WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziękujemy wszystkim, którzy pomimo trochę szarego poranka dotarli dziś na Skrę :taktak: !
Mamy nadzieję, że bawiliście się dobrze.

Zdjęcia ze spotkania już są dostępne:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 9314430337

Drużyna Ekidenowa i pozostali startujący w innych drużynach - regenerujcie się i zbierajcie siły, ja tymczasem ruszam jeszcze na mały rozruch :hej: .
A jutro walczymy :hej: !
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

beata pisze:Drużyna Ekidenowa i pozostali startujący w innych drużynach - regenerujcie się i zbierajcie siły, ja tymczasem ruszam jeszcze na mały rozruch :hej: .
A jutro walczymy :hej: !
Czy zjedzenie olbrzymiego pucharu lodów z bitą śmietaną i dżemem a wcześniej dwóch paczek czipsów popitych colą może wpłynąć na mój jutrzejszy występ? ;D

W każdym razie, do zobaczenia jutro, będzie fajnie. ;] Mam nadzieję, że uda mi się zmieścić w zamierzonych 23 minutach. :taktak:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Jakoś wczoraj to do mnie nie dotarło, ale o której i w którym miejscu drużyna BBL spotyka się na Polu Mokotowskim?
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

hej,
umówiliśmy się ok. 13.00 przy strefie zmian.
Do zobaczenia!

Pozdrawiam
Tomek
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciekawe czy do momentu startu nie padnę z głodu ;)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:Ciekawe czy do momentu startu nie padnę z głodu ;)
Ja się zastanawiam jak rozplanować posiłki na dzisiaj biorąc pod uwagę, że nie wiem o której dokładnie wystartuję... :bum:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

A Ty Svolken to mógłbyś się chociaż z raz przywitać na BBL ? :)
Bo z Avatara Cię nie poznaję.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A byłem wczoraj kilka minut z rowerem :)
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Ja właśnie skończyłam śniadanie ... i nie była to bułka z bananem ani musli z jogurtem :lalala: ;).

Kiedy start jest wcześnie, zjadam coś bardzo lekkiego, ale gdy jest w południe czy później, to jem późne i "normalne" śniadanie: pół dnia na słodkich przegryzkach nie wytrzymam, a gdy jestem głodna to boli mnie głowa i ogólnie czuję się do niczego. Zatem wolę czuć co nieco na żołądku, niż czuć przeraźliwy głód :hejhej: .

Do zobaczenia za około godzinę :).
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podaje czas nieoficjalny BiegamBoLubię: 03:21:05 :)
Niestety chyba było za gorąco żeby robić życiówki. Moje skromne 5km to 22:58, ale jestem i tak zadowolony :)
I jeszcze dziękuję całej drużynie BBL Warszawa za mile spędzony czas :)
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

było super! dzięki dla drużyny i znajomych za doping i super spędzony czas. w przyszłym roku łamiemy 3h :)

update: oficjalne wyniki - czas 03:21:05, miejsce 77.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Było bardzo sympatycznie. Największe utrudnieniem był momentalnie wysychający przełyk. Ja jak zwykle źle rozłożyłem siły i miałem spory zapas energii na finisz, no ale doświadczenie kolejne zdobyte. :bum: Pobiłem swój 3-cio majowy wynik (24:01) uzyskując dzisiaj czas 22:52 (nieoficjalnie). Jestem całkiem zadowolony, chociaż pozostał spory niedosyt. :taktak:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Pobiłem swój 3-cio majowy wynik (24:01) uzyskując dzisiaj czas 22:52 (nieoficjalnie). Jestem całkiem zadowolony, chociaż pozostał spory niedosyt. :taktak:
Ha! Znaczy, forma rośnie :).

Dziękuję całej, żółtej drużynie BBL za super walkę :taktak:!
77. miejsce na niemal 300 drużyn, to nie byle co. A warunki do najłatwiejszych nie należały i trasa też nie za szybka. Jesteście wielcy, brawo! A wynik wytypowaliśmy niemal bezbłędnie.

No i dzięki za miło spędzony czas. Kocyk na pagórku to był dobry pomysł, choć za długo tam nie siedziałam, no, ale obowiązki wzywały - spotkania, rozmowy, wywiady :hej: ;).
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

Hej,
potwierdzam - było bardzo bardzo gorąco.
mimo tego zrobiłem życiówkę na 7 km (no i przy okazji na 5 km też - wszystko się okaże jak załaduje dane z Garmina), a przy okazji zaliczyłem bardzo wysoki HR.
Bardzo dziękuję całej drużynie BBL za wspólne bieganie i wspólnie spędzony czas!
Dodatkowo dziękuję możliwość biegania w koszulce BBL - absolutny hicior - byliśmy maksymalnie rozpoznawalni i wyróżnialiśmy się niesamowicie z tłumu!

Dodatkowo:
1) spotkałem kilku znajomych, których nigdy nie posądziłbym o bieganie. Bardzo miłe zaskoczenie!
2) podczas sztafety zaoberwowałem że biegacze i ludzie którzy przyszli na Pole Mokotowskie odpocząć klasycznie po polsku (grill + piwko) o dziwo w naturalny sposób akceptowali swoją obecność (choć przemieszczanie się po PM bylo mocno utrudnione) co dowodzi, że bieganie nie jest traktowane przez większość społeczeństwa jako sport ekstremalny i jest powszechnie akceptowane!
3) z czasem 3:21 bylibyśmy na 3 pozycji w klasyfikacji firm ubezpieczeniowych :hej: za rok łamiemy 3h!

pozdrawiam,
TOmek
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A, Tomek, i wielkie dzięki za użyczenie Garmina :) Dzięki niemu udało mi się jakoś powściągnąć adrenalinę zaraz po stracie, dzięki czemu nie umarłam na kilometr przed metą. I wynik w sumie nie najgorszy. Poprawiłam czas z biegu konstytucji o 2 minuty :)
ODPOWIEDZ