Szczecin też biega
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Saint już wszystko napisał tu: http://szgb.org/
Zaczął się kolejny cykl biegów w Lasku Arkońskim do których namawiam wszystkich ze Szczecina i okolic. :)
Trasa jak marzenie, płaska, w lesie, częściowo asfaltowa. Jest gdzie przypiąć rower, postawić torbę z rzeczami, zostawić samochód (radzę do Lasku nie wjeżdżać, bo to może kosztować 5 pkt. i trochę forsy na mandat), blisko jest do tramwaju (1, 9, 3) lub autobusu (53, 60, 75, 80). Biegi startują jak zwykle sprzed wejścia na kąpielisko Arkonka w niedziele o 11:00, a najbliższy 19.09.br.
Zaczął się kolejny cykl biegów w Lasku Arkońskim do których namawiam wszystkich ze Szczecina i okolic. :)
Trasa jak marzenie, płaska, w lesie, częściowo asfaltowa. Jest gdzie przypiąć rower, postawić torbę z rzeczami, zostawić samochód (radzę do Lasku nie wjeżdżać, bo to może kosztować 5 pkt. i trochę forsy na mandat), blisko jest do tramwaju (1, 9, 3) lub autobusu (53, 60, 75, 80). Biegi startują jak zwykle sprzed wejścia na kąpielisko Arkonka w niedziele o 11:00, a najbliższy 19.09.br.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki Karola za info. Wracam po kontuzji do biegania i mam nadzieję że się pojawię.
Zapraszam też do współtworzenia Szczecińskiej Grupy Biegowej
Ja biegam na ogół w Wt, Sr, Czw i Ni .Postaram sie namówić jeszcze kilka osób i mam nadzieję, że grupa nie będzie wirtualna.
Zapraszam też do współtworzenia Szczecińskiej Grupy Biegowej
Ja biegam na ogół w Wt, Sr, Czw i Ni .Postaram sie namówić jeszcze kilka osób i mam nadzieję, że grupa nie będzie wirtualna.
kaktus
GG: 1251017
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zazdroszcze Ja się tyle z Saintem o Berlinie nagadalem a wyszly z tego dwie kontuzje tylkoQuote: from Karola on 2:45 pm on Sep. 15, 2004
Ja jeszcze mam dwa wyjazdy (Berlin i Poznań), ale potem będę w Lasku regularnie.
Ale jesli z tego wyplynie nauka to nie pojda na marne
kaktus
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiam Szczecinian - zeszły tydzień spędziłem w Waszym mieście, jednak miałem bardzo intensywny czas i tak udało mi się pobiegać dwa razy na stadionie SZS między 6 a 7 rano, a w sobotę tuż przed wyjazdem podjechałem do lasku arkońskiego i zrobiłem 23km różnymi szlakami - piękne okolice, bardzo ciekawie wytyczone trasy, czy zawody też mają charakter crossowy? No nic w każdym razie dowiedziałem się że jak na razie w Szczecinie nie będę mieszkal dłużej czyli nie będę tam pracował... następnym razem pojadę do puszczy bukowej...
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Lasek jest rzeczywiście świetnym miejscem do biegania, rowerowania i spacerów.
Te zawody nie są crossowe, ale poza tym są też organizowane tego typu biegi. Ja ostatni taki bieg widziałam b. wczesną wiosną. Start i meta z innej strony kapieliska, a trasa wiodła w stronę Osowa, coraz wyżej.
Te zawody nie są crossowe, ale poza tym są też organizowane tego typu biegi. Ja ostatni taki bieg widziałam b. wczesną wiosną. Start i meta z innej strony kapieliska, a trasa wiodła w stronę Osowa, coraz wyżej.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
W najbliższy weekend są dwie imprezy biegowe w okolicy (Policki ćwiercmaraton i Bieg z Gryfina do Gartz o czym można więcej dowiedzieć się ze strony http://szgb.org/), więc w Lasku biegu nie ma.
- saint
- Zaprawiony W Bojach
dzieki za trzymanie kciukow, trening wypadl pomysle, cos tam czulem ale spoko, na bieg w niedziele sie wybieram
nie mam zadnych informacji od organizatorow dlatego nic nie ma na stronie, widac im nie zalezy
nie mam zadnych informacji od organizatorow dlatego nic nie ma na stronie, widac im nie zalezy
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Jak zwykle. Spróbuję wysmarować jakiegoś maila do organizatorów, bo w Lasku szczególnie jesienia biega się fantastycznie. Wszystko wskazuje na to, że wiosną będzie u mnie gorzej z czasem nawet w weekendy
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szczecińska Grupa Biegowa ożywa. Zapowiada się, że od wtorku rusza regularne treningi z więcej niż dwoma uczestnikami Jeśli masz problemu z motywacją do systematycznego biegania - przyjdź.
MIejsce: Jasne Blonia
Czas: wt,sr,czw ok 17 do uzgodnienia mailem lub na forum.
Tempo: żółwie
Info na: www.szgb.org
MIejsce: Jasne Blonia
Czas: wt,sr,czw ok 17 do uzgodnienia mailem lub na forum.
Tempo: żółwie
Info na: www.szgb.org
kaktus