Walnij sobie 10x150m na porządnym podbiegu zamiast 6x1200 po 3:25, to będziesz wiedział o czym mówię. Albo 10x 100m wsk a'la JS

Moderator: infernal
wlasnie dlatego ze nie biegasz z gps to pytalem.. moze pogoda i wszechobecny las mialo wplyw na niedokladny pomiar mojego GPS.. co do stopowania czasu to widzialem jak to dzialalo:D:DMaurice pisze:dzięki, nie mam gps - biegam z footpodem.
trasa była precyzyjnie wymierzana przez Sobka i mam zapewnienie o wysokiej dokładności pomiaru
za to czas za oficjalny lepiej uznać ten ze swojego zegarka niż z listy wyników- stopował go gość ręcznie za metą klikając na kod kreskowy na koszulce
dztompoz pisze:gratulacje. a co do tego chłopaka zKoluszek to cię po kolarsku załatwił usiagł ci na kole, wypoczywał i dał ci kontre i tyle typowa kolarstwa robota.
Tompoz
tego swojego FP to co jakiś czas kalibruję "na oko" - przy różnych nawierzchniach i prędkościach (różny styl biegu) odchylenia sięgają do 5% - wczoraj mi wskazał 5,05kmkoreek pisze:wlasnie dlatego ze nie biegasz z gps to pytalem.. moze pogoda i wszechobecny las mialo wplyw na niedokladny pomiar mojego GPS.. co do stopowania czasu to widzialem jak to dzialalo:D:DMaurice pisze:dzięki, nie mam gps - biegam z footpodem.
trasa była precyzyjnie wymierzana przez Sobka i mam zapewnienie o wysokiej dokładności pomiaru
za to czas za oficjalny lepiej uznać ten ze swojego zegarka niż z listy wyników- stopował go gość ręcznie za metą klikając na kod kreskowy na koszulce
Widzę, że tu też taka sytuacja jak na moich zawodachMaurice pisze:stopował go gość ręcznie za metą klikając na kod kreskowy na koszulce
hej Maurice. wielkie gratulacje progresu jaki ostatnio osiągnąłeś.Maurice pisze:dzięki
Chyba żaden bieg leśny nie będzie miał atestu. Z tego co pomierzyły GPSy to trasa miała właśnie 9,75km. Nie wiem dokładnie jakie wymogi muszą być co do przewyższeń aby trasa atest uzyskała. Co do szybkiej dychy to czekam z niecierpliwością na Bieg Warciański w Kole w październiku.
pzdr
Różnica między Szczecinkiem a Koszalinem jest przede wszystkim taka, że w Szczecinku są bardzo wysokie nagrody i jest ich dużo w różnych kategoriach to przyciąga szybszych i stąd świetne wyniki. (nie wiem jak było w tym roku w Szczecinku ale w zeszłym to nagrody finansowe otrzymało chyba z 60 zawodników (open + kat. wiekowe)Dawid79 pisze:. Pytam, bo nieraz czytam (jak na razie nie mam doświadczenia startowego) o trasach szybkich i trudnych. Jedyny bieg w jakim brałem udział (Szczecinek)uchodzi za trasę szybką. Kolejna trasa biegu do jakiego się szykuję (też atestowana) w Koszalinie podobno jest wolniejsza. I faktycznie widać to po analizie wyników archiwalnych obu biegów. Skoro obie są atestowane i obie rozgrywane na ulicach miasta to ciekaw jestem skąd różnica? Dowiem się pewnie dopiero na mecie