LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!
- Boża Krówka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Niestety nie będzie mnie w tę sobotę na treningu, choć bardzo bym chciała :/ Życzę Wam dobrych wyników na teście i świetnej pogody do biegania Pozdrawiam, szczególnie tych zasmarkanych !
Renata
Renata
All around the world...
-
- Zaprawiony W Bojach
Pamiętacie, że to już jutro? tak tak! jutro widzimy się na stadionie Startu. o 9.30 ZAPRASZAM WSZYSTKICH, którzy ciągle się wahają-- naprawdę warto spędzić z nami tą godzinkę! Ci, którzy choć raz już byli nie wymagają przekonywania, ale do Was też ślę to zaproszenie TO DO ZOBACZENIA!!!!!
- elżbieta:)
- Rozgrzewający Się
Tak sobie myślę, że chyba za każdym razem będę pisała to samo... . Oczywiście było fajnie, nikt nie został odstrzelony przez łuczników i choć muszyska z parku ludowego przyleciały za nami na stadion i płotki zmuszały do lepszej koordynacji to było miło. Myślałam że dwa tygodnie zasmarkania, które spowodowały mój kompletny zastój sprowadzą mnie dziś do parteru, a tu przeżyłam i do tego odczuwam jako taką poprawę formy . Za tydzień raczej wykluczone są wyścigi z koszykami święconkami więc do zobaczenia 30-go na tym Cooperze. I oczywiście wesołego jajka dla wszystkich
Justynka dziś jakoś nie było okazji się pożegnać więc dla ciebie też oczywiście wesołych.
Justynka dziś jakoś nie było okazji się pożegnać więc dla ciebie też oczywiście wesołych.
-
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie poszłam z misją szukać kurtki jednej z naszych koleżanek (znalazła się! ) i nie złożyłam życzeń ;/
WESOLUTKICH I SMACZNYCH ŚWIĄT!!!!! Dzięki za kolejne zajęcia niżej link do fotek:)
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 2127057825
WESOLUTKICH I SMACZNYCH ŚWIĄT!!!!! Dzięki za kolejne zajęcia niżej link do fotek:)
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 2127057825
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 51:00
- Kontakt:
No i wszystko przez ta moją nieszczęsna kurtkę;) Ale już mam nadzieję koniec mojego zamieszania. Dzisiejsze płotki trochę dały mi w kość powiem szczerze, nigdy czegoś takiego nie robiłam. Ale ciekawe doświadczenie, to na pewno. Wesołych Świąt wszystkim!
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 21:08 przez Luthien41, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozgrzewający Się
Widzę, że płotki cieszą się powszechną sympatią, u mnie już zasłużyły sobie na miano "ulubionych ćwiczeń" (czytaj - takich z którymi jest najwięcej trudności ). Ale to nic, im bardziej "ulubione" ćwiczenie, tym większa satysfakcja kiedy się je w końcu wykona poprawnie i bez wielkiego wysiłku Teraz trochę czasu na samodzielne szlifowanie formy przed testem Coopera, chociaż nasza tradycja raczej kusi do błogiego lenistwa za bogato zastawionym świątecznym stołem Ale po świątecznym obżarstwie, jeśli ktoś się nie zmusi do biegania, to przynajmniej na dłuuuugi spacer
RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!
I do zobaczenia 30-tego
RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!
I do zobaczenia 30-tego
-
- Zaprawiony W Bojach
UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W najbliższą sobotę, 23 kwietnia zajęcia są normalnie zapraszam wszystkich na 9.30 na stadion Startu:)
Będzie można sobie bardziej pofolgować, jak przed świątecznym śniadaniem pobiegamy
W najbliższą sobotę, 23 kwietnia zajęcia są normalnie zapraszam wszystkich na 9.30 na stadion Startu:)
Będzie można sobie bardziej pofolgować, jak przed świątecznym śniadaniem pobiegamy
-
- Zaprawiony W Bojach
Uwielbiam Was!!! Taka reakcja na wiadomość o przedświątecznym bieganiu!!!!!;)
Oczywiście zajęcia są dla Was i jeżeli chcecie, możemy robic płotki:) a jajeczko-- chyba też da się zrobić ;D
Do zobaczenia w sobotę o 9.30!!!!!!
Oczywiście zajęcia są dla Was i jeżeli chcecie, możemy robic płotki:) a jajeczko-- chyba też da się zrobić ;D
Do zobaczenia w sobotę o 9.30!!!!!!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 51:00
- Kontakt:
SUPER! Postaram się być, ale nie wiem jeszcze na 100%, wiecie jak to jest w te święta, że planowanie nie wychodzi, bo tutaj coś trzeba zrobić, gdzieś pojechać... Zobaczymy:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Przypominam o jutrzejszych zajęciach najpierw rano z koszyczkiem do Kościoła a potem zapraszam na stadion -- 9.30 stadion lubelskiego Startu. Szykuje sie piękna pogoda, więc przyjemność dwa razy większa!
- elżbieta:)
- Rozgrzewający Się
No nie, przez chwilowy brak internetu bym się nie dowiedziała o sobocie . Ma być ciepło więc może skumulujemy te święta, zaczniemy od jajeczka, a na dyngusie skończymy
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja jestem za dyngusem!!!!!!!!