WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Dyskutant
ja nic nie wpisywałem, ale klasyfikację zrobić możnajaackaal pisze:Patrzyłem na wyniki z biegu i zauważyłem że przy klubie wpisujecie "BiegamBoLubię" czy jakaś klasyfikacja klubowa też jest ?
keep on running, keep keep on running.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki , a tu ta sama galeria na stronie BBL:Reaktor pisze:Zapraszam do galerii z BBL feat. Cooper[/url].
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 9314430337
Raz jeszcze gratuluję wszystkim dzisiejszego biegu. Zdążyliśmy przed deszczem
Reaktor, teraz masz już swój czas z biegu na 5km, możesz na tej podstawie wstępnie oszacować czas, w jakim przebiegniesz półmaraton, i dobrać sobie odpowiedni plan z konkretnymi tempami.
Ja myślę, że jeśli trochę się "obiegasz", to półmaraton w tempie 5'/km powinieneś spokojnie przebiec, czyli dałoby to czas około 1'45 min. A może szybciej, kto wie?
Do jesieni czasu dużo .
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Mój skromny plan przewiduje wejście do 1h30m. ;D Marzyć każdy może. ;]beata pisze:Ja myślę, że jeśli trochę się "obiegasz", to półmaraton w tempie 5'/km powinieneś spokojnie przebiec, czyli dałoby to czas około 1'45 min. A może szybciej, kto wie?
Do jesieni czasu dużo .
Szkoda że nie poczekaliśmy z biegiem do wieczora, można by pokonać trasę na biegówkach (przy czym wcześniej musiałbym nauczyć się na nich jeździć ).
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- liskak
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
No ja próbowałam właśnie pobiegać i mogę tylko sobie pogratulować głupoty, kolano rozwaliłam. Nic przez śnieg nie widziałam i żle stanęłam
Biegówki chyba potrzebne nie są, ale kajak juz by się przydał :/
Biegówki chyba potrzebne nie są, ale kajak juz by się przydał :/
- Kinka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:06
Wow! Gratuluję świetnych wyników
Mam nadzieję, że niedługo znów jakiś bieg będzie zorganizowany i wtedy już nie przegapię, wyślę zgłoszenie zanim się skończą miejsca no i tym samym wzmocnię ekipę BBL, która mam nadzieję będzie startować.
Mam nadzieję, że niedługo znów jakiś bieg będzie zorganizowany i wtedy już nie przegapię, wyślę zgłoszenie zanim się skończą miejsca no i tym samym wzmocnię ekipę BBL, która mam nadzieję będzie startować.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Jasne, chętnie zobaczę swoje przepocone sapiące zwłoki wlokące się bezsilnie po ulicy.Kas pisze:Reaktor, Jaackaal, może chcecie filmik z wczorajszego biegu, na którym pojawiacie się na kilka sekund jak śmigacie ulicą Rozbrat? Mój chłopak trochę kręcił i się załapaliście
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Pewnie że chcę ciekawe jak wyszedłem, pewnie jak zawsze...Kas pisze:Reaktor, Jaackaal, może chcecie filmik z wczorajszego biegu, na którym pojawiacie się na kilka sekund jak śmigacie ulicą Rozbrat? Mój chłopak trochę kręcił i się załapaliście
Nie gadaj wyglądało nieźle także aktor z Ciebie niezły A co do przepoconych zwłok to racja... było czuć (żarty )Reaktor pisze:Jasne, chętnie zobaczę swoje przepocone sapiące zwłoki wlokące się bezsilnie po ulicy.
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Może być YT, chyba zniosę ten wstyd.Kinka pisze:Kas pisze:to poproszę adresy mailowe na priva. chyba, że chcecie żeby wrzucić na youtube
Taaaaak, na YouTube
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- jaackaal
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:52:04
Ej Kolego nie zapominaj że sam tam nie jesteśReaktor pisze:Może być YT, chyba zniosę ten wstyd.Kinka pisze:Kas pisze:to poproszę adresy mailowe na priva. chyba, że chcecie żeby wrzucić na youtube
Taaaaak, na YouTube
Już wysyłam adres na Priv
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Jestem nieco większy, więc uwaga głównie skupi się na mnie.jaackaal pisze:Ej Kolego nie zapominaj że sam tam nie jesteś
Już wysyłam adres na Priv
Mój mail: variousweirdness@gmail.com.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.