Maraton wraca do Łodzi
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nad modułem "Statystyki" musicie jeszcze popracować - wynika z niego, że wszyscy którzy się zgłosili to - kobiety
-
- Stary Wyga
webmaster działa sprawniemaciej65 pisze:Nad modułem "Statystyki" musicie jeszcze popracować - wynika z niego, że wszyscy którzy się zgłosili to - kobiety
Płeć jest już ok ale ktoś wam się zgubił w kategoriach - suma z kategorii nie zgadza się z ilością zapisanych - przypuszczam, że kategorie podajecie dla maratonu, przydałoby się osobne podsumowanie w kategoriach dla biegu na dyszkę
-
- Dyskutant
Trasa - prowadzi z pewnością przez ciekawe miejsca w centrum, chociaż dyskusji będzie sporo. Póki co uwaga do legendy - Pałac Poznańskiego, nie Poznański.
Do zobaczenia na trasie
Do zobaczenia na trasie
rig
- pawel-lodzmaraton
- Dyskutant
za mało :?: za dużo :?:Beagle pisze:Sie zapisałem - czemu limit 2000???
- james boston
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3:30:55
... a zakładka "płatność on-line" będzie działać-czy trzeba płacić ze strony swojego banku?
- pawel-lodzmaraton
- Dyskutant
(nr będą już wkrótce)
skoro już sie zapisałeś to nie martw się o limit
skoro już sie zapisałeś to nie martw się o limit
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
A ja może wybiegnę trochę w przyszłość. Czy termin tegoroczny (pierwszy weekend czerwca) będzie również obowiązywał w kolejnych edycjach? Zastanawiam się, czy w ogóle były robione już takie wstępne założenia. Większość maratonów w Polsce ma jakieś stałe miejsce w kalendarzu. Czy Łódź będzie celować w pierwszy weekend czerwca, czy po prostu taki termin pasował akurat w tym roku (np. wcześniej się dało), a przyszłe edycje odbędą się w innym? Wcześniejsze edycje maratonu w Łodzi kojarzę raczej z majem, stąd moje pytanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- pawel-lodzmaraton
- Dyskutant
co do terminu przyszłorocznego nie przywiązywałbym się aż tak mocno do pierwszego weekendu czerwca ...
ruszyło przyznawanie numerów
zapisy na www.lodzmaraton.pl
ruszyło przyznawanie numerów
zapisy na www.lodzmaraton.pl
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
Nie ukrywam, że mnie to cieszy. Bo korzystniejszym terminem jest chyba któryś z weekendów majowych. W pierwszy weekend biegną Katowice, w drugi Toruń/Bydgoszcz, dla Łodzi pozostają jeszcze dwa terminy do wyborupawel-lodzmaraton pisze:co do terminu przyszłorocznego nie przywiązywałbym się aż tak mocno do pierwszego weekendu czerwca ...
Pozdrawiam i życzę udanej tegorocznej imprezy. W przyszłym roku może też dołączę
- dar69
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51,41
8 rano to chyba trochę niefortunna godzina, trzeba będzie wstać bardzo wcześnie. Ale nie to jest najważniejsze.
Rozumiem, że organizator nie chce paraliżować miasta zablowanymi ulicami ale przy okazji ogranicza potencjalną liczbę kibiców. Większość mieszkańców nawet nie będzie wiedzieć, że odbywa się maraton, oprócz tych bezpośrednio zainteresowanych. Trochę to dziwne.
Rozumiem, że organizator nie chce paraliżować miasta zablowanymi ulicami ale przy okazji ogranicza potencjalną liczbę kibiców. Większość mieszkańców nawet nie będzie wiedzieć, że odbywa się maraton, oprócz tych bezpośrednio zainteresowanych. Trochę to dziwne.
-
- Zaprawiony W Bojach
szczegolnie w niedziele:d. sobota dla duzej czesci Polakow konczy sie w niedziele:D:D.kisio pisze:Podejrzewam, że chodzi też o pogodą. W czerwcu jak słońce przygrzeje bieganie w godz 11-14 to żadna frajda.. Ale faktycznie tak wcześnie to nawet psa mało kto wyprowadza
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Eeeee.... ja w niedziele robię długie wybiegi i zwykle wychodzę o 6 z domu, więc jak będziecie biec po Zdrowiu albo Maratońską to będę kibicowac
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]