Październik Grupy Trójmiasto
- Drewniacki
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kazigu? Ty też?
Ja jadę zabijać uczucie porażki. Idę ze znajomymi. Mój sukces będzie mierzony w procentach osób doprowadzonych do mety. Chyba, że sam nie dojdę. Wtedy będzie maxporażka!
Ja jadę zabijać uczucie porażki. Idę ze znajomymi. Mój sukces będzie mierzony w procentach osób doprowadzonych do mety. Chyba, że sam nie dojdę. Wtedy będzie maxporażka!
[b]Drewniacki[/b] says:
[i]Rock'n'Roll, baby![/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A z jakich dzielnic jestescie dziewczyny/ i czy jesteście zmotoryzowane?Quote: from CASH on 12:15 pm on Oct. 15, 2004
na poczatek osoby z gdyni to: Olek, Karol, Grzegorz, Kasia, Agnieszka, Ania
6 osob na poczatek to jest idealnie, trzeba tylko pobudzic w naszej szostce checi wspolnego biegania
trzeba ustalic optymalny dzien, miejsce i godzine spotkan i od kiedy mialyby sie one zaczac
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dziewczyny sa z Grabowka
mozemy sprobowac biegu ktory zaczyna sie w dwoch miejscach i spotykamy sie gdzies w polowie
ja jestem chetny ale nie obiecuje ze bede uczesniczyl w takim biegu co tydzien
najbardziej pasowal by mi wtorek wczesnym popoludniem (16) lub piatek ok. 15
mozemy sprobowac biegu ktory zaczyna sie w dwoch miejscach i spotykamy sie gdzies w polowie
ja jestem chetny ale nie obiecuje ze bede uczesniczyl w takim biegu co tydzien
najbardziej pasowal by mi wtorek wczesnym popoludniem (16) lub piatek ok. 15
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hm, ... to jest jednak kawałek.Quote: from Masiulis
dziewczyny sa z Grabowka
Poza tym jak co roku wchodzimy w mroczny okres biegowy.
.........
Ja przestawiłem się już na bieganie w porach południowych. Rano nie lubię biegać.
biegowa recydywa
- Grzechu
- Wyga
- Kontakt:
Nie przychodzę na spotkania, bo ciągle walczę z (... - cenzura) profesorem od obwodów - będę miał ostatnią próbę. Dzięki niemu nie mogę zaliczyć pierwszego roku i prawdop. będę musiał występować o warunek.
Jak się w końcu uporządkuje sytuacja, to zacznę przybywać.
{biegun gdyński} U mnie środy nie przejdą, bo następnego dnia mam dwie trudne laborki, z których się wyfruwa z hukiem, jeśli nie jest się przygotowanym .
Mi pasuje na wspólne wybiegania co dwa tygodnie czwartek w godzinach 9-11 jeśli start odbywałby się z Karwin i tutaj kończył.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Jak się w końcu uporządkuje sytuacja, to zacznę przybywać.
{biegun gdyński} U mnie środy nie przejdą, bo następnego dnia mam dwie trudne laborki, z których się wyfruwa z hukiem, jeśli nie jest się przygotowanym .
Mi pasuje na wspólne wybiegania co dwa tygodnie czwartek w godzinach 9-11 jeśli start odbywałby się z Karwin i tutaj kończył.
Pozdrowienia dla wszystkich.
"W życiu nie ma odpowiedzi. Są tylko wybory."
- Grzechu
- Wyga
- Kontakt:
Może będę miał. W tym tyg. mija ostateczny termin zaliczeń i kilkanaście osób zostanie skreślonych.
Będzie zmiana ilości osób w grupach i dopasowanie planu, więc odezwę się jeszcze w tym bądź przyszłym tyg.
Będzie zmiana ilości osób w grupach i dopasowanie planu, więc odezwę się jeszcze w tym bądź przyszłym tyg.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i jak tam było na Harpaganie?
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Z mojego punktu widzenia umiarkowana klęska. Szczegóły chętnie zapodam na zamknietym spotkaniu (ze względu na drastyczne informacje ).
W międzyczasie może wypowiedzą się koledzy, którym poszło zdecydowanie lepiej.
Pozdrawiam.
W międzyczasie może wypowiedzą się koledzy, którym poszło zdecydowanie lepiej.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nic nie można się dowiedzieć :niewiem:
Pogoda Was chyba dopieszczała dosyć nachalnie.
Pogoda Was chyba dopieszczała dosyć nachalnie.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje dla wszystkich ktorzy pod moja nieobecnosc dali dowody swojej walecznosci i sily charakteru
Ja caly czas jestem na biegowym zakrecie w dodatku od trzech tygodni nie moge wyjsc z przeziebienia. Zime zamierzam przepracowac uczciwie ale nie planuje sie za bardzo obciazac. Wiosna pod znakiem przygotowan do maratonu we Wroclawiu. Tak wiec nic mnie nie goni.
Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieje ze niedlugo czesciej bedziemy sie spotykac. Trzymajcie sie i trzymajcie kciuki za mnie.
Ja caly czas jestem na biegowym zakrecie w dodatku od trzech tygodni nie moge wyjsc z przeziebienia. Zime zamierzam przepracowac uczciwie ale nie planuje sie za bardzo obciazac. Wiosna pod znakiem przygotowan do maratonu we Wroclawiu. Tak wiec nic mnie nie goni.
Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieje ze niedlugo czesciej bedziemy sie spotykac. Trzymajcie sie i trzymajcie kciuki za mnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja też prawdopodobnie zyskałem w tym roku dużo na urodzie. ;)Quote: from MariusZ on 11:52 am on Oct. 18, 2004
Tu mogę puścić nieco farby.
Pogoda była doskonała na cerę
biegowa recydywa
- Drewniacki
- Wyga
Pogoda nie była jednak taka zła. Cały czas deszczu przesiedziałem w lesie. Dlatego moja średniacka kurtka p.deszcz zdołała mnie w pełni przed zamoknięciem obronić.
Nie wiem co Mariusz ma na mysli, mówiąc, że innym poszło lepiej. Mi tam poszło nadwyraz fatalnie. Potem z kumplem gadałem w bazie i powiedział, że nieukończenie Harpa powoduje w nim uczucie takiego jakby niedopieprzenia. Słowo może niezbyt ładne ale w pełni oddaje moje uczucia.
Za to Kazig odniósł duzy sukces. Niestety przez małą wtopę niepełny... Ale to już może sam lepiej opowie.
Kazigu! Na przyszłość - czytaj regulaminy!
Nie wiem co Mariusz ma na mysli, mówiąc, że innym poszło lepiej. Mi tam poszło nadwyraz fatalnie. Potem z kumplem gadałem w bazie i powiedział, że nieukończenie Harpa powoduje w nim uczucie takiego jakby niedopieprzenia. Słowo może niezbyt ładne ale w pełni oddaje moje uczucia.
Za to Kazig odniósł duzy sukces. Niestety przez małą wtopę niepełny... Ale to już może sam lepiej opowie.
Kazigu! Na przyszłość - czytaj regulaminy!
[b]Drewniacki[/b] says: