Tu sie z kolega redaktorem musze zgodzic. (mimo ze to ja zaczalem z tym plotkiem ). Mnie w koncu tez do biegania przekonalo bieganie.plAdam Klein pisze:Alexia, nie jest tak. To znaczy nie tylko. Na forum wypowiadają się te już biegające.Alexia pisze: Artykuł niezły. Trafia w samo sedno. Ale dołączę do chóru innych głosów, że tu na bieganie.pl, to i tak wszyscy biegają, a taki artykuł się trochę "marnuje", bo jego motywująca siła nie działa na te wszystkie dziewczyny, które takiej motywacji potrzebują by ruszyć z domu.
Ale na stronę bieganie.pl trafia dziennie średnio około 37% zupełnie początkujących osób, które zaczynają się zastanawiać o co z bieganiem chodzi i szukać pierwszych informacji, a często zniechęcone zbyt zaawansowanym biegowo poziomem tekstów od razu wychodzą. Więc do nich taki tekst powinien przemówić.
No ale ja juz szukalem informacji o jakims porzadnym treningu i o co w tym chodzi ze oni lataja jak... a ja po 5 km umieram.
Ten teks to powinien byc (tez) w jakis "wysokich obcasach" czy innym Twoim stylu (w tym drugim z planem treningowym a'la Magda M).
TYlut