sprawy majtkowe ;)
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Kredk@,
to poprosze o opinie - jak tam gacie w gacie
to poprosze o opinie - jak tam gacie w gacie
-
- Zaprawiony W Bojach
pardita pisze:Kredk@,
to poprosze potem o sprawozdanie - jak tam gacie w gacie
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
pardita z czystym sumieniem polecam gacie gattowe. Ja mam pełne z niższym stanem, ale nie są jąkieś biodrówki wybitne. Super. Nie czuć ich na sobie. Specjalnie też próbowałam oblookać tyłek w getrach w lustrze, bo wiem, że tutaj niektórym przeszkadza odznaczanie się majciochów. Moim zdaniem można zaliczyć do niezauważalnych. Jednak dla mnie podstawowym kryterium jest wygoda. A to czy mi się coś odznacza to mam tam właśnie, gdzie mi się ewentualnie odznacza.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
a wygodne sa takie gycie, o ktorych sie nie mysli gdy sie biegnie i ktorych sie nie czuje ze sie je maKredk@ pisze:Jednak dla mnie podstawowym kryterium jest wygoda.
-
- Dyskutant
Ja biegam w tym, co wówczas mam na sobie. Nie ważne czy to są stringi, figi, damskie bokserki czy jakieś inne gacie. Ma być przede wszystkim wygodnie dla mnie. Przy czym muszę przyznać, że jeśli mi się któreś odznaczają, to jest mi nie wygodnie bo mnie to krępuje.
-
- Zaprawiony W Bojach
jak sie krepujecie to przypatrzcie sie pupom innych kobiet. one jakos sie nie maja oporow zakladac cienkich spodni (i nie sa to leginsy do biegania) pod ktorymi wyraznie widac kontury majtek i ksztalt sflaczalego siedzenia a panowie i tak sie za nimi ogladaja
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Zgadzam się z Tobą LadyE odznaczanie się majtek to drugorzędna sprawa. Liczy się wygoda. Jeśli jest mi wygodnie to git, a źe się odznacza mało ważne.
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
A to mnie zachęciłyście do bokserek. Rozważałam zakup, ale stwierdziłam, że będą mi podjeżdżać, albo się rolować co gorsza na moich udziskach. Ale może spróbuję, skoro wam się dobrze w takich biega.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
Polecam!
-
- Wyga
parditko gacie to rozumie ze bielizna z serii gatta active czy jakie?bo tez się nad nimi zastanawiałam..pardita pisze:Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
-
- Zaprawiony W Bojach
Malami,malami pisze:parditko gacie to rozumie ze bielizna z serii gatta active czy jakie?bo tez się nad nimi zastanawiałam..pardita pisze:Zakupiłam gacie z gatty tydzień temu - swoją drogą, jakąś promocję mają/mieli i na drugą sztukę jest -30%. Są fajne, wygodne i w ogóle, choć moje (wersja mini bikini) to chyba największe figi, jakie mam. Tzn. mają dość wysoko stan. Ale ogólnie wrażenia bardzo fajne!
Polecam!
tak tak. Gatta active bezszwowe - maja tez stringi, bokserki... ale ja zawsze sportowalam sie w figach, stad tez wybralam model "mini bikini"