WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

a na Warsaw Track Cup kto się zapisuje? Ja 9 maja nie dam rady, ale nastepne terminy już bukuję :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:a na Warsaw Track Cup kto się zapisuje? Ja 9 maja nie dam rady, ale nastepne terminy już bukuję :)
Nie czytałem jeszcze żadnych informacji na ten temat. Jeśli podałbyś linka to by się sprawdziło. :hej:

Tym czasem chciałbym poinformować, ze w przyszłą niedzielę (15 maja) o godzinie 11:00 odbędzie się IV Bielański Przełajowy Bieg Sztafet w Parku Olszyna. Rejestrowane są grupy 5-osobowe (w tym składzie powinna występować co najmniej jedna kobieta) i każda z osób ma za zadanie pokonać dystans rzędu ~3.6 km. Wpisowe wynosi 30 zł od drużyny, czyli po 6 zł na osobę (miało się w gimanzjum 5tkę z matematyki, a jak?! :bum:). :taktak:

Oprócz tego jesteśmy w trakcie tworzenia drużyny, w której obecnie znajduje się czterech młodych, przystojnych, wysportowanych mężczyzn. Poszukujemy do składu jeszcze jednej osoby płci niemęskiej (preferowana żeńska, ale z braku laku... :hejhej: ), więc gorąco zapraszam do zgłaszania się do mnie pań, które chciałby wspomóc naszą ekipę. Ponad to, planujemy wystratować pod szyldem "Biegam Bo Lubię". Aktualny skład wygląda następująco:

Michał Kamiński (pomysłodawca i zaprawiony w bojach sportowiec)
Krzysztof Modzelewski (rzecznik i ambitny biegacz)
Artur Wiśniak (nadzieja polskiego świata biegowego)
Łukasz Zaskurski (zawodnik wytrwale dążący do celu)
Aktualnie niezidentyfikowana niewiasta (może to będziesz Ty?! :usmiech:)
Opcjonalnie zawodnik rezerwowy (może to będziesz Ty?! :usmiech:) - Łukasz może byś się pisał, znalazłbyś czas? :oczko:

Wszystkie powyższe osoby można było spotkać podczas warszawskiej edycji "Biegam Bo Lubię". Jeszcze raz gorąco zapraszam do uczestnictwa. Grup może być wiele, organizujmy się i dobrze zabawmy w trakcie przyjemnego niedzielnego dnia! :taktak: Dodatkowe informacje może również znaleźć na forum.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 15:33 przez Reaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

Cholerna delegacja :wrr:
Może spróbuje znaleźć transport później tak, żeby rano zdążyć jeszcze na bieg

Dam znać :)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kinka pisze:Cholerna delegacja :wrr:
Może spróbuje znaleźć transport później tak, żeby rano zdążyć jeszcze na bieg

Dam znać :)
Byłoby fajnie. :) W każdym razie która pani pierwsza, ta lepsza. :]
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:
Svolken pisze:a na Warsaw Track Cup kto się zapisuje? Ja 9 maja nie dam rady, ale nastepne terminy już bukuję :)
Nie czytałem jeszcze żadnych informacji na ten temat. Jeśli podałbyś linka to by się sprawdziło. :hej:
Czasami warto spojrzeć na główną stronę portalu a nie tylko forum eksplorować :)
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:

Tym czasem chciałbym poinformować, ze w przyszłą niedzielę (15 maja) o godzinie 11:00 odbędzie się IV Bielański Przełajowy Bieg Sztafet w Parku Olszyna. Rejestrowane są grupy 5-osobowe (w tym składzie powinna występować co najmniej jedna kobieta) i każda z osób ma za zadanie pokonać dystans rzędu ~3.6 km. Wpisowe wynosi 30 zł od drużyny, czyli po 6 zł na osobę (miało się w gimanzjum 5tkę z matematyki, a jak?! :bum:). :taktak:

Oprócz tego jesteśmy w trakcie tworzenia drużyny, w której obecnie znajduje się czterech młodych, przystojnych, wysportowanych mężczyzn. Poszukujemy do składu jeszcze jednej osoby płci niemęskiej (preferowana żeńska, ale z braku laku... :hejhej: ), więc gorąco zapraszam do zgłaszania się do mnie pań, które chciałby wspomóc naszą ekipę. Ponad to, planujemy wystratować pod szyldem "Biegam Bo Lubię". Aktualny skład wygląda następująco:

Michał Kamiński (pomysłodawca i zaprawiony w bojach sportwoiec)
Krzysztof Modzelewski (rzecznik i ambitny biegacz)
Artur Wiśniak (nadzieja polskiego świata biegowego)
Łukasz Zaskurski (zawodnik wytrwale dążący do celu)
Aktualnie niezidentyfikowana niewiasta (może to będziesz Ty?! :usmiech:)
Opcjonalnie zawodnik rezerwowy (może to będziesz Ty?! :usmiech:) - Łukasz może byś się pisał, znalazłbyś czas? :oczko:

Wszystkie powyższe osoby można było spotkać podczas warszawskiej edycji "Biegam Bo Lubię". Jeszcze raz gorąco zapraszam do uczestnictwa. Grup może być wiele, organizujmy się i dobrze zabawmy w trakcie przyjemnego niedzielnego dnia! :taktak: Dodatkowe informacje może również znaleźć na forum.
Szybko tę drużynę stworzyliście :usmiech: już miałem się za kobietę przebierać ale akurat 15 maja mam zjazd więc nie dałbym rady i tak :ble:
Was czterech a niewiasta jedna no proszę aż strach się bać :bum:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jaackaal pisze:Szybko tę drużynę stworzyliście :usmiech: już miałem się za kobietę przebierać ale akurat 15 maja mam zjazd więc nie dałbym rady i tak :ble:
Was czterech a niewiasta jedna no proszę aż strach się bać :bum:
Tak podejrzewałem, że będziesz zajęty. :usmiech: Co do niewiasty, nie odstraszaj nam potencjalnych "kandydatek"! :bum: :hej:
Svolken pisze:Czasami warto spojrzeć na główną stronę portalu a nie tylko forum eksplorować :)
Z głównej strony to czytam artykuły. Aczkolwiek nie robię tego systematycznie. :jatylko:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To już jutro - nasze kolejne spotkanie :).
Zapraszamy wszystkich serdecznie na stadion Skry, od 9.30 :).
Pogoda rześka, trzeba będzie szybko biegać :hejhej: .
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

beata pisze:To już jutro - nasze kolejne spotkanie :).
Witam serdecznie Wszstkich!

Historyczna chwila - mój pierwszy wpis na forum BBL.

Pytanie do Beaty - jakieś konkretne plany na jutro, czy po prostu będziemy szybko biegać? :hej:

Pozdrawiam,

Tomek
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bennykuleczka pisze:
beata pisze:To już jutro - nasze kolejne spotkanie :).
Witam serdecznie Wszstkich!

Historyczna chwila - mój pierwszy wpis na forum BBL.

Pytanie do Beaty - jakieś konkretne plany na jutro, czy po prostu będziemy szybko biegać? :hej:

Pozdrawiam,

Tomek
Witaj Tomku!

W gwoli ścisłości, jest to forum bieganie.pl, natomiast tematyka BBL stanowi jeden z jego działów. :taktak:

Z tego co widzę nie będzie jutro darmowego prysznica w trakcie zajęć, a sopelki nie będą zwisać z naszych nosów. :bum: 10-15 stopni, bez opadów, średnia wilgotność. Nie mogę się doczekać. :hej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Planów konkretnych jeszcze nie ma - pewnie wyłonią się zależnie od sytuacji: ilości chętnych i oczekiwań ;). Myślę, że jak zwykle będą dwie grupy.
Okaże się jutro na miejscu :).

A co do aury - do biegania pogoda w gruncie rzeczy najgorsza nie jest. Naprawdę, znacznie gorzej i trudniej biega się przy temperaturze około 30 stopni na plusie i wysokiej wilgotności ... Tak, jak jest teraz jest naprawdę ok :).
Super pogoda na maraton :).
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

beata pisze:Planów konkretnych jeszcze nie ma - pewnie wyłonią się zależnie od sytuacji: ilości chętnych i oczekiwań ;). Myślę, że jak zwykle będą dwie grupy.
Okaże się jutro na miejscu :).

A co do aury - do biegania pogoda w gruncie rzeczy najgorsza nie jest. Naprawdę, znacznie gorzej i trudniej biega się przy temperaturze około 30 stopni na plusie i wysokiej wilgotności ... Tak, jak jest teraz jest naprawdę ok :).
Super pogoda na maraton :).
Ok, dziękuję za odpowiedź - postaram się tym razem nie dać plamy i się pojawić.
a z pogodą to się zgadzam w 100% - wolę biegać w zimie niż przy 25oC. jak jest cieplo to jedynym wyjsciem jest bieganie o 5-6 rano :)

Pozdrawiam,
Tomek
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja też najbardziej lubię biegać jak jest zimno i ciemno, a najlepiej żeby jeszcze lekko mżyło. więc w kontekście treningowym ten chwilowy nawrót zimy mnie bynajmniej nie martwi. natomiast w kontekście zwleczenia rano zwłok z łóżka i zaciągnięcia ich do pracy wiosna jest niezmiernie przydatna :)
piotr_j
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 03:44:07

Nieprzeczytany post

beata pisze:Super pogoda na maraton
No to już wiadomo co będzie jutro na Skrze ;)
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

piotr_j pisze:
beata pisze:Super pogoda na maraton
No to już wiadomo co będzie jutro na Skrze ;)
Niecałe 106 okrążeń stadionu i możemy iść do domu.

pozdrawiam,
Tomek
ODPOWIEDZ