Kas pisze:pomysł tak całkiem nie umarł, tylko jakoś spotkał się z niewielkim odzewem
ja podtrzymuję swoją chęć startu na 5km, Kinka mam nadzieję nadal obstawia dychę. Ty na ile byś mógł pobiec? Kto się jeszcze skusi? Faktycznie trzeba zagęścić ruchy
To żeby uporządkować próbę startu w Ekidenie pod szyldem BBL: potrzebny jest zespół 6 osób. Dystanse do wyboru: 7,2km+10km+10km+5km+5km+5km. Opłata za drużynę: 300pln czyli 50 na głowę.
Ja mogę pobiec dowolny dystans. Na razie chęć wyraziły 4 osoby: Kes, Beata, Svolken i ja. Czekamy na pozostałych. Svolken, sprawdź czy masz niedzielę wolną, bo bieg będzie w niedzielę, a nie w sobotę (29.05);-)
Umówmy się tak: do końca jutrzejszego dnia chętni podsyłają do mnie na Priv imię, nazwisko, rok urodzenia i rozmiar koszulki, bo zdaje się, że te informacje są potrzebne do rejestracji. Jeśli zbierze się nas 5 osób, to ja rejestruję i robię przelew - później się rozliczymy. Dodatkowa osoba na pewno się znajdzie na następnych zajęciach. Tylu nas przecież głodnych biegania:-)
Beata, swoją drogą drużyna Entre już jest na liście startowej. Nie jesteś już zgłoszona?;-)
Bieg rzeczywiście nie tani (chociaż nie wiem jakie są standardy), ale bardzo przyjemny. Miałem okazję biegnąć w zeszłym roku. I zostały pewne rachunki do wyrównania;-)