WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Earendil
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Widząc taką mobilizację w narodzie, będzie mi wstyd, jeśli się jutro nie pojawię :usmiech: A ewentualny deszcz? Jak lepiej można kształtować silną wolę i charakter? :oczko:
New Balance but biegowy
Anorak
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No, dzisiaj było ciekawie. Więcej osób niż ostatnio, choć tylko dwie te same. Ale nie zawsze można się pojawić. Za to kilka osób dojechało... z dość daleka - 45/50 km. Ci co byli to wiedzą, ci co nie byli niech żałuja. Było trochę szurania, było trochę ćwiczeń na trawce i nawet spotku grupowe około-piłkowe :) a dzięki zmiennej pogodzie i my sie nie nudziliśmy. Zapraszamy za tydzień, i może znów nas będzie trochę więcej..
Pozdrovki
-------
Anorak
Find a better Way of Life!
Awatar użytkownika
Earendil
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja byłem dzisiaj pierwszy raz i muszę przyznać, że bardzo mi się podobało :hej: Ciekawe, czy sprawdzi się przepowiednia trenerów o magicznych dolegliwościach po zabawie piłkami lekarskimi :niewiem: Bo jak tak, to nie trzasnę jutro 10 km :ojnie: A w ogóle, to przejście z betonu/asfaltu na (zjechaną) bieżnię to czysta przyjemność. O nic się nie potykałem i przyjemnie się truchtało :usmiech: I na koniec: jeśli ktoś się zastanawia czy przyjść, czy warto poświęcić ten sobotni poranek itd... to ja zachęcam - przyjść!!!
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pogoda ponownie nie dopisała ale cóż musimy trochę poprawić układy z górą, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu już będzie dobrze. Najważniejsze jest dobre samopoczucie, a myślę że tego nie brakowało pozdrawiam obecnych na naszym spotkaniu i zapraszam ponownie.
abilidian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie rewelacja, już nie mogę się doczekać następnego spotkania :) Mam dwie prośby, prosiłbym o wrzucenie zdjęć z drugiego spotkania i ponawiam prośbę o jakiekolwiek numery kontaktowe w sprawie pryszniców (w sensie do jakiś budynków, siłowni etc.) :) Może coś się uda zdziałać
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Obrazek

jutro będę na uczelni to wybadam sprawę z prysznicami.
Jacek Wosiek
abilidian
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54

Nieprzeczytany post

Dzięki Jacek za foto, jakby wypaliła sprawa z prysznicami byłoby super. Pozdrawiam.
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki wszystkim za dzisiejsze spotkanie:)Kolejny raz w deszczu ale przynajmniej już jest ciepło:) Wyjeżdżam za chwilę z Wrocławia więc zdjęcie ukaże się najszybciej jutro wieczorem(chyba że złapię gdzieś neta). Wcześniej na pewno będziecie mogli zobaczyć fotki na facebooku http://www.facebook.com/pages/Biegam-Bo ... 9314430337
Pozdrawiam
Jacek Wosiek
Anorak
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja bardzo przepraszam, ale nie dałem rady dziś -w pracy byłem do 5 (rano). Za tydzień niestety mnie nie będzie (od poniedziałku w UK), jedyne co mogę zrobić to przeszurać się odrobinkę po plaży w Brighton sobotnim rankiem. Tak więc do zobaczenia za dwa tygodnie.

PS: Magda (czy Gosia, kurcze sam nie pamiętam...), świetna fotka, tylko gdzie to słońce i palmy, co to miały być?
Pozdrovki
-------
Anorak
Find a better Way of Life!
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No i tradycji stało się za dość cały tydzień pogody a sobota i deszcz, ale przynajmniej jest już ciepło no i było nas więcej :) najwięcej (3 tydzień i rekord frekwencji), dzięki wszystkim za spotkanie zapraszamy za tydzień.
Whitecat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Byłem pierwszy raz ;) Bardzo przyjemna akcja z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie ten bardziej wytrenowany jak i ten troszeczkę mniej. Do zobaczenia za tydzień ;)
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

nasze spotkanie 2.04.2011
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
Earendil
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak tam, kto się wybiera w sobotę? Przyznawać się! :) ja ostatnio nie byłem, bo musiałem z Wro do siebie na wioskę zjechać... :ech:
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszamy wszystkich na kolejne zajęcia jutro o godz.9.30 jak zwykle na płycie stadionu lekkoatletycznego na "Olimpijskim", mamy gwarancję ładnej pogody jutro. Jacek i Tomek
mohini
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 52

Nieprzeczytany post

Ja bardzo chętnie się pojawię :oczko: Mam tylko pytanie natury technicznej ;). Znajdzie się jakieś miejsce żeby się gdzieś przebrać? :bum:
... longing for the sun
ODPOWIEDZ