Maraton wraca do Łodzi

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
maciej65
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nad modułem "Statystyki" musicie jeszcze popracować - wynika z niego, że wszyscy którzy się zgłosili to - kobiety :ojoj:
New Balance but biegowy
maciej65
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

maciej65 pisze:Nad modułem "Statystyki" musicie jeszcze popracować - wynika z niego, że wszyscy którzy się zgłosili to - kobiety :ojoj:
webmaster działa sprawnie :usmiech:
Płeć jest już ok ale ktoś wam się zgubił w kategoriach - suma z kategorii nie zgadza się z ilością zapisanych - przypuszczam, że kategorie podajecie dla maratonu, przydałoby się osobne podsumowanie w kategoriach dla biegu na dyszkę
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Sie zapisałem :hej: - czemu limit 2000???
rig
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Trasa - prowadzi z pewnością przez ciekawe miejsca w centrum, chociaż dyskusji będzie sporo. Póki co uwaga do legendy - Pałac Poznańskiego, nie Poznański.

Do zobaczenia na trasie
rig
Awatar użytkownika
pawel-lodzmaraton
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Beagle pisze:Sie zapisałem :hej: - czemu limit 2000???
za mało :?: za dużo :?:
Awatar użytkownika
james boston
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3:30:55

Nieprzeczytany post

... a zakładka "płatność on-line" będzie działać-czy trzeba płacić ze strony swojego banku?
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czemu wogóle wprowadzony limit 2000 ,chyba w poprzednich latach było więcej chetnych ,wg za mało.(kiedy pojawią się nr startowe po opłaceniu wpisowego - już zrobiłem)
Awatar użytkownika
pawel-lodzmaraton
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

(nr będą już wkrótce)

skoro już sie zapisałeś to nie martw się o limit ;)
Awatar użytkownika
pixos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:42
Życiówka w maratonie: 3:58

Nieprzeczytany post

A ja może wybiegnę trochę w przyszłość. Czy termin tegoroczny (pierwszy weekend czerwca) będzie również obowiązywał w kolejnych edycjach? Zastanawiam się, czy w ogóle były robione już takie wstępne założenia. Większość maratonów w Polsce ma jakieś stałe miejsce w kalendarzu. Czy Łódź będzie celować w pierwszy weekend czerwca, czy po prostu taki termin pasował akurat w tym roku (np. wcześniej się dało), a przyszłe edycje odbędą się w innym? Wcześniejsze edycje maratonu w Łodzi kojarzę raczej z majem, stąd moje pytanie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pawel-lodzmaraton
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

co do terminu przyszłorocznego nie przywiązywałbym się aż tak mocno do pierwszego weekendu czerwca ...

ruszyło przyznawanie numerów

zapisy na www.lodzmaraton.pl
Awatar użytkownika
pixos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:42
Życiówka w maratonie: 3:58

Nieprzeczytany post

pawel-lodzmaraton pisze:co do terminu przyszłorocznego nie przywiązywałbym się aż tak mocno do pierwszego weekendu czerwca ...
Nie ukrywam, że mnie to cieszy. Bo korzystniejszym terminem jest chyba któryś z weekendów majowych. W pierwszy weekend biegną Katowice, w drugi Toruń/Bydgoszcz, dla Łodzi pozostają jeszcze dwa terminy do wyboru ;-)

Pozdrawiam i życzę udanej tegorocznej imprezy. W przyszłym roku może też dołączę ;-)
Awatar użytkownika
dar69
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51,41

Nieprzeczytany post

8 rano to chyba trochę niefortunna godzina, trzeba będzie wstać bardzo wcześnie. Ale nie to jest najważniejsze.
Rozumiem, że organizator nie chce paraliżować miasta zablowanymi ulicami ale przy okazji ogranicza potencjalną liczbę kibiców. Większość mieszkańców nawet nie będzie wiedzieć, że odbywa się maraton, oprócz tych bezpośrednio zainteresowanych. Trochę to dziwne.
Obrazek
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podejrzewam, że chodzi też o pogodą. W czerwcu jak słońce przygrzeje bieganie w godz 11-14 to żadna frajda.. Ale faktycznie tak wcześnie to nawet psa mało kto wyprowadza ;)
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kisio pisze:Podejrzewam, że chodzi też o pogodą. W czerwcu jak słońce przygrzeje bieganie w godz 11-14 to żadna frajda.. Ale faktycznie tak wcześnie to nawet psa mało kto wyprowadza ;)
szczegolnie w niedziele:d. sobota dla duzej czesci Polakow konczy sie w niedziele:D:D.
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Eeeee.... ja w niedziele robię długie wybiegi i zwykle wychodzę o 6 z domu, więc jak będziecie biec po Zdrowiu albo Maratońską to będę kibicowac :hej:
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
ODPOWIEDZ