chyba moge sie zapisac na liste szczesliwcow
Moderator: infernal
Ja też, ja teżzoltar7 pisze: ps. my tu z parditą i strasb tworzymy nieformalną grupę wsparcia (GW)
normalnie bym napisał, że musisz szybciej biec ale w twoim wypadku to jednak trudno zastosować ten argument. A komary podczas biegu podobno nie kąsają - chyba, że ktoś siedzi w wózku jak BartuśDOM pisze:Komary pojawiły się NAGLE.
Te krwiożercze bestie są w tym roku większe i bardziej sfokusowane na atakach biednych biegaczy.
A kysz!
Czuj się przyjęta... do obowiązków członka grupy należy przede wszystkim wspieranie dobrym słowem innych forumowiczów (w tym oczywiście i innych członków grupy wsparcia). Obecnie jedną z osób która wymaga szczególnego wsparcia jest Pardita...makar pisze: Zoltar - a przyjmiecie mnie do tej Waszej grupy?
Warszawa jest przereklamowana...makar pisze: Piter - mam taki zamiar, tzn. chcę jesienią przebiec maraton szybciej niż poprzedni. Myślę, że jeśli uda się złamać 2-kę w półmaratonie ( ciągle mam taką nadzieję), to 4:30:xx w maratonie będzie absolutnym minimum. Kusisz tą Warszawą. Pomyślę. Z Tobą jako zającem choćby na koniec świata....