LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Boża Krówka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niestety nie będzie mnie w tę sobotę na treningu, choć bardzo bym chciała :/ Życzę Wam dobrych wyników na teście i świetnej pogody do biegania :) Pozdrawiam, szczególnie tych zasmarkanych ! ;)
Renata
All around the world...
New Balance but biegowy
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamiętacie, że to już jutro? ;) tak tak! jutro widzimy się na stadionie Startu. o 9.30 ;) ZAPRASZAM WSZYSTKICH, którzy ciągle się wahają-- naprawdę warto spędzić z nami tą godzinkę! Ci, którzy choć raz już byli nie wymagają przekonywania, ale do Was też ślę to zaproszenie :) TO DO ZOBACZENIA!!!!! :)
Awatar użytkownika
elżbieta:)
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak sobie myślę, że chyba za każdym razem będę pisała to samo... :hejhej: . Oczywiście było fajnie, nikt nie został odstrzelony przez łuczników i choć muszyska z parku ludowego przyleciały za nami na stadion i płotki zmuszały do lepszej koordynacji to było miło. Myślałam że dwa tygodnie zasmarkania, które spowodowały mój kompletny zastój sprowadzą mnie dziś do parteru, a tu przeżyłam i do tego odczuwam jako taką poprawę formy :bum: . Za tydzień raczej wykluczone są wyścigi z koszykami święconkami więc do zobaczenia 30-go na tym Cooperze. I oczywiście wesołego jajka dla wszystkich :taktak:
Justynka dziś jakoś nie było okazji się pożegnać więc dla ciebie też oczywiście wesołych.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie poszłam z misją szukać kurtki jednej z naszych koleżanek (znalazła się! ;)) i nie złożyłam życzeń ;/
WESOLUTKICH I SMACZNYCH ŚWIĄT!!!!! Dzięki za kolejne zajęcia ;) niżej link do fotek:)

http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 2127057825
Luthien41
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 51:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No i wszystko przez ta moją nieszczęsna kurtkę;) Ale już mam nadzieję koniec mojego zamieszania. Dzisiejsze płotki trochę dały mi w kość powiem szczerze, nigdy czegoś takiego nie robiłam. Ale ciekawe doświadczenie, to na pewno. :) Wesołych Świąt wszystkim!
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 21:08 przez Luthien41, łącznie zmieniany 1 raz.
sarim83
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Widzę, że płotki cieszą się powszechną sympatią, u mnie już zasłużyły sobie na miano "ulubionych ćwiczeń" (czytaj - takich z którymi jest najwięcej trudności ;) ). Ale to nic, im bardziej "ulubione" ćwiczenie, tym większa satysfakcja kiedy się je w końcu wykona poprawnie i bez wielkiego wysiłku :usmiech: Teraz trochę czasu na samodzielne szlifowanie formy przed testem Coopera, chociaż nasza tradycja raczej kusi do błogiego lenistwa za bogato zastawionym świątecznym stołem :hej: Ale po świątecznym obżarstwie, jeśli ktoś się nie zmusi do biegania, to przynajmniej na dłuuuugi spacer :oczko:
RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM! :usmiech:
I do zobaczenia 30-tego
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W najbliższą sobotę, 23 kwietnia zajęcia są normalnie ;) zapraszam wszystkich na 9.30 na stadion Startu:)
Będzie można sobie bardziej pofolgować, jak przed świątecznym śniadaniem pobiegamy ;)
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Super, świetna wiadomość :) święta, nie święta, ale biegać trzeba ;) fajnie by było zrobić powtórkę z płotków, też polubiłem to ćwiczenie
sarim83
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

HUURRRRAAAAA!!!!! :hej:
A to mnie Justynka ucieszyłaś tą informacją :usmiech: Przyłączam się do postulatu o powtórkę płotków, wszak tak baaaardzo je lubimy :hejhej:
PS
A może tak przy okazji jakieś okolicznościowe jajeczko? :usmiech:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uwielbiam Was!!! Taka reakcja na wiadomość o przedświątecznym bieganiu!!!!!;)

Oczywiście zajęcia są dla Was i jeżeli chcecie, możemy robic płotki:) a jajeczko-- chyba też da się zrobić ;D

Do zobaczenia w sobotę o 9.30!!!!!! :hejhej:
Luthien41
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 51:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

SUPER! Postaram się być, ale nie wiem jeszcze na 100%, wiecie jak to jest w te święta, że planowanie nie wychodzi, bo tutaj coś trzeba zrobić, gdzieś pojechać... Zobaczymy:)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przypominam o jutrzejszych zajęciach ;) najpierw rano z koszyczkiem do Kościoła :hejhej: a potem zapraszam na stadion -- 9.30 stadion lubelskiego Startu. Szykuje sie piękna pogoda, więc przyjemność dwa razy większa! :oczko:
Awatar użytkownika
elżbieta:)
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No nie, przez chwilowy brak internetu bym się nie dowiedziała o sobocie :tonieja: . Ma być ciepło więc może skumulujemy te święta, zaczniemy od jajeczka, a na dyngusie skończymy :hejhej:
sarim83
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Oj Ela, uważaj z tym dyngusem, bo jak dobrze poszukam to znajdę gdzieś w zanadrzu jakieś wiaderko, a do Bystrzycy blisko więc będzie gdzie zaczerpnąć do pełna :hej:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jestem za dyngusem!!!!!!!! :hej:
ODPOWIEDZ