Alexia - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
hankaskakanka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:56
Życiówka w maratonie: 4:02

Nieprzeczytany post

Alexia, mam mocne wrażenie, że pogodzisz wszystko :taktak:
PKO
Awatar użytkownika
giz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja dołączam do tych pań, które wierzą w powodzenie akcji "Alexia na swoim" :oczko:
Ba, ja nawet nie śmiem wątpić, że wszystko sobie tak zorganizujesz, żeby czasu i na bieganie wystarczyło.
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

Dołączam do fanklubu :hejhej: Olu, jesteś mistrzynią dobrej organizacji, więc jestem spokojna o Twoje treningi. Jak zawsze trzymam kciuki. Może głupio radzę, ale na Twoim miejscu zrezygnowałabym na razie z akcji "Biegam bo lubię" na rzecz długich wybiegań. Te sobotnie zajęcia dają Ci nieźle w kość i potem nie masz już siły na nic. A długie wybiegania bardzo by się przed maratonem przydały. Nie musisz mnie słuchać, w końcu sama dobrze wiesz, co robić. Gdzie mnie Tobie radzić, to tylko taka luźna sugestia. Zawsze na zajęcia można wrócić po maratonie. W każdym razie, powodzenia. I zdrówka.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Ja będę prezesem ok??
zreszta ja jestem pewien że Ala da rade...
dziś na luzie walnęła 18km więc...
Hehe ale kolejna pare kciuków sie przyda :) więc trzymam..
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i niepotrzebnie się martwiłam i bez sensu radziłam, jak Ty potrafisz zrobić długie wybieganie w środku tygodnia, między pracą, szkołą dziewczynek, robieniem obiadu i Bóg jeden wie, czym jeszcze. Mistrzyni dobrej organizacji! A nie mówiłam! Raul, dla mnie możesz być prezesem, bo jak Ola pisała, mężczyzna czasem się przydaje ( nie tylko w domu) :hahaha:
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki Wam wszystkim! Jesteście kochani! Z takimi kibicami to na pewno dam radę :hej: .

Padam na nos, ale jeszcze tylko dwa słowa do Makar. Dzięki za troskę :), oczywiście masz rację, ale jak widzisz przemyślałam już sprawę i dłuższe biegi przerzuciłam na czwartek. Przynajmniej na czas mojego "słomianego wdowieństwa". Dzieci są w szkole i nie muszę się zastanawiać nad opieką nad nimi. A w sobotę biorę je ze sobą na stadion (jak nie będzie pluło żabami), więc też odpada myślenie o tym, co z nimi zrobić. Zresztą bardzo lubię te zajęcia, bo sama nigdy w życiu bym się nie zmusiła do takiego treningu :).

Tak na godzinkę to ja mogę te moje dziewczyny same w domu zostawić (jeszcze pod warunkiem, że dobrą bajkę puszczę), ale później to już stres by mnie zeżarł.
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

YEAH!! dobra jako prezes wybrany większością głosów :) chciałem zrezygnować z tej funkcji puki same mnie jeszcze nie wyrzuciłyście :)
pamiętam taką jedną rzecz... u Szwabów był taki polityk nie pamiętam jak sie nazywał. był nikim, walną jedno masakrycznie dobrze przemówienie i odszedł całkiem z polityki..
czemu? jak sam mówi: Jakbym został nic mądrego bym już nie powiedział i stałbym sie błaznem jak reszta. a tak każdy mówi że ŁOOO (tak gość) TO BYŁ POLITYK! jakby został to by było dopiero! on by zrobił porządek!
a teraz czemu to pisze?? sam nie wiem :)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:YEAH!! dobra jako prezes wybrany większością głosów :) chciałem zrezygnować z tej funkcji puki same mnie jeszcze nie wyrzuciłyście :)
pamiętam taką jedną rzecz... u Szwabów był taki polityk nie pamiętam jak sie nazywał. był nikim, walną jedno masakrycznie dobrze przemówienie i odszedł całkiem z polityki..
czemu? jak sam mówi: Jakbym został nic mądrego bym już nie powiedział i stałbym sie błaznem jak reszta. a tak każdy mówi że ŁOOO (tak gość) TO BYŁ POLITYK! jakby został to by było dopiero! on by zrobił porządek!
a teraz czemu to pisze?? sam nie wiem :)
Raul,

Ty za to moglbys po tym wywodzie zostac filozofem ;) Ala, wcale sie nie dziwie, ze bys sie denerwowala zostawiajac dziewczynki same (choc mozliwe, ze bys wtedy osignela zawrotna predkosc, Droga Pani, to by Pani smigala jak z motorkiem z tylku po tych Bloniach.. ;) Ale grunt, ze dziewczyny na tyle duze, zeby siedzialy z Toba na stadionie :)
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

ha facet rzeczywiscie sie przydaje :) moj wlasnie obcina galezie sliwkom, ciekawa jestem czy jeszcze kiedys bede miala wlasne konfitury sliwkowe :hejhej:

A Ty widze jestes mistrzynia organizacji :) a na kluski kladzione to bym sie wprosila gdyby nie te kilometry...
Awatar użytkownika
giz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No i sprawdza się znana maksyma: "jak się chce, to można". A że się chce, nie było nigdy wątpliwości. Na koniec zafundowałaś sobie jeszcze niezamierzenie trening siłowy, tak w ramach dopełnienia i tak już udanego dnia. :usmiech:

Ach, ta ścieżka jest doprawdy cudna! Bujna zieleń, wąska polna dróżka, brak zgiełku, błogość w sercu, zupełnie jakby nie w centrum Krakowa! Zdecydowanie dobry wybór :usmiech:
Awatar użytkownika
hankaskakanka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:56
Życiówka w maratonie: 4:02

Nieprzeczytany post

Taka interwałowa "piramida" potrafi nieźle dać w kość :oczko: Miłego odpoczynku!
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i kto tu pisał, że ja szybko biegam. :bum: Szacunek za ten trening!
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Kochana,

no i jak to jest mozliwe, ze Ty mi pisalas, ze nie jestes sportowka. Ty jestes KOKS pierwsza klasa!! Pelen podziw i uklony z pardicinej skromnej strony :oczko:
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ola, cóż mam powiedzieć.... Fajny, trudny i wymagający trening. Jeśli jemu dałaś radę, to maraton pójdzie na pewno świetnie. Cieszę się, że forma coraz lepsza. Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

super te interwały!! :hejhej:

i cudowne masz dziewczynki!! śliczne!! (domyślam się że to te w pomarańczowych koszulkach - źródło fb, 'lubię to' = biegam bo lubię :taktak: ) no, mega!
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ