaliście?PiotrekMarysin pisze: Dziś fajny trening z Jackiem w Marysi. Potestowaliśmy conieco...
Dzień DobryKazig pisze:Dzień Dobry
Czy ten pomysł się rozwija? I jaka średnia bo ja teraz już nie mam mocy, mam nadzieje że wytrzymam. Naprawdę, spokojnie nie za szyb kie kręcenie to jest to
Ja nie za dużo, ale niech to pozostanie zagadką do 11.06...darek284 pisze:A co testowaliście?PiotrekMarysin pisze: Dziś fajny trening z Jackiem w Marysi. Potestowaliśmy conieco...
Tegoroczny Truskampinos był bardzo udany. Deszcz nie lał, słońce nie paliło, obecność komarów zauważalna, ale w granicach pasożytniczego taktu. Pełna homeostaza, w tym wypadku nawet homostaza.A jak tam w Kampinosie. Czy off-owaliście się bardzo? Truskawki obrodziły? Bo my mijaliśmy dziś te na polach i były jeszcze zielone.
Mam wrażenie, że chyba jesteś zbyt surowy dla siebie i sojego roweru...Yogi! pisze: Sam czasami miewałem chrapkę, ale rower wolnawy i zbyt grubo podwulkanizowany.
Tu masz najnowszy model super wydajnej klimy na rower. Im szybciej jedziesz, tym lepiej działa...Yogi! pisze:
A powiedzże szczerze, czy nie skorzystałabyś czasem sama z klimy na rowerze?
Ja jak kupowałem swój - siedem wiosen temu - klimy nie było nawet za dopłatą. Nie wiem jak teraz, przydałaby się czasem, zwłaszcza w górach, na podjazdach. Może niektóre wypaśne modele mają już w standardzie?