Wrocław
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam serdecznie,
Biega ktoś z okolic hotelu Wrocław w stronę Parku Adnersa albo Parku Piłudniowego.
Ja dopiero zacząłem, a ze względu na okres sesyjny moi partnerzy czasami muszą pozostać w domu i sie pilnie uczyć. Także poszukuje kogoś z kim mogłbym sie wzajemnie mobilizowac do biegu :D
Pozdrawiam
Biega ktoś z okolic hotelu Wrocław w stronę Parku Adnersa albo Parku Piłudniowego.
Ja dopiero zacząłem, a ze względu na okres sesyjny moi partnerzy czasami muszą pozostać w domu i sie pilnie uczyć. Także poszukuje kogoś z kim mogłbym sie wzajemnie mobilizowac do biegu :D
Pozdrawiam
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Teraz ja odświeżę Mam 21 lat i biegam głównie na Grobli (Kładka Zwierzyniecka - Śluza Opatowicka) Generalnie lubię swoje mp3 i własne tempo, ale czasami by się przydała jakaś odmiana, zwłaszcza na jakieś większe wybieganie Tzn. chciałabym 2 razy przebiec tą trasę. Ostatnio już prawie bym się zdecydowała, ale.. no właśnie, zawróciłam, bo było zimno, ciemno, padało i byłam sama. Ktoś zainteresowany?...
W sumie bieganie i gadanie to więcej zmęczenia, aleee... spróbowałabym mimo wszystko
W sumie bieganie i gadanie to więcej zmęczenia, aleee... spróbowałabym mimo wszystko
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
-
- Stary Wyga
Wpadnij w sobotę o 9:30 na stadion lekkoatletyczny przy Stadion Olimpijskim. Mamy tam spotkania z cyklu BiegamBoLubię. Grupa jest kameralna a trenerzy sympatyczni i służący pomocą w razie pytań i wątpliwości.Catrine pisze:Teraz ja odświeżę Mam 21 lat i biegam głównie na Grobli (Kładka Zwierzyniecka - Śluza Opatowicka) Generalnie lubię swoje mp3 i własne tempo, ale czasami by się przydała jakaś odmiana, zwłaszcza na jakieś większe wybieganie Tzn. chciałabym 2 razy przebiec tą trasę. Ostatnio już prawie bym się zdecydowała, ale.. no właśnie, zawróciłam, bo było zimno, ciemno, padało i byłam sama. Ktoś zainteresowany?...
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Byłeś w zeszłym tygodniu? Jeśli tak, mógłbyś dokładniej napisać co robiliście? i, hmmm, głupio mi pytać ale wiekowo jak się grupa prezentowała?
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
-
- Stary Wyga
Jak wygląda grupa możesz zobaczyć na zdjęciu. http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 8&start=15
Trochę pobiegaliśmy po bieżni, trenerzy sprawdzili naszą technikę biegu, pokazali jak się rozciągać. Każdy mógł się zapytać o to co go interesuje.
Trochę pobiegaliśmy po bieżni, trenerzy sprawdzili naszą technikę biegu, pokazali jak się rozciągać. Każdy mógł się zapytać o to co go interesuje.
-
- Rozgrzewający Się
Witam mam za chwile 19 lat i właśnie zaczynam biegać... mogę biegać po wrocku od poniedziałku do czwartku (weekend to mój dom rodzinny - Ostrzeszów a tam w centrum się biega jak tu w parku) Nie mam zielonego pojęcia o tym jak biegać ile i tak dalej. Ale mam masę zapału i ambicje w przyszłości na długodystansowe biegi, bardzo długo dystansowe. Poszukuje mentora i mistrza... albo przynajmniej towarzysza. Czy ktoś byłby chętny?
Stać się Raramuri!
-
- Rozgrzewający Się
a dodam że biegam po parku szczytnickim. a zaczynam na Sienkiewicza.
Stać się Raramuri!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 53
- Życiówka w maratonie: 4:40
Biegam z współlokatorem ale czasem nie może więc chętnie z kimś pobiegam, teraz jestem po przerwie i spokojnie zaczynam od małych dystansów ( 5- 10 km) tempo spokojne około (9.5- 10.6 zależy czy biegnę sam czy z kimś). Startujemy z okolic dworca pkp i biegniemy w okolice Grabiszyńskiej, później dalsze trasy planujemy robić wałami nad Odrą. Jak ktoś chętny niech pisze aleksander1_1989tlen.pl
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: coś koło 40min
- Kontakt:
Hejka szukam współbiegacza na wybiegania. Biegam od hali targowej przez ostrów potem wzdłuż zoo. Około 15 km... Tempo 5:10 min/km ... jest długo i fajnie jak by się biegło z kimś zawsze raźniej. Bardzo chętnie z kimś pobiegam.
-
- Rozgrzewający Się
Biega ktoś w parku Tołpy przy nowowiejskiej?
- zimnic
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40min
- Życiówka w maratonie: 1h40 w połówce
Biegam plan maratoński (link: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129 ) w parku Tołpy we wtorki, czwartki, soboty i niedziele. Godzinę treningu uzależniam od pogody; zazwyczaj w tygodniu jestem na miejscu około 6.15-6.30 i zaczynam bieg po rozciąganiu (za rozgrzewkę służą mi 2 km, które przebiegam do parku); w weekendy staram się zaczynać nie później niż o 7.30. Zdarza się, że ruszam na bieg około 20.00-21.00, ale tylko wyjątkowo. Obecnie jestem na etapie 8go tygodnia planu do którego dałem link (każdy bieg to już 6km+). Zazywczaj biegam tempem od 4min30sek/km do 4min/km.ratuj_bobry pisze:Biega ktoś w parku Tołpy przy nowowiejskiej?
Zapraszam na wspólne treningi, kontakt przez PM albo mail: rlemiec@gmail.com.
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Biega ktoś w okolicach Dworca Świebodzkiego, placu Legionów albo okolic dworca pks? Dopiero mam zamiar biegać, ale nie mam z kim a samemu to tak nudno. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na priv.
Biega ktoś w okolicach Dworca Świebodzkiego, placu Legionów albo okolic dworca pks? Dopiero mam zamiar biegać, ale nie mam z kim a samemu to tak nudno. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na priv.
-
- Rozgrzewający Się
Cześć,
jak w temacie- jestem początkująca i szukam koleżanki do biegania raz/dwa razy w tygodniu wieczorami w okolicach Nowego Dworu we Wrocławiu.
Reszta do uzgodnienia - zapraszam do kontaktu mailowego
Czuczu76@poczta.fm
jak w temacie- jestem początkująca i szukam koleżanki do biegania raz/dwa razy w tygodniu wieczorami w okolicach Nowego Dworu we Wrocławiu.
Reszta do uzgodnienia - zapraszam do kontaktu mailowego
Czuczu76@poczta.fm
-
- Rozgrzewający Się
Biegam w okolicach os. Sobieskiego we Wrocławiu
aktualne tempo: 6-7 min/km
aktualny dystans: 5-8 km
Cel:
5min/km
10km