Alexia - komentarze
Moderator: infernal
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję jędrnego ciała dwudziestolatki!!! I zazdroszczę torszeczkę też. Bo ja taki zazdrośnik jestem.
I generalnie wasze tempa, rozterki, plany, kalkulacje są dla mnie czarną magią. Plany treningowe też i mi smutno, że ja nie potrafię i nie mam planów i nic mi się nie udaje i biegam tak cholernie wolno. O!
Super! Fajnie, że udało się znaleźć fajne miejsce do biegania.
I generalnie wasze tempa, rozterki, plany, kalkulacje są dla mnie czarną magią. Plany treningowe też i mi smutno, że ja nie potrafię i nie mam planów i nic mi się nie udaje i biegam tak cholernie wolno. O!
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Miałam napisać w komentarzach do Twojego blogu, jak już opiszesz dzisiejsze zawody, ale jak przeczytałam powyższe...Kredk@ pisze:Gratuluję jędrnego ciała dwudziestolatki!!! I zazdroszczę torszeczkę też. Bo ja taki zazdrośnik jestem.
Kredka, będzie dobrze. Trochę cierpliwości, trochę regularnych treningów i zdziwisz się jak fajnie się zrobi na Twoich treningach. Ja w każdym razie trzymam kciuki za Twoje beztroskie bieganie i cel, jaki by tam nie był. Powodzenia.
Ola, nigdy nie robiłam testu Coopera. Może gdyby ktoś gdzieś w pobliże coś takiego zorganizował, to bym się skusiła. Samej trudno się zmobilizować do biegania na maxa. W każdym razie wynik budzi respekt. Trochę treningu i ....sama wiesz. Pozdrawiam.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Czekamy! 

- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Ola, trudno że post zeżarło.
Widziałam wynik i gratulacje!!!!!
Dwójka złamana i cel osiągniety. Podziwiam, ze biegałaś w taką pogodę
Widziałam wynik i gratulacje!!!!!

Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Wierz mi, że Tobie kosmetyczka powiedziałaby to samo! Wszystkie, jak już trochę pobiegamy, to pomimo zbędnych kilogramów wyglądamy dobrze! WSZYSTKIE!Kredk@ pisze:Gratuluję jędrnego ciała dwudziestolatki!!! I zazdroszczę torszeczkę też. Bo ja taki zazdrośnik jestem.

- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Już jeststrasb pisze:Czekamy!

Ciekawe, czy ktoś dobrnął do końca

Fladra pisze:Widziałam wynik i gratulacje!!!!!

Ja też się podziwiam, ale nie było wyjścia. Tylko bieg ratował przez wychłodzeniem, a na starcie, to jeszcze nie wiedziałam, co mnie czeka.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Alexia, niesamowita jesteś.
No kobiety to nic nie złamie! Ogromne gratulacje!

- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Podziw za te warunki i szacunek za wynik! super i powodzenia dalej!! 

“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
- makar
- Zaprawiony W Bojach
No, Ola! Nie wiem co napisać.... Przede wszystkim ogromne gratulacje! Za wynik, za hart ducha i ciała, za całokształt! Mnie od samego czytania Twojej relacji z biegu zimno się zrobiło. Jesteś niesamowita. Po prostu szczena mi opadła. Że masz teraz odpocząć chyba pisać nie muszę. Mam nadzieję, że żadne choróbsko przez to wyziębienie i osłabienie Cię nie dopadnie.
P.S. Pewnie to nie ma żadnego związku i głupio nawet pisać, ale tak sobie pomyślałam, że jak Tobie się udało, to może.... Nie chcę zapeszać. W każdym razie jeszcze raz ogromniaste gratulacje. I pozdrowienia dla Wojtka! Oboje jesteście niesamowici i strasznie się cieszę , że dane mi było Was poznać. Buźka.
P.S. Pewnie to nie ma żadnego związku i głupio nawet pisać, ale tak sobie pomyślałam, że jak Tobie się udało, to może.... Nie chcę zapeszać. W każdym razie jeszcze raz ogromniaste gratulacje. I pozdrowienia dla Wojtka! Oboje jesteście niesamowici i strasznie się cieszę , że dane mi było Was poznać. Buźka.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Koreek, masz rację. Takie warunki sprzyjają życiówkom. Gdyby nie mocno pofałdowana trasa, to byłoby jeszcze szybciej. Człowiek biegł mocno, bo było zimno i trzeba było rozgrzewać ciało, a skostniałe dłonie tak bolały, że na resztę człowiek zwracał małą uwagękoreek pisze:gratulacje:)). ale trzeba przyznac ze zawsze lepsze takie warunki niz 25stopni w cieniu:P.

Mnie jest zimno do tej porymakar pisze: Mnie od samego czytania Twojej relacji z biegu zimno się zrobiło.

Marzenko, ja jestem pewna, że już teraz jesteś w stanie to zrobić, a jak nie teraz to już lada moment. Dużo biegasz i mięśnie są już gotowe. Na Twoim miejscu martwiłabym się tylko pogodą. Sierpień może nie pomóc w łamaniu życiówki. No, ale masz jeszcze dużo czasu, by oswoić organizm z temperaturami letnimi. Tylko musisz przeczekać w jakiejś saunie to arktyczne powietrze, które obecnie owiewa Polskęmakar pisze:ale tak sobie pomyślałam, że jak Tobie się udało, to może....

- makar
- Zaprawiony W Bojach
Juz trochę jakby cieplej.... A może w tym roku pogoda sprawi nam figla i koniec sierpnia będzie wyjątkowo zimny...( chyba przeklną mnie wszyscy urlopowicze). Pożyjemy, zobaczymy.... Pozdrowienia.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Eeee... za jeden dzień nie powinni Cię przekląćmakar pisze:chyba przeklną mnie wszyscy urlopowicze).

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Kochana, ogromnie gratuluje! Poszlo Ci wspaniale! Ja bardzo bym chciala zaliczyc katowicki polmaraton 2 października, ale póki co muszę się wygrzebać do końca z kontuzji nogi.
Ściskam mocno!
Ściskam mocno!