sprawy majtkowe ;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Kredk@,

to poprosze o opinie - jak tam gacie w gacie ;)
New Balance but biegowy
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Kredk@,

to poprosze potem o sprawozdanie - jak tam gacie w gacie ;)
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pardita z czystym sumieniem polecam gacie gattowe. Ja mam pełne z niższym stanem, ale nie są jąkieś biodrówki wybitne. Super. Nie czuć ich na sobie. Specjalnie też próbowałam oblookać tyłek w getrach w lustrze, bo wiem, że tutaj niektórym przeszkadza odznaczanie się majciochów. Moim zdaniem można zaliczyć do niezauważalnych. Jednak dla mnie podstawowym kryterium jest wygoda. A to czy mi się coś odznacza to mam tam właśnie, gdzie mi się ewentualnie odznacza. :bleble:
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

Kredk@ pisze:Jednak dla mnie podstawowym kryterium jest wygoda.
a wygodne sa takie gycie, o ktorych sie nie mysli gdy sie biegnie i ktorych sie nie czuje ze sie je ma
Awatar użytkownika
Jigga
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mnie to rybka w czym biegam i czy się odznacza, czy nie. Co prawda stringów w życiu bym nie włożyła.. Najlepsze są chyba damskie bokserki. :)
Run Jigga, run!
wero
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja biegam w damskich bokserkach i jestem zadowolona. Wprawdzie odznaczanie się jest dla mnie kryterium drugorzędnym, ale zauważyłam, że takie bokserki widać o wiele mniej niż normalne figi.
Uhma
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja biegam w tym, co wówczas mam na sobie. Nie ważne czy to są stringi, figi, damskie bokserki czy jakieś inne gacie. Ma być przede wszystkim wygodnie dla mnie. Przy czym muszę przyznać, że jeśli mi się któreś odznaczają, to jest mi nie wygodnie bo mnie to krępuje.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak sie krepujecie to przypatrzcie sie pupom innych kobiet. one jakos sie nie maja oporow zakladac cienkich spodni (i nie sa to leginsy do biegania) pod ktorymi wyraznie widac kontury majtek i ksztalt sflaczalego siedzenia :hahaha: a panowie i tak sie za nimi ogladaja :jatylko:
Awatar użytkownika
Dorotka Gonitwa
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgadzam się z Tobą LadyE odznaczanie się majtek to drugorzędna sprawa. Liczy się wygoda. Jeśli jest mi wygodnie to git, a źe się odznacza mało ważne.
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A to mnie zachęciłyście do bokserek. Rozważałam zakup, ale stwierdziłam, że będą mi podjeżdżać, albo się rolować co gorsza na moich udziskach. Ale może spróbuję, skoro wam się dobrze w takich biega. ;-)
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

fajne macie tematy dziewczyny..a są tu tez takie które tak jak ja biegają bez??:) oczywiście nie w zimę..
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

moj wykladowca zwykl mawiac ze rowek sluzy temu by pot mial gdzie splywac. w tym momencie bieganie bez majtek albo w stringach wydaje mi sie malo higieniczne :hahaha:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
parditko gacie to rozumie ze bielizna z serii gatta active czy jakie?bo tez się nad nimi zastanawiałam..
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

malami pisze:
pardita pisze:Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
parditko gacie to rozumie ze bielizna z serii gatta active czy jakie?bo tez się nad nimi zastanawiałam..
Malami,

tak tak. Gatta active bezszwowe - maja tez stringi, bokserki... ale ja zawsze sportowalam sie w figach, stad tez wybralam model "mini bikini" :)
ODPOWIEDZ