Bawareczka - komentarze
Moderator: infernal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Hop, hop! A co słychać po drugiej stronie Renu?
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
co tam Ren ja po drugiej stronie Dunaju jestem
jak juz napisalam na blogu bylam tak zapracowana, ze po powrocie do domu nie mialam sily ruszyc reka a co dopiero biegac, weekendy spedzalam dosc czynnie, bo w niewiedzy, ze bede tak duzo pracowac zaplanowalam kilka rzeczy. No i ogolnie to w weekndy tez bylam wypompowana.
Teraz powoli wracam do sportu i doprowadzam moj dom do stanu uzywalnosci - bojcie sie pajaki
jak juz napisalam na blogu bylam tak zapracowana, ze po powrocie do domu nie mialam sily ruszyc reka a co dopiero biegac, weekendy spedzalam dosc czynnie, bo w niewiedzy, ze bede tak duzo pracowac zaplanowalam kilka rzeczy. No i ogolnie to w weekndy tez bylam wypompowana.
Teraz powoli wracam do sportu i doprowadzam moj dom do stanu uzywalnosci - bojcie sie pajaki
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie, że już możesz pojeździć na zewnatrz. Akurat wiatru we włosach i w ogóle to u nas ostatnio aż w nadmiarze, na rowerze zjeżdżając z górki trzeba nieźle na pedały naciskać, a przy bieganiu to aż nie wyrabiam z machaniem rękami tak pod wiatr.
Barania mama, fajna perspektywa. Jeszcze jakieś zwierzaki macie?
Barania mama, fajna perspektywa. Jeszcze jakieś zwierzaki macie?
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
kota jeszcze mamy Jaska. To moj pupilek, wykarmilam go butelka ale od 3 lat mieszka na dworze.
Kiedys tu bylo gospodarstwo rolne ale na szczescie juz nie ma tylko obora nam zostala i chlewik. W chlewiku stoja nasze rowery a w oborze drewno na opal
z wiatrem we wlosach to troche przesadzialam, chcialam by bardziej poetycko wypadlo, pod kask ubieram kominiarke
Kiedys tu bylo gospodarstwo rolne ale na szczescie juz nie ma tylko obora nam zostala i chlewik. W chlewiku stoja nasze rowery a w oborze drewno na opal
z wiatrem we wlosach to troche przesadzialam, chcialam by bardziej poetycko wypadlo, pod kask ubieram kominiarke
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
U nas z trzódki tylko kot, ale za to ile jej do kochania - pod 8kg . Znów nas weterynarz okrzyczy, że za gruba.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
a moj to chudztielec jest, jego mama tez byla mala. Ale za to ile potrafi zjesc. Tylko ze wybiega wszystko na lakach (no kota tez mamy biegowego hihi - nawet na trening z nami wychodzi ale wraca jak zobaczy jakies auto)
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nasza kota zdecydowanie nie biegowa, u niej permanentnie recovery .
A Ty dzisiaj niezłą wycieczkę zrobiłaś. Ładnie musi u Was być wśród tych pagórków - przez 2 lata miałam letnie seminaria z mojego programu stypendialnego w górach na granicy niemiecko-austriackiej.
A Ty dzisiaj niezłą wycieczkę zrobiłaś. Ładnie musi u Was być wśród tych pagórków - przez 2 lata miałam letnie seminaria z mojego programu stypendialnego w górach na granicy niemiecko-austriackiej.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
takie prawdziwe gory to jeszcze nie umnie, jak jest Fön (halny) to widac Alpy a tak to musze sie moimi malymi gorkami zadowolic, ktore urastaja w trakcie biegu do wielkiej gory. Ja mieszkam w takim dolku, ze tylko 2 km moge przebiec, przejechac bez gorki, czyli wszedzie mam pod gore. Z drugiej strony mam Bawarski Las i tam tez sa fajowe gorki ale my przez to bieganie tak sie zaniedbalismy w lazeniu po gorach, ze wstyd sie przyznac. W zeszlym roku bylam dwa razy i to tylko dlatego, ze Emek startowal w biegu gorskim.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Fajnie z tymi obozami Mam nadzieje, że będziecie oboje zadowoleni!
Ja też tak sobie myślę, że może kiedyś... kiedyś... bym na taki pojechała
Ja też tak sobie myślę, że może kiedyś... kiedyś... bym na taki pojechała
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
e tam kiedys kiedys wlasnie teraz jest czas kiedys beda nowe wyzwania
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo motywujące słowa. Chyba je sobie gdzieś przepiszę .Bawareczka pisze:e tam kiedys kiedys wlasnie teraz jest czas kiedys beda nowe wyzwania
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
hihi pisalysmy jednoczesnie ja u Ciebie Ty u mnie
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Bawareczka pisze:hihi pisalysmy jednoczesnie ja u Ciebie Ty u mnie
-
- Rozgrzewający Się
Mogę tylko pozadrościć zapału i siły woli , życie po śmierci, chciałabym zacząć biegać w ogóle , ale póki co lenistwo bierze górę , zresztą zobacz na youtube.pl sąd ostateczny , to póki co mój sposób na przemieszczanie się i zrzucanie kalorii
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 14:21 przez lunka77, łącznie zmieniany 2 razy.