LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bieganie w taką pogodę jak w sobotę jest dla osób trenujących normą, biorąc pod uwagę, że trenuje się nawet w zimie przy minus 10 czy 15 stopniach. To kwestia przyzwyczajenia i zahartowania organizmu, bo na początku rzeczywiście łatwo o przeziębienie. A tak naprawdę konsekwencje biegania w każdych warunkach to same plusy-- nie pamiętam, kiedy ostatnio chorowałam na poważnie
Miejmy nadzieję, że będzie coraz cieplej.
Zapraszam wszystkich - sobota 9.30! I nie bójcie się, że nie dacie rady, bo robimy to dla przyjemności-- w żadnym wypadku nie chcemy Was stresować, ani zamęczać:)
Miejmy nadzieję, że będzie coraz cieplej.
Zapraszam wszystkich - sobota 9.30! I nie bójcie się, że nie dacie rady, bo robimy to dla przyjemności-- w żadnym wypadku nie chcemy Was stresować, ani zamęczać:)
-
- Rozgrzewający Się
ja wystraszyłam się pogody, ale powiem Wam że potem miałam wyrzuty sumienia i bardzo żałowałam;( biegam dopiero tydzień, ale tak mi się spoodbało, że czekam na to bieganie, jakby było najważniejszą częścią dnia:D
a osoby, które zaczynają zachęcam, bo warto!
do zob w sobote:))
a osoby, które zaczynają zachęcam, bo warto!
do zob w sobote:))
- elżbieta:)
- Rozgrzewający Się
Ja jestem jeszcze po ciemnej stronie mocy i w dalszym ciągu nienawidzę biegania dziś postanowiła o 6 zwlec tyłek i pobiegać nie przyznam się ile dałam radę bo wstyd . Efekt jest taki że ledwo chodzę, ale to tylko wzmacnia mnie w walce z moimi łydkami i tą ich partią której nie używałam długie lata. Bo w końcu kto tu rządzi???
- Boża Krówka
- Rozgrzewający Się
Zmieniła się godzina spotkań, czy nie?
All around the world...
-
- Zaprawiony W Bojach
Godzina pozostanie niezmieniona. Akcja jest ogólnopolska i wszędzie zajęcia muszą być o tej samej porze - 9.30 DO ZOBACZENIA!!!!!!!!
- elżbieta:)
- Rozgrzewający Się
Dziś było naprawdę fajnie. Biegających coraz więcej, było wesoło (między jednym a drugim stęknięciem doliczyłam się 17 osób a chyba mroczków przed oczami nie miałam... więc nie pomyliłam się ). Pogoda idealna- słoneczko świeciło i wiaterek delikatny . Moim zdaniem ćwiczenia z piłeczkami lekarskimi to strzał w 10. Czekamy (ja przynajmniej) na foto-relację Justynki .
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
Hej!
Słuchajcie, obudziłem się po fakcie bo też miałem ochotę przyjść na trening, ale z tego co piszecie wynika, że za tydzień będzie powtórka. Czy to jest regularna impreza? Bo z tego artykułu wywnioskowałem, że jednorazowa. Drugie pytanie to czy taki biegacz jak ja z 3-miesięcznym doświadczeniem ma czego szukać na treningu? Wiem, że trening jest przewidziany dla początkujących, nie chciałbym przeszkadzać ani demotywować wybiegając przed szereg, ale z drugiej strony chętnie skorzystam z porad trenerów.
Pozdrawiam,
Paweł
Słuchajcie, obudziłem się po fakcie bo też miałem ochotę przyjść na trening, ale z tego co piszecie wynika, że za tydzień będzie powtórka. Czy to jest regularna impreza? Bo z tego artykułu wywnioskowałem, że jednorazowa. Drugie pytanie to czy taki biegacz jak ja z 3-miesięcznym doświadczeniem ma czego szukać na treningu? Wiem, że trening jest przewidziany dla początkujących, nie chciałbym przeszkadzać ani demotywować wybiegając przed szereg, ale z drugiej strony chętnie skorzystam z porad trenerów.
Pozdrawiam,
Paweł
Trening jest dla osób które biegają biegały albo chcą sobie pobiegać poruszać się na świeżym powietrzu.
-
- Rozgrzewający Się
Hej, wpadnij za tydzień, zobaczysz jak to wyglonda, jesli Ci bedzie odpowiadac system w jakim sa przeprowadzane zajęcia to zosatniesz napewno zaabsorbowany, a jeśli stwierdzisz,że szkoda czasu to mozesz nadal w robic to indywidualnie, ja dopiero tez zaczynam jestem zóltodziobem, ale bieganie bardzo wkręca, sam wiesz. 9.30 na stadionie za tydzień, badź.dff pisze:Hej!
Pozdrawiam,
Paweł
-
- Rozgrzewający Się
Treningi są dla wszystkich, zarówno tych którzy już biegają i chcą doszlifować technikę pod okiem trenerów, jak i dla tych co do tej pory biegali jedynie za autobusem albo po bułki do sklepu każdy znajdzie coś dla siebie. A powtórki są regularnie co tydzień w tym samym miejscu o tej samej porze.dff pisze:Hej!
Pozdrawiam,
Paweł