SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
OOO.... Kasia - widzę, że zmiana zdjęcia - o ile się nie mylę, to 4. PÓŁMARATON POZNAŃ i ostatni kilometr, ostatnia prosta przy Malcie.... było extra!!!
Pzdr,
Piotrek
Pzdr,
Piotrek
-
- Wyga
Hej, dzisiaj na zajęciach na prawdę byłam bardzo mile zaskoczona nie tylko frekwencją, ale również Waszym zaangażowaniem i aktywnością
Mogę również Was pocieszyć tym, ponieważ poniżej załączam link do galerii z dzisiejszych zajęć.
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... ou3l8aXPUQ#
Pozdrawiam i zapraszam w następna sobotę czyli 14.05.2011 jak zwykle startujemy o 9.30.
do zobaczenia
Mogę również Was pocieszyć tym, ponieważ poniżej załączam link do galerii z dzisiejszych zajęć.
https://picasaweb.google.com/1000124238 ... ou3l8aXPUQ#
Pozdrawiam i zapraszam w następna sobotę czyli 14.05.2011 jak zwykle startujemy o 9.30.
do zobaczenia
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Stawiam na Gryfino 03.maja 2011kolcichy pisze:OOO.... Kasia - widzę, że zmiana zdjęcia - o ile się nie mylę, to 4. PÓŁMARATON POZNAŃ i ostatni kilometr, ostatnia prosta przy Malcie.... było extra!!!
Pzdr,
Piotrek
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
wygrałeś !lubusz pisze:Stawiam na Gryfino 03.maja 2011
Jako zagorzały kibic Kasi, mam kronikę Jej biegów i numerów startowych zatem wiem co mówię
Wygrałeś pakiet 5ciu myć wyciskarki do cytusów.
-
- Rozgrzewający Się
Pomyliłam się. Ten wpis miał być tu, a nie na 'ogóle' :
Witam wszystkich serdecznie,
Dzisiaj byłam na BBL pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Ćwiczenia wcale nie katorżnicze (no..poza tymi dwoma okrężeniami , ale mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej - Ze mną oczywiście ) i wykonywane w fajnej, sympatycznej atmosferze.
Prywatnie dziękuję za porady ws. butów i poprawy mojej wytrzymałości
Witam wszystkich serdecznie,
Dzisiaj byłam na BBL pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Ćwiczenia wcale nie katorżnicze (no..poza tymi dwoma okrężeniami , ale mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej - Ze mną oczywiście ) i wykonywane w fajnej, sympatycznej atmosferze.
Prywatnie dziękuję za porady ws. butów i poprawy mojej wytrzymałości
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Gryfino! Yes!
Piorek był blisko - bo w Poznaniu była ta sama koszulka A przed metą jest stała mina
Female F.G. i lubusz- czuujuuuni, jak miło !
Czy wczoraj Beata i Rafal zdradzili jakis sekret o poprawie predkości ? taki miał byc temat. "Sprzedajcie " cos na ten temat
Piorek! Jak noga??????
Piorek był blisko - bo w Poznaniu była ta sama koszulka A przed metą jest stała mina
Czy wczoraj Beata i Rafal zdradzili jakis sekret o poprawie predkości ? taki miał byc temat. "Sprzedajcie " cos na ten temat
Piorek! Jak noga??????
-
- Wyga
Witam Wszystkich
Chciałabym jeszcze raz podziękować za regularne uczęszczanie na nasze zajęcia
Mam nadzieję, że uczestnicy, którzy startowali dziś w Grand Prix Szczecina nie nabawili się zakwasów w dzień przed startem
No ale już jak się rozpisałam to chciałabym Was wszystkich poinformować, że w związku z tym że 26.05. jest Dzień Mamy a 01.06 Dzień Dziecka W ramach akcji BiegamBoLubię 28.05.2011 planowane jest zorganizowanie zajęć na bazie gier, konkursów. Zapraszamy Wszystkich z Rodzinami.
Mam również taki cynk że dla dzieci i mam mają zostać przygotowane małe pakiety słodyczy i kosmetyków.
Jeżeli ktoś już wie że będzie mógł przyjść 28.05.2011 na stadion LA przy ulicy Litewskie w Szczecinie wraz z Rodziną to o taką informację proszę na maila beata.andruk@gmail.com lub na wiadomość prywatną. Więcej informacji na kolejnym spotkaniu 14.05.2011 (sobota) oczywiście zapraszam Wszystkich start jak zwykle o 9.30
Pozdrawiam i do zobaczenia
Chciałabym jeszcze raz podziękować za regularne uczęszczanie na nasze zajęcia
Mam nadzieję, że uczestnicy, którzy startowali dziś w Grand Prix Szczecina nie nabawili się zakwasów w dzień przed startem
No ale już jak się rozpisałam to chciałabym Was wszystkich poinformować, że w związku z tym że 26.05. jest Dzień Mamy a 01.06 Dzień Dziecka W ramach akcji BiegamBoLubię 28.05.2011 planowane jest zorganizowanie zajęć na bazie gier, konkursów. Zapraszamy Wszystkich z Rodzinami.
Mam również taki cynk że dla dzieci i mam mają zostać przygotowane małe pakiety słodyczy i kosmetyków.
Jeżeli ktoś już wie że będzie mógł przyjść 28.05.2011 na stadion LA przy ulicy Litewskie w Szczecinie wraz z Rodziną to o taką informację proszę na maila beata.andruk@gmail.com lub na wiadomość prywatną. Więcej informacji na kolejnym spotkaniu 14.05.2011 (sobota) oczywiście zapraszam Wszystkich start jak zwykle o 9.30
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
- Wyga
Witam wczoraj na zajęciach zamiast treningu na poprawienie szybkości zorganizowaliśmy trening siłowy.kwitka pisze: Gryfino! Yes!
Piorek! Jak noga??????
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
dzięki Beatka.
Szykuje sie fajna impreza 28.05. my sie z Maćkiem stawimy!
Jak poszło dzisiaj startujacym w GP! Pochwalcie sie!!!!! nie było gorąco???
Szykuje sie fajna impreza 28.05. my sie z Maćkiem stawimy!
Jak poszło dzisiaj startujacym w GP! Pochwalcie sie!!!!! nie było gorąco???
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Ty myjesz ?Female Forrest Gump pisze:wygrałeś !lubusz pisze:Stawiam na Gryfino 03.maja 2011
Jako zagorzały kibic Kasi, mam kronikę Jej biegów i numerów startowych zatem wiem co mówię
Wygrałeś pakiet 5ciu myć wyciskarki do cytusów.