WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziękujemy wszystkim za udział w dzisiejszych zajęciach :).
Pogodę zamówiliśmy - gdy wróciłam do domu, już zdążyło się zachmurzyć, a teraz to nawet lepiej chyba nie wychodzić ;).
rudiger pisze:Dzisiejsze zajęcia to były głównie zajęcia na trawce ćwiczące szybkość i do tego skipy A, skipy B, skipy C, skipy D...;-)
Obiecujemy, że nie będzie skipów tyle, ile liter w alfabecie ;).
Ale że będziemy jeszcze je robić - owszem :taktak: .

Co do Ekidenu - ja mogłabym pobiec, i to całe 10k, o ile nie zgłoszą się inni chętni :nienie: .
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

Zajęcia były całkiem fajne, pogoda dopisała. Dzisiaj ćwiczyliśmy szybkość biegową, przynajmniej tak zapamiętałem. :bleble: Co do Ekidenu, to poważnie nie rozumiem, dlaczego te zawody są tak drogie w uczestnictwie? Koszmar. Nie widzę sensu płacenia tylu pieniędzy, żeby sobie pobiegać. Zapraszam do rejestracji na IV Bielański Przełajowy Bieg Sztafetowy 15.05.2011. Mamy już zebraną jedną piątkę biegaczy i będziemy startować pod szyldem BBL, byłoby świetnie gdyby utworzyła się kolejna piątka. :taktak:

PS. Wybrałby się ktoś z Was na bezpłatne wykłady "Przez żołądek do zdrowego serca'? :)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011, 19:09 przez Reaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Mam wolną sobotę a temat ciekawy, więc ślę zgłoszenie.
Awatar użytkownika
rudiger
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kas pisze:pomysł tak całkiem nie umarł, tylko jakoś spotkał się z niewielkim odzewem :echech:
ja podtrzymuję swoją chęć startu na 5km, Kinka mam nadzieję nadal obstawia dychę. Ty na ile byś mógł pobiec? Kto się jeszcze skusi? Faktycznie trzeba zagęścić ruchy
To żeby uporządkować próbę startu w Ekidenie pod szyldem BBL: potrzebny jest zespół 6 osób. Dystanse do wyboru: 7,2km+10km+10km+5km+5km+5km. Opłata za drużynę: 300pln czyli 50 na głowę.
Ja mogę pobiec dowolny dystans. Na razie chęć wyraziły 4 osoby: Kes, Beata, Svolken i ja. Czekamy na pozostałych. Svolken, sprawdź czy masz niedzielę wolną, bo bieg będzie w niedzielę, a nie w sobotę (29.05);-)

Umówmy się tak: do końca jutrzejszego dnia chętni podsyłają do mnie na Priv imię, nazwisko, rok urodzenia i rozmiar koszulki, bo zdaje się, że te informacje są potrzebne do rejestracji. Jeśli zbierze się nas 5 osób, to ja rejestruję i robię przelew - później się rozliczymy. Dodatkowa osoba na pewno się znajdzie na następnych zajęciach. Tylu nas przecież głodnych biegania:-)

Beata, swoją drogą drużyna Entre już jest na liście startowej. Nie jesteś już zgłoszona?;-)
Bieg rzeczywiście nie tani (chociaż nie wiem jakie są standardy), ale bardzo przyjemny. Miałem okazję biegnąć w zeszłym roku. I zostały pewne rachunki do wyrównania;-)
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rudiger pisze:To żeby uporządkować próbę startu w Ekidenie pod szyldem BBL: potrzebny jest zespół 6 osób. Dystanse do wyboru: 7,2km+10km+10km+5km+5km+5km. Opłata za drużynę: 300pln czyli 50 na głowę.
Ja mogę pobiec dowolny dystans. Na razie chęć wyraziły 4 osoby: Kes, Beata, Svolken i ja. Czekamy na pozostałych. Svolken, sprawdź czy masz niedzielę wolną, bo bieg będzie w niedzielę, a nie w sobotę (29.05);-)

Umówmy się tak: do końca jutrzejszego dnia chętni podsyłają do mnie na Priv imię, nazwisko, rok urodzenia i rozmiar koszulki, bo zdaje się, że te informacje są potrzebne do rejestracji. Jeśli zbierze się nas 5 osób, to ja rejestruję i robię przelew - później się rozliczymy. Dodatkowa osoba na pewno się znajdzie na następnych zajęciach. Tylu nas przecież głodnych biegania:-)

Beata, swoją drogą drużyna Entre już jest na liście startowej. Nie jesteś już zgłoszona?;-)
Bieg rzeczywiście nie tani (chociaż nie wiem jakie są standardy), ale bardzo przyjemny. Miałem okazję biegnąć w zeszłym roku. I zostały pewne rachunki do wyrównania;-)
Co prawda pierwsze słyszę, że biegnę, ale 29 maja mam wolne, więc mogę biec :) Jaki dystans jest jeszcze wolny? Zasmakowałem ostatnio w 5km, więc mogę lecieć na 5km.
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Wszystkie sztafety są wtedy kiedy mam zjazd :grr: to nie fair !!!

Ktoś może wybiera się na bieg:

"Bieg Wisły 21.05.2011"

Impreza niestety bez pomiaru czasu na około 10 km za to bezpłatna i dodatkowo koszulka okolicznościowa, medal na mecie i napój izotoniczny.

Może ktoś da się namówić bo samemu nudno się biegnie :hej:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:Wszystkie sztafety są wtedy kiedy mam zjazd :grr: to nie fair !!!

"Bieg Wisły 21.05.2011"

Impreza niestety bez pomiaru czasu na około 10 km za to bezpłatna i dodatkowo koszulka okolicznościowa, medal na mecie i napój izotoniczny.

21.05 odbywa się również bieg na 10tkę w ramach Pucharu Warszawskiego. :] Właśnie zastanawiam się nad wzięciem udziału.

UPDATE:

Dopiero do mnie dotarło, że tego samego dnia są zajęcia z BBL... :tonieja:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:
jaackaal pisze:Wszystkie sztafety są wtedy kiedy mam zjazd :grr: to nie fair !!!

"Bieg Wisły 21.05.2011"

21.05 odbywa się również bieg na 10tkę w ramach Pucharu Warszawskiego. :] Właśnie zastanawiam się nad wzięciem udziału.

UPDATE:

Puchar można olać :bum: BBL można zaliczyć a potem na Wisłę :hej:
Awatar użytkownika
rudiger
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Svolken pisze: Co prawda pierwsze słyszę, że biegnę, ale 29 maja mam wolne, więc mogę biec :) Jaki dystans jest jeszcze wolny? Zasmakowałem ostatnio w 5km, więc mogę lecieć na 5km.
Upss. Wychodzi na to, że każdego kto się odezwie w wątku zapisuję do Ekidena. Nie dopuszczam możliwości innych biegów;-) Pomyłka była.
Piątka jak najbardziej wolna jest jeszcze.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To rezerwuje 5km :)
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze: Puchar można olać :bum: BBL można zaliczyć a potem na Wisłę :hej:
ja biegnę Wisłą :)
keep on running, keep keep on running.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:
Reaktor pisze:

"Bieg Wisły 21.05.2011"

Impreza nieste/ty bez pomiaru czasu na około 10 km za to bezpłatna i dodatkowo koszulka okolicznościowa, medal na mecie i napój izotoniczny.

UPDATE:

Puchar można olać :bum: BBL można zaliczyć a potem na Wisłę :hej:
Wiesz, chyba mnie przekonałeś. W końcu możemy sobie pobiec na spokojnie tą dyszkę, a nie śrubować jakieś rekordy, co nie? :)

pabloss pisze:
jaackaal pisze: Puchar można olać :bum: BBL można zaliczyć a potem na Wisłę :hej:
Pabloss się dołączy, może też Artur z Łukaszem. :)
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pabloss pisze:
No to nie będę sam, tylko się zastanawiam czy Cię w ogóle widziałem na BBL lub zawodach :hej:
Reaktor pisze: Pabloss się dołączy, może też Artur z Łukaszem. :)
No byłoby super :usmiech: im więcej tym lepiej :hejhej:
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Kurcze, ale się rozbiegaliście :lalala: :taktak: !
Nie nadążam - z połapaniem się, kto i gdzie biegnie ;).

Tak, Entre jest już zgłoszone do Ekidenu - ale mnie tam nie ma :).
Spokojnie, dam radę pobiec z Wami - swoją drogą, przy odpowiednio opracowanej logistyce da radę biegać w dwóch sztafetach i znam takich, co tak robili :hejhej: .
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:
pabloss pisze:
No to nie będę sam, tylko się zastanawiam czy Cię w ogóle widziałem na BBL lub zawodach :hej:
pewnie tak, tylko nie wiesz że ja to ja :)
keep on running, keep keep on running.
ODPOWIEDZ