Mnie dziś rano też trochę sponiewierał wiatr...
Wstałem 05:55, chociaż jeden km (6 min) przeleżałem zanim zdecydowałem się zwlec
Szukałem miejsca gdzie mniej wieje, żeby zrobić 200-metrówki.
Udało się - teraz wieczór wolny!
Max - dziś lecisz 1/2 w Krakowie?
Ja jutro zaplanowałem BNP, ale kurka nie bardzo jest gdzie to biegać...
W lesie "gąbka", na ulicach wiatr i ciapa - kręcić się 15km na stadionie?
Na coś muszę się jutro zdecydować...
Gratulacje życiówki MAX!
Czy to był Pólmaraton Marzanny? Rozumiem, ze utopiliscie panią Zimę i teraz już kochana Wiosna!!! Napisz jak się bieglo - trasa to chyba ok. 4km pętle?
Zdecydowałem się na realizacje BNP wzdłuż Pulawskiej. Niewiele skrzyzowan, trasa zasłonięta od wiatru. Z niedogodności trzeba wymienić niezbyt równe płyty chodnikowe przez pól trasy. Ruch w miarę duży jak na niedziele, ale nie przeszkadzajacy.
Trening zgodnie z planem - dobrze oddechowo.
Dziś chyba 1/2 w NYC?
Ale trzeba tez oglądać Adama i Justynę!
Dzięki za gratulacje.
W wynikach jest błąd, już kilka osób zgłosiło, że podano im o ok.1:05 lepszy czas. Natomiast 15 miejsce to akurat jest prawdopodobne.
Z międzyczasow widzę ze nie biegasz jak Mo Farah - początek za szybko o dobre 10s na km Czyli masz jeszcze rezerwy i spokojnie możesz jeszcze z minutę urwać.
Szkoda ze nie biegniesz w PW, bo tu jest chyba dużo szybsza trasa niż bieganie 6-ciu kółek naokoło Marzanny
Oj, niekoniecznie szybsza...nierówna i potrafi mocno zawiać.
A Max rzeczywiście zaczyna za szybko. Na ostatnich Kabatach jeszcze na piątce był hektar przede mną
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich. DOMwBIEGU.pl
Dziękuję. Postaram się wirtualnie wygrać z Tobą
Juź dawno nie czekałam na żaden bieg z taką przyjemnością Chyba muszę się jednak skusić na maraton.
A w Paryżu jaki cel sobie wyznaczyłeś? 2,50...
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich. DOMwBIEGU.pl
Wiesz dobrze, że przy 1:23 w półmaratonie ustaiwanie się na cel 2:50 byłoby samobójstwem
Odpowiem jak nasz latający mistrz Adam: moim celem jest dobry, mądry bieg