WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
Nie czytałem jeszcze żadnych informacji na ten temat. Jeśli podałbyś linka to by się sprawdziło.Svolken pisze:a na Warsaw Track Cup kto się zapisuje? Ja 9 maja nie dam rady, ale nastepne terminy już bukuję
Tym czasem chciałbym poinformować, ze w przyszłą niedzielę (15 maja) o godzinie 11:00 odbędzie się IV Bielański Przełajowy Bieg Sztafet w Parku Olszyna. Rejestrowane są grupy 5-osobowe (w tym składzie powinna występować co najmniej jedna kobieta) i każda z osób ma za zadanie pokonać dystans rzędu ~3.6 km. Wpisowe wynosi 30 zł od drużyny, czyli po 6 zł na osobę (miało się w gimanzjum 5tkę z matematyki, a jak?! ).
Oprócz tego jesteśmy w trakcie tworzenia drużyny, w której obecnie znajduje się czterech młodych, przystojnych, wysportowanych mężczyzn. Poszukujemy do składu jeszcze jednej osoby płci niemęskiej (preferowana żeńska, ale z braku laku... ), więc gorąco zapraszam do zgłaszania się do mnie pań, które chciałby wspomóc naszą ekipę. Ponad to, planujemy wystratować pod szyldem "Biegam Bo Lubię". Aktualny skład wygląda następująco:
Michał Kamiński (pomysłodawca i zaprawiony w bojach sportowiec)
Krzysztof Modzelewski (rzecznik i ambitny biegacz)
Artur Wiśniak (nadzieja polskiego świata biegowego)
Łukasz Zaskurski (zawodnik wytrwale dążący do celu)
Aktualnie niezidentyfikowana niewiasta (może to będziesz Ty?! )
Opcjonalnie zawodnik rezerwowy (może to będziesz Ty?! ) - Łukasz może byś się pisał, znalazłbyś czas?
Wszystkie powyższe osoby można było spotkać podczas warszawskiej edycji "Biegam Bo Lubię". Jeszcze raz gorąco zapraszam do uczestnictwa. Grup może być wiele, organizujmy się i dobrze zabawmy w trakcie przyjemnego niedzielnego dnia! Dodatkowe informacje może również znaleźć na forum.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 15:33 przez Reaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Byłoby fajnie. W każdym razie która pani pierwsza, ta lepsza. :]Kinka pisze:Cholerna delegacja
Może spróbuje znaleźć transport później tak, żeby rano zdążyć jeszcze na bieg
Dam znać
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Czasami warto spojrzeć na główną stronę portalu a nie tylko forum eksplorowaćReaktor pisze:Nie czytałem jeszcze żadnych informacji na ten temat. Jeśli podałbyś linka to by się sprawdziło.Svolken pisze:a na Warsaw Track Cup kto się zapisuje? Ja 9 maja nie dam rady, ale nastepne terminy już bukuję
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Szybko tę drużynę stworzyliście już miałem się za kobietę przebierać ale akurat 15 maja mam zjazd więc nie dałbym rady i takReaktor pisze:Nie czytałem jeszcze żadnych informacji na ten temat. Jeśli podałbyś linka to by się sprawdziło.Svolken pisze:a na Warsaw Track Cup kto się zapisuje? Ja 9 maja nie dam rady, ale nastepne terminy już bukuję
Tym czasem chciałbym poinformować, ze w przyszłą niedzielę (15 maja) o godzinie 11:00 odbędzie się IV Bielański Przełajowy Bieg Sztafet w Parku Olszyna. Rejestrowane są grupy 5-osobowe (w tym składzie powinna występować co najmniej jedna kobieta) i każda z osób ma za zadanie pokonać dystans rzędu ~3.6 km. Wpisowe wynosi 30 zł od drużyny, czyli po 6 zł na osobę (miało się w gimanzjum 5tkę z matematyki, a jak?! ).
Oprócz tego jesteśmy w trakcie tworzenia drużyny, w której obecnie znajduje się czterech młodych, przystojnych, wysportowanych mężczyzn. Poszukujemy do składu jeszcze jednej osoby płci niemęskiej (preferowana żeńska, ale z braku laku... ), więc gorąco zapraszam do zgłaszania się do mnie pań, które chciałby wspomóc naszą ekipę. Ponad to, planujemy wystratować pod szyldem "Biegam Bo Lubię". Aktualny skład wygląda następująco:
Michał Kamiński (pomysłodawca i zaprawiony w bojach sportwoiec)
Krzysztof Modzelewski (rzecznik i ambitny biegacz)
Artur Wiśniak (nadzieja polskiego świata biegowego)
Łukasz Zaskurski (zawodnik wytrwale dążący do celu)
Aktualnie niezidentyfikowana niewiasta (może to będziesz Ty?! )
Opcjonalnie zawodnik rezerwowy (może to będziesz Ty?! ) - Łukasz może byś się pisał, znalazłbyś czas?
Wszystkie powyższe osoby można było spotkać podczas warszawskiej edycji "Biegam Bo Lubię". Jeszcze raz gorąco zapraszam do uczestnictwa. Grup może być wiele, organizujmy się i dobrze zabawmy w trakcie przyjemnego niedzielnego dnia! Dodatkowe informacje może również znaleźć na forum.
Was czterech a niewiasta jedna no proszę aż strach się bać
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Tak podejrzewałem, że będziesz zajęty. Co do niewiasty, nie odstraszaj nam potencjalnych "kandydatek"!jaackaal pisze:Szybko tę drużynę stworzyliście już miałem się za kobietę przebierać ale akurat 15 maja mam zjazd więc nie dałbym rady i tak
Was czterech a niewiasta jedna no proszę aż strach się bać
Z głównej strony to czytam artykuły. Aczkolwiek nie robię tego systematycznie.Svolken pisze:Czasami warto spojrzeć na główną stronę portalu a nie tylko forum eksplorować
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
To już jutro - nasze kolejne spotkanie .
Zapraszamy wszystkich serdecznie na stadion Skry, od 9.30 .
Pogoda rześka, trzeba będzie szybko biegać .
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
Witam serdecznie Wszstkich!beata pisze:To już jutro - nasze kolejne spotkanie .
Historyczna chwila - mój pierwszy wpis na forum BBL.
Pytanie do Beaty - jakieś konkretne plany na jutro, czy po prostu będziemy szybko biegać?
Pozdrawiam,
Tomek
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Tomku!bennykuleczka pisze:Witam serdecznie Wszstkich!beata pisze:To już jutro - nasze kolejne spotkanie .
Historyczna chwila - mój pierwszy wpis na forum BBL.
Pytanie do Beaty - jakieś konkretne plany na jutro, czy po prostu będziemy szybko biegać?
Pozdrawiam,
Tomek
W gwoli ścisłości, jest to forum bieganie.pl, natomiast tematyka BBL stanowi jeden z jego działów.
Z tego co widzę nie będzie jutro darmowego prysznica w trakcie zajęć, a sopelki nie będą zwisać z naszych nosów. 10-15 stopni, bez opadów, średnia wilgotność. Nie mogę się doczekać.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- beata
- Ekspert/Trener
Planów konkretnych jeszcze nie ma - pewnie wyłonią się zależnie od sytuacji: ilości chętnych i oczekiwań . Myślę, że jak zwykle będą dwie grupy.
Okaże się jutro na miejscu .
A co do aury - do biegania pogoda w gruncie rzeczy najgorsza nie jest. Naprawdę, znacznie gorzej i trudniej biega się przy temperaturze około 30 stopni na plusie i wysokiej wilgotności ... Tak, jak jest teraz jest naprawdę ok .
Super pogoda na maraton .
A co do aury - do biegania pogoda w gruncie rzeczy najgorsza nie jest. Naprawdę, znacznie gorzej i trudniej biega się przy temperaturze około 30 stopni na plusie i wysokiej wilgotności ... Tak, jak jest teraz jest naprawdę ok .
- bennykuleczka
- Wyga
Ok, dziękuję za odpowiedź - postaram się tym razem nie dać plamy i się pojawić.beata pisze:Planów konkretnych jeszcze nie ma - pewnie wyłonią się zależnie od sytuacji: ilości chętnych i oczekiwań . Myślę, że jak zwykle będą dwie grupy.
a z pogodą to się zgadzam w 100% - wolę biegać w zimie niż przy 25oC. jak jest cieplo to jedynym wyjsciem jest bieganie o 5-6 rano
Pozdrawiam,
Tomek
-
- Wyga
ja też najbardziej lubię biegać jak jest zimno i ciemno, a najlepiej żeby jeszcze lekko mżyło. więc w kontekście treningowym ten chwilowy nawrót zimy mnie bynajmniej nie martwi. natomiast w kontekście zwleczenia rano zwłok z łóżka i zaciągnięcia ich do pracy wiosna jest niezmiernie przydatna
- bennykuleczka
- Wyga
Niecałe 106 okrążeń stadionu i możemy iść do domu.piotr_j pisze:No to już wiadomo co będzie jutro na Skrzebeata pisze:Super pogoda na maraton
pozdrawiam,
Tomek