Mazowiecki Park Krajobrazowy
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Bylimy wczoraj przy okazji na Ursynowie i Renia postanowila pobiegac na Kabatach, a ja pospacerowac i porobic zdjecia. Figa, do kitu te Kabaty, nie da sie wejsc do lasu. Miejscowi, wiadomo, opanowali rozne sposoby i Beata sobie radzi, ale ja nie z Ursynowa dalem sobie spokoj i posiedzialem na laweczce. Renia przybiegla taka upackana blotem, ze wygladala jak nieszczescie.
W Marysi sa eksluzywne warunki, w porownaniu z Kabatami.
Niestety, ale w Szwecji nie ma polskich czcionek i dlatego tak to wyglada.
Pozdrawiam ze szwedzkiej ziemi.
W Marysi sa eksluzywne warunki, w porownaniu z Kabatami.
Niestety, ale w Szwecji nie ma polskich czcionek i dlatego tak to wyglada.
Pozdrawiam ze szwedzkiej ziemi.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Teleportowałeś się Darku??? W zasadzie to masz chyba odrzutowy rower... albo nie wiem już co o tym myśleć...
Jak spotkałem Renię na rowerze, to mówiła, że pojechałeś rowerem do pracy... kawał drogi!
Weekend udany. W sobotę trochę pobiegałem (Marysia - Park Praski , gdzie na godzinę przed biegiem dzieci nie było już pakietów startowych dla najmłodszych, bo rozeszły się o 9 rano... ), a dzisiaj dla mnie inauguracja roweru na świeżym powietrzu. 2 godzinki z hakiem przyjemnego kręcenia i spotkanie z Renią i Piotrkiem. Jaki ten świat mały. Tyle dróg dookoła, a my bez umawiania się prawie na siebie wpadliśmy.
A w Marysi cudnie. Nie to co jakieś kabackie błocko...
Jak spotkałem Renię na rowerze, to mówiła, że pojechałeś rowerem do pracy... kawał drogi!
Weekend udany. W sobotę trochę pobiegałem (Marysia - Park Praski , gdzie na godzinę przed biegiem dzieci nie było już pakietów startowych dla najmłodszych, bo rozeszły się o 9 rano... ), a dzisiaj dla mnie inauguracja roweru na świeżym powietrzu. 2 godzinki z hakiem przyjemnego kręcenia i spotkanie z Renią i Piotrkiem. Jaki ten świat mały. Tyle dróg dookoła, a my bez umawiania się prawie na siebie wpadliśmy.
A w Marysi cudnie. Nie to co jakieś kabackie błocko...
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze mała errata:
Gerard w Krakowie 03:23:50.
Gratulacje.
Gerard w Krakowie 03:23:50.
Gratulacje.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki. Spodziewałem sie jednak nieco innego wyniku. Na połówce było poniżej 1:37. Cóż, kto nie ryzykuje, ten....nie wali potem efektownie w ścianę. Biorąc pod uwagę jednak, ile się nachodziłem w drugiej połówce, to ten wynik (viceżyciówka) uważam za przyzwoity
A poza tym zawsze sam sobie dyktowałem tempo, a tu mnie podkusiło
A poza tym zawsze sam sobie dyktowałem tempo, a tu mnie podkusiło
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Grunt, to umieć wyciągnąć wnioski ze startów, które nam nie wyszły tak jak chcieliśmy.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witajcie, wróciłem z polskimi czcionkami
Brawo Gerard, jesteś twardy gość. Też wiem, co znaczy chodzić na maratonie i dlatego uważam się za twardziela
Zastosujesz się do rady Piotrka i następnym maratonem nas wszystkich zadziwisz.
Renia opowiadała swoje wczorajsze przygody, śmiesznie było. W drodze powrotnej dołączyło się dwóch starszych kolarzy, z których jeden gnał do przodu i nie dawał się zmienić, a drugi cały czas chował się za plecami innych. Dobrze, że nie pojechałem, pewnie życie bym tam skończył
Muszę zamontować sobie licznik w rowerze, wszędzie poruszam się rowerem i na pewno już pobiłem swoją życiówkę dystansową trzydniową
Brawo Gerard, jesteś twardy gość. Też wiem, co znaczy chodzić na maratonie i dlatego uważam się za twardziela
Zastosujesz się do rady Piotrka i następnym maratonem nas wszystkich zadziwisz.
Renia opowiadała swoje wczorajsze przygody, śmiesznie było. W drodze powrotnej dołączyło się dwóch starszych kolarzy, z których jeden gnał do przodu i nie dawał się zmienić, a drugi cały czas chował się za plecami innych. Dobrze, że nie pojechałem, pewnie życie bym tam skończył
Muszę zamontować sobie licznik w rowerze, wszędzie poruszam się rowerem i na pewno już pobiłem swoją życiówkę dystansową trzydniową
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję wiceżyciówki Gerard.
Swoją drogą, właśnie przypomniało mi się, że jest metoda, aby wskrzesić Darka z maratońskiego marszu do biegu.
Ojej, jakieś wielkie reklamowe bydle z butem mi się tu właśnie rozwinęło i ekran zakryło. Hmm
No właśnie, nie bójmy się powiedzieć, że każdy kto po prostu maraton przebiegł jest zwykłym mięczakiem.darek284 pisze:Brawo Gerard, jesteś twardy gość. Też wiem, co znaczy chodzić na maratonie i dlatego uważam się za twardziela
Swoją drogą, właśnie przypomniało mi się, że jest metoda, aby wskrzesić Darka z maratońskiego marszu do biegu.
Ojej, jakieś wielkie reklamowe bydle z butem mi się tu właśnie rozwinęło i ekran zakryło. Hmm
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Nie mam zamiaru wyłączać adblock'a, żeby to obejrzeć, ale musi być strasznie wku...ce, sądząc po opiniach na innych wątkach i innych forach...Yogi! pisze:Ojej, jakieś wielkie reklamowe bydle z butem mi się tu właśnie rozwinęło i ekran zakryło. Hmm
Czyżby najk wbił sobie swoją łyżwę w stopę???
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
No tak, zapomniałem, że wczoraj korzystałem z IE. Tam nie mam adblocka, do którego tak się przyzwyczaiłem, że zapominam o jego istnieniu i wszystkich dobrych uczynkach, którymi obdarza mnie każdego dnia.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
My tu gadu-gadu, a kolejne rekory świata w maratonie padają, o czym mi przypomniał wczoraj henley.
Maryśka jest kwiecista, zielona i w ogóle o dwa nieba lepsza od kabackich roztopów. Nie wiem co mnie zagnało do tamtego lasu? Jeden plus był tylko taki, że nowe buty przeszły chrzest bojowy (czułam się jak na Nawigatorze), a drugi taki, że spotkałam biegową koleżankę, z którą nie widziałam się od wieków.
Co do Maryśki, to jest tylko jeden mały brzydki detal (detal w znaczeniu ważności przeszkadzania, ale nie gabarytów samych w sobie, bo jest to coś wielkości trudnej nie do zauważenia), który szpeci nam maryśkowe wejście do lasu . Zresztą spawdźcie sami.
We czwartek powtórka z biegania. Jak ktoś chętny to byłoby fajnie wspólnie przemierzyć wydmę.
A dziś 1 bieg z cyklu GP Żoliborza (jeszcze można zdecydować się i pobiec, bo zapisy przyjmują przed biegiem).
Maryśka jest kwiecista, zielona i w ogóle o dwa nieba lepsza od kabackich roztopów. Nie wiem co mnie zagnało do tamtego lasu? Jeden plus był tylko taki, że nowe buty przeszły chrzest bojowy (czułam się jak na Nawigatorze), a drugi taki, że spotkałam biegową koleżankę, z którą nie widziałam się od wieków.
Co do Maryśki, to jest tylko jeden mały brzydki detal (detal w znaczeniu ważności przeszkadzania, ale nie gabarytów samych w sobie, bo jest to coś wielkości trudnej nie do zauważenia), który szpeci nam maryśkowe wejście do lasu . Zresztą spawdźcie sami.
We czwartek powtórka z biegania. Jak ktoś chętny to byłoby fajnie wspólnie przemierzyć wydmę.
A dziś 1 bieg z cyklu GP Żoliborza (jeszcze można zdecydować się i pobiec, bo zapisy przyjmują przed biegiem).
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
My tu cicho, bo...
Jacek Ci powiedział o rekordzie świata?
Byłem pewien, że nie przejdzie to przez jego usta...
CO to za rekord? Z górki i z wiatrem prosto w plecy na całym dystansie (maraton w Bostonie biegnie się cały czas w jedną stronę), w dodatku na Let's run wyczytałem, że wiatr ten był bardzo silny. Międzyczasy pokazują jaki to picowany bieg. Cała czołówka przebiegła np pierwsze 5 km ze średnią 2:54... Nic dodać nic ująć.
Acha ze względu na powyższe ten wynik i tak nie będzie uznany przez IAAF.
Ale w papierach taki np Ryan Hall może się chwalić że jest najszybszym białym i zaledwie kilku czarnych pobiegło szybciej niż on (2:04:58). (nota bene bardzo lubię tego zawodnika)
Co do zagadki to zapewne chodzi Ci o tego zdezelowanego merola z 2 stówami w kieszeni drzwi?
Jacek Ci powiedział o rekordzie świata?
Byłem pewien, że nie przejdzie to przez jego usta...
CO to za rekord? Z górki i z wiatrem prosto w plecy na całym dystansie (maraton w Bostonie biegnie się cały czas w jedną stronę), w dodatku na Let's run wyczytałem, że wiatr ten był bardzo silny. Międzyczasy pokazują jaki to picowany bieg. Cała czołówka przebiegła np pierwsze 5 km ze średnią 2:54... Nic dodać nic ująć.
Acha ze względu na powyższe ten wynik i tak nie będzie uznany przez IAAF.
Ale w papierach taki np Ryan Hall może się chwalić że jest najszybszym białym i zaledwie kilku czarnych pobiegło szybciej niż on (2:04:58). (nota bene bardzo lubię tego zawodnika)
Co do zagadki to zapewne chodzi Ci o tego zdezelowanego merola z 2 stówami w kieszeni drzwi?
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Przeminęło z wiatrem jakby. Szkoda, ale liczę, że w swoim żywocie doczekamy się jeszcze zejścia poniżej dwójki.PiotrekMarysin pisze:CO to za rekord? Z górki i z wiatrem prosto w plecy na całym dystansie
Kamień z serca! Z sugestywnego opisu Reni wnioskowałem, że i idzie o McDonald.Co do zagadki to zapewne chodzi Ci o tego zdezelowanego merola z 2 stówami w kieszeni drzwi?
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Darek chętnie przejechałbym się na Młociny
już odbyłem dwa treningi po 6km. Kto wie może to coś da
już odbyłem dwa treningi po 6km. Kto wie może to coś da
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Renia, Jacek!!! Hop, hop!
O której się umówiliście?
Za SMŚ'iem też się stęskniłem, ale nie wiem, czy będę mógł wtedy wystartować, choć bardzo będę się starał...
Za SMŚ'iem też się stęskniłem, ale nie wiem, czy będę mógł wtedy wystartować, choć bardzo będę się starał...
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Super, esemeś to moja ulubiona impreza biegowa.Kazig pisze:Darek chętnie przejechałbym się na Młociny
Hmm, czyżbym o czymś nie wiedziałPiotrekMarysin pisze:Renia, Jacek!!! Hop, hop!
Szkoda, że nie byliście wczoraj na Kępie. Zobaczylibyście jakie prędkości osiąga Piotrek. I to w zmiennych warunkach, pod wiatr, z wiatrem, pod górę i z górki. A wynik kilka sekund powyżej 35 minut
Pozdrawiam,
Darek
Darek