Miejmy nadzieję, że będzie coraz cieplej.
Zapraszam wszystkich - sobota 9.30!

Hej, wpadnij za tydzień, zobaczysz jak to wyglonda, jesli Ci bedzie odpowiadac system w jakim sa przeprowadzane zajęcia to zosatniesz napewno zaabsorbowany, a jeśli stwierdzisz,że szkoda czasu to mozesz nadal w robic to indywidualnie, ja dopiero tez zaczynam jestem zóltodziobem, ale bieganie bardzo wkręca, sam wiesz. 9.30 na stadionie za tydzień, badź.dff pisze:Hej!
Słuchajcie, obudziłem się po fakcie bo też miałem ochotę przyjść na trening, ale z tego co piszecie wynika, że za tydzień będzie powtórka. Czy to jest regularna impreza? Bo z tego artykułu wywnioskowałem, że jednorazowa. Drugie pytanie to czy taki biegacz jak ja z 3-miesięcznym doświadczeniem ma czego szukać na treningu? Wiem, że trening jest przewidziany dla początkujących, nie chciałbym przeszkadzać ani demotywować wybiegając przed szereg, ale z drugiej strony chętnie skorzystam z porad trenerów.
Pozdrawiam,
Paweł
Treningi są dla wszystkich, zarówno tych którzy już biegają i chcą doszlifować technikę pod okiem trenerów, jak i dla tych co do tej pory biegali jedynie za autobusem albo po bułki do sklepudff pisze:Hej!
Słuchajcie, obudziłem się po fakcie bo też miałem ochotę przyjść na trening, ale z tego co piszecie wynika, że za tydzień będzie powtórka. Czy to jest regularna impreza? Bo z tego artykułu wywnioskowałem, że jednorazowa. Drugie pytanie to czy taki biegacz jak ja z 3-miesięcznym doświadczeniem ma czego szukać na treningu? Wiem, że trening jest przewidziany dla początkujących, nie chciałbym przeszkadzać ani demotywować wybiegając przed szereg, ale z drugiej strony chętnie skorzystam z porad trenerów.
Pozdrawiam,
Paweł