Wrocław

Mojmir
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,
Biega ktoś z okolic hotelu Wrocław w stronę Parku Adnersa albo Parku Piłudniowego.
Ja dopiero zacząłem, a ze względu na okres sesyjny moi partnerzy czasami muszą pozostać w domu i sie pilnie uczyć. Także poszukuje kogoś z kim mogłbym sie wzajemnie mobilizowac do biegu :D
Pozdrawiam
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

Teraz ja odświeżę :-) Mam 21 lat i biegam głównie na Grobli (Kładka Zwierzyniecka - Śluza Opatowicka) Generalnie lubię swoje mp3 i własne tempo, ale czasami by się przydała jakaś odmiana, zwłaszcza na jakieś większe wybieganie ;-) Tzn. chciałabym 2 razy przebiec tą trasę. Ostatnio już prawie bym się zdecydowała, ale.. no właśnie, zawróciłam, bo było zimno, ciemno, padało i byłam sama. Ktoś zainteresowany?...
W sumie bieganie i gadanie to więcej zmęczenia, aleee... spróbowałabym mimo wszystko :hejhej:
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
bba
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Catrine pisze:Teraz ja odświeżę :-) Mam 21 lat i biegam głównie na Grobli (Kładka Zwierzyniecka - Śluza Opatowicka) Generalnie lubię swoje mp3 i własne tempo, ale czasami by się przydała jakaś odmiana, zwłaszcza na jakieś większe wybieganie ;-) Tzn. chciałabym 2 razy przebiec tą trasę. Ostatnio już prawie bym się zdecydowała, ale.. no właśnie, zawróciłam, bo było zimno, ciemno, padało i byłam sama. Ktoś zainteresowany?...
W sumie bieganie i gadanie to więcej zmęczenia, aleee... spróbowałabym mimo wszystko :hejhej:
Wpadnij w sobotę o 9:30 na stadion lekkoatletyczny przy Stadion Olimpijskim. Mamy tam spotkania z cyklu BiegamBoLubię. Grupa jest kameralna a trenerzy sympatyczni i służący pomocą w razie pytań i wątpliwości.
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

Byłeś w zeszłym tygodniu? Jeśli tak, mógłbyś dokładniej napisać co robiliście? i, hmmm, głupio mi pytać ale wiekowo jak się grupa prezentowała? ;-)
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
bba
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jak wygląda grupa możesz zobaczyć na zdjęciu. http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 8&start=15
Trochę pobiegaliśmy po bieżni, trenerzy sprawdzili naszą technikę biegu, pokazali jak się rozciągać. Każdy mógł się zapytać o to co go interesuje.
Biały Kruk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam mam za chwile 19 lat i właśnie zaczynam biegać... mogę biegać po wrocku od poniedziałku do czwartku (weekend to mój dom rodzinny - Ostrzeszów a tam w centrum się biega jak tu w parku) Nie mam zielonego pojęcia o tym jak biegać ile i tak dalej. Ale mam masę zapału i ambicje w przyszłości na długodystansowe biegi, bardzo długo dystansowe. Poszukuje mentora i mistrza... albo przynajmniej towarzysza. Czy ktoś byłby chętny?
Stać się Raramuri!
Biały Kruk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

a dodam że biegam po parku szczytnickim. a zaczynam na Sienkiewicza.
Stać się Raramuri!
Vako
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53
Życiówka w maratonie: 4:40

Nieprzeczytany post

Biegam z współlokatorem ale czasem nie może więc chętnie z kimś pobiegam, teraz jestem po przerwie i spokojnie zaczynam od małych dystansów ( 5- 10 km) tempo spokojne około (9.5- 10.6 zależy czy biegnę sam czy z kimś). Startujemy z okolic dworca pkp i biegniemy w okolice Grabiszyńskiej, później dalsze trasy planujemy robić wałami nad Odrą. Jak ktoś chętny niech pisze aleksander1_1989tlen.pl
elvis1987
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: coś koło 40min
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hejka szukam współbiegacza na wybiegania. Biegam od hali targowej przez ostrów potem wzdłuż zoo. Około 15 km... Tempo 5:10 min/km ... jest długo i fajnie jak by się biegło z kimś zawsze raźniej. Bardzo chętnie z kimś pobiegam.
furry1
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja biegam walami most trzebnicki, warszawski, szczytnicki
ratuj_bobry
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biega ktoś w parku Tołpy przy nowowiejskiej?
Awatar użytkownika
zimnic
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40min
Życiówka w maratonie: 1h40 w połówce

Nieprzeczytany post

ratuj_bobry pisze:Biega ktoś w parku Tołpy przy nowowiejskiej?
Biegam plan maratoński (link: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129 ) w parku Tołpy we wtorki, czwartki, soboty i niedziele. Godzinę treningu uzależniam od pogody; zazwyczaj w tygodniu jestem na miejscu około 6.15-6.30 i zaczynam bieg po rozciąganiu (za rozgrzewkę służą mi 2 km, które przebiegam do parku); w weekendy staram się zaczynać nie później niż o 7.30. Zdarza się, że ruszam na bieg około 20.00-21.00, ale tylko wyjątkowo. Obecnie jestem na etapie 8go tygodnia planu do którego dałem link (każdy bieg to już 6km+). Zazywczaj biegam tempem od 4min30sek/km do 4min/km.

Zapraszam na wspólne treningi, kontakt przez PM albo mail: rlemiec@gmail.com.
Marta22
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,
Biega ktoś w okolicach Dworca Świebodzkiego, placu Legionów albo okolic dworca pks? Dopiero mam zamiar biegać, ale nie mam z kim a samemu to tak nudno. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam na priv.
Czuczu76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć,

jak w temacie- jestem początkująca i szukam koleżanki do biegania raz/dwa razy w tygodniu wieczorami w okolicach Nowego Dworu we Wrocławiu.

Reszta do uzgodnienia - zapraszam do kontaktu mailowego
Czuczu76@poczta.fm
mascot
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegam w okolicach os. Sobieskiego we Wrocławiu

aktualne tempo: 6-7 min/km
aktualny dystans: 5-8 km

Cel: