WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

liskak pisze:Reaktor, nie twierdzę, że nie można się toczyć z gracją ;)

Tyle, że mam grację baseta w biegu :bum: :hej:
wygląda całkiem elegancko :taktak:
keep on running, keep keep on running.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
liskak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

nie twierdzę, że nie, pocieszny jest :P
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

Dzień dobry! ^^ Zapowiada się, że akurat w czasie trwania Biegu Konstytucji ma nie być opadów a temperatura ma być najwyższa, z tych które będą dzisiejszego dnia, więc wszystko dobrze się układa... To już dzisiaj! :bum:

Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie? :ojoj:
Ubieracie się w zielone koszulki okolicznościowe? :tonieja:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Dzień dobry! ^^ Zapowiada się, że akurat w czasie trwania Biegu Konstytucji ma nie być opadów a temperatura ma być najwyższa, z tych które będą dzisiejszego dnia, więc wszystko dobrze się układa... To już dzisiaj! :bum:

Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie? :ojoj:
Reaktor, chyba z wrażenia całą noc nie spałeś ;) - ja dopiero wstałam ...

Co do depozytu - rzeczy cennych nie zabieram ze sobą, ale rzeczy typu portfel, telefon zawsze zostawiam, jak dotąd - nic mi nie zginęło ...
Koszulkę zakładam czerwoną - w końcu to święto :hej: .

Ognia :)!
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze: Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie? :ojoj:
Jak chcesz to możesz u mnie w aucie zostawić rzeczy tylko musiałbyś wcześniej przyjść.
Zaparkuję jakieś 400 metrów od startu. Jakby co dzwoń :oczko:
Jak zostawisz w szatni i pierwszy nie dobiegniesz :hej: to poczekasz sobie w dłuuuuuuuuugiej kolejce :hejhej:
Będę na miejscu po 9 by miejsce jako takie zająć, bo jak nazjeżdżają się inni to będzie problem z zaparkowaniem.
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

beata pisze:Reaktor, chyba z wrażenia całą noc nie spałeś ;) - ja dopiero wstałam ...
No, no, no, pamiętam że przed moimi pierwszymi zajęciami BBL miałem problemy z zaśnięciem. :bum: Na szczęście tej nocy nie miałem takich problemów. :oczko:
beata pisze:Co do depozytu - rzeczy cennych nie zabieram ze sobą, ale rzeczy typu portfel, telefon zawsze zostawiam, jak dotąd - nic mi nie zginęło ...
Ach, kiedyś musi nastąpić ten pierwszy raz. :bleble: No dobrze, czyli zostawiam swojego diamentowego grilla na zęby i złoty łańcuch a zabieram fona, grajka i jedzenie. :hej:
beata pisze:Koszulkę zakładam czerwoną - w końcu to święto :hej: .
Hah, to ja chyba będę świętować w standardowych niebiesko-czarnych barwach. :usmiech:
beata pisze:Ognia :)!
Jasne, że tak, nie ma LIPY! :bum: :hahaha:

UPDATE:
jaackaal pisze:
Reaktor pisze: Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie? :ojoj:
Jak chcesz to możesz u mnie w aucie zostawić rzeczy tylko musiałbyś wcześniej przyjść.
Zaparkuję jakieś 400 metrów od startu. Jakby co dzwoń :oczko:
Jak zostawisz w szatni i pierwszy nie dobiegniesz :hej: to poczekasz sobie w dłuuuuuuuuugiej kolejce :hejhej:
Będę na miejscu po 9 by miejsce jako takie zająć, bo jak nazjeżdżają się inni to będzie problem z zaparkowaniem.
Łooo, no super Przemek, bardzo fajnie. Skorzystam w takim razie, dziękówa. Myślę że dojadę na około 10tą, ale wiadomo że z autobusami to różnie bywa. :oczko:

PS. Teoretycznie plan jest taki: spotykamy się o ok. 10:20-30 (wyślę jeszcze smsa do każdej osoby z BBL, do której mam kontakt) przy siedzibie radia Trójki (bodajże ul. Myśliwiecka - szukajcie czerwonego szyldu z nazwą radia), następnie robimy rozgrzewkę czyli ok. 10 minut truchtu i na koniec rozciąganie i akumulowanie pozytywnej energii na czas biegu. :hej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Hah, to ja chyba będę świętować w standardowych niebiesko-czarnych barwach. :usmiech:
Na zielono! :sss:
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No i jak tam? Szukałam was na starcie, ale bezskutecznie.
Mój wynik - 27,53. Może nie oszałamiający, ale to był mój pierwszy strat i biegłam raczej ostrożnie. Ciekawe, że każdy kilometr coraz szybciej :) Na finiszu miałam jeszcze spory zapas energii, więc myślę, że będzie tylko lepiej :hej:
A jak wam się biegło?
Awatar użytkownika
jaackaal
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:52:04

Nieprzeczytany post

Kas pisze:No i jak tam? Szukałam was na starcie, ale bezskutecznie.
Mój wynik - 27,53. Może nie oszałamiający, ale to był mój pierwszy strat i biegłam raczej ostrożnie. Ciekawe, że każdy kilometr coraz szybciej :) Na finiszu miałam jeszcze spory zapas energii, więc myślę, że będzie tylko lepiej :hej:
A jak wam się biegło?
Czekaliśmy pod siedzibą trójki tak jak pisał Krzysiek, ale nikt nie doszedł więcej :oczko:
Patrzyliśmy też w czasie biegu, ale jak to delikatnie powiedzieć trochę ludzi się przewinęło :hejhej:
Biegało się całkiem całkiem, ale czas marny wyszedł 00:24:38 (i gdzie te 00:23 ? :jatylko: )
Ogólnie było nieźle :usmiech:

Ps. Jeszcze jedno fajnie się biega z kimś kto mierzy czas i tempo :bum: i oczywiście w dobrym towarzystwie :spoczko:
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

ale jak znaleźć kogoś kto tak samo zwalnia i przyśpiesza? ;)
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kas pisze:No i jak tam? Szukałam was na starcie, ale bezskutecznie.
A jak wam się biegło?
A ja Cię chyba widziałem, o ile dobrze kojarzę twarz z nickiem ;)

Mój czas zaś to 24'17, a mogło być lepiej.... :)
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Było fajnie. :D Mój pierwszy zorganizowany bieg w życiu (nie liczę testu Coopera ;P). Prawie całą trasę przebiegliśmy wspólnie z jaackaalem, Łukasz nieco nas wyprzedził, Artur podobnie. Niestety nie znaleźliśmy Kasi, Ani, Michała czy Pawła a Beata była na mecie duuuużo wcześniej od nas, zresztą Michał podobnie. :jatylko: Mój czas netto to 24:01 i w sumie zapas sił jeszcze by się znalazł. :)

Obrazek

Hehe. :bum:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:Start o 11:00. To jest wcześnie? :)
No, wcześnie, w sensie, że przed obiadem :).
Mityngi na stadionach odbywają się po południu a nawet wieczorami, zdarza się, że i biegi uliczne rozgrywane są w godzinach popołudniowych. I wtedy trzeba kombinować z jedzeniem, bo na samym chrupkim pieczywie i bananach trudno wytrzymać przez pół dnia, a z kolei po obiedzie biega się różnie ... zatem godziny 10-11 a.m są z punktu widzenia diety przedstartowej i wczesne, i optymalne :).

Gratuluję wszystkim dzisiejszego biegu :)!
Warunki były dziś dobre, naprawdę ciężko się biega, gdy jest ciepło. Może trochę momentami przeszkadzał tylko wiatr.

Ja jestem względnie zadowolona - 19.39, 8. kobieta :). Kiedyś bywało lepiej, ale teraz w takim tempie mogłabym przebiec "dyszkę", bo szybkość niestety wraz ze wzrostem kilometrażu - i też z wiekiem - ucieka, na korzyść wytrzymałości.

Reaktor - mógłbyś raz jeszcze podać link do zdjęć z sobotniego testu - bo ja jakoś nie widzę :niewiem: ... Dzięki :)!
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Było fajnie. Mój czas netto to 24:01 i w sumie zapas sił jeszcze by się znalazł. :)
Eee, no super wynik, gratulacje :)!
A jaki mocny finisz - no, no :hej: !
Tak trzymać, a będzie jeszcze lepiej :).
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

beata pisze: Ja jestem względnie zadowolona - 19.39, 8. kobieta :). Kiedyś bywało lepiej, ale teraz w takim tempie mogłabym przebiec "dyszkę", bo szybkość niestety wraz ze wzrostem kilometrażu - i też z wiekiem - ucieka, na korzyść wytrzymałości.
Gratulacje! Świetny rezultat, przynajmniej patrząc z mojego punktu widzenia. :)
beata pisze:
Reaktor pisze:Było fajnie. Mój czas netto to 24:01 i w sumie zapas sił jeszcze by się znalazł. :)
Eee, no super wynik, gratulacje :)!
A jaki mocny finisz - no, no :hej: !
Tak trzymać, a będzie jeszcze lepiej :).
Dziękuję. :usmiech: Rzeczywiście dosyć mocny, sam się nie spodziewałem, że tyle siły z siebie wykrzeszę. :taktak: Pewnie, że będzie lepiej! Ambicję są spore. :hej:
beata pisze:Reaktor - mógłbyś raz jeszcze podać link do zdjęć z sobotniego testu - bo ja jakoś nie widzę :niewiem: ... Dzięki :)!
Linka nie podawałem wcześniej. :bum: Zapraszam do galerii z BBL feat. Cooper.

PS. Osiągnąłem nowy HRmax, całe 190 bpm! :bum: Mało! :hej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
ODPOWIEDZ