Cześć jestem z Łodzi.

Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Forfun pisze:ja śmigam od początku Pabianickiej do Rudzkiej, a przy dobrym dniu do Ikei, niestety ja nie mam możliwości na dojazdy gdziekolwiek, chyba że tramwajem, ale nie lubię śmierdzieć w MPK:) a jakie tempo jest ok dla Ciebie?
nie wiem jaki to jest dystans, ale generalnie w tempie 6:30 mogę się przelecieć 5-6 kilo
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Forfun pisze:ja śmigam od początku Pabianickiej do Rudzkiej, a przy dobrym dniu do Ikei
podziwiam. ja na takiej dłuuugiej prostej bym się załamał. nawet jak jadę autem to sie męczę :-D
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to tylko 4-5km w 1 strone;p. i widocznie za wolno jezdzisz samochodem ze Ci sie nudzi:D:D
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

koreek pisze:to tylko 4-5km w 1 strone;p. i widocznie za wolno jezdzisz samochodem ze Ci sie nudzi:D:D
e to spoko, mogę zrobić cały dystans, tylko jak tu koło samochodów biegać :):):)
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

od wlokniarzy do ikei jest spoko-szeroki chodnik, po ronda do gorniaka troche gorzej...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Forfun
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 55min

Nieprzeczytany post

do rudzkiej jest 3, do rzeczki za starorudzka 4, a do ikei ok 5, no i oczywiście powrót:) a trasa troche licha. Teraz to i slizgo, i snieg, ale da rade. wg mnie najlepiej to sie smiga kolo lotniska, cisza spokoj, zielono, ale to za jakis miesiac:) A ktos z was sie wybiera na maraton jakos niedlugo? W kwietniu sa 2
asda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,
Nie wiem czy wątek jest jeszcze aktualny ale poszukuję chyba raczej partnerki do biegania (partnera na razie się boje ze względu na kiepską kondycję) i najlepiej początkującej.
Mieszkam niedaleko Inflanckiej (Bałuty), mam 28 lat, i biegałam rok temu dla przyjemności (dystans 10 km - ok. 45 min). Ten rok całkowicie nic nie robiłam bo czasu brakowało... Zaczynam czuć wiosnę w powietrzu i chyba ruszę pobiegać dla poprawy nastroju.
Może ktoś się zainteresuje. Podaje GG: 132212
pawels72
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja biegam w tych okolicach ale delikatnie mówiąc wolniej :] 4:30 jest dla mnie nieosiągalne na 10km :) 5:30 moooooże :) no i na dodatek nie jestem dziewczyną :)
carolciam86
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich, szukam partnera lub partnerki do biegania, nie mam jeszcze żadnych osiągnięć, dopiero zaczynam przygodę z bieganiem, i rzucam jednocześnie palenie, moja kondycja jest minimalna, ale wiem tez że druga osoba świetnie motywuje, mieszkam na Retkinii niedaleko areny, w grę wchodzą raczej wieczory, chociaż dałabym się pewnie namówić też na poranne bieganie :)
monika.perek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej Carolcia, chętnie z Tobą pobiegam, też jestem początkująca, też potrzebuję kogoś, kto będzie mnie motywował, mogę podjechać do parku na zdrowiu, możemy zacząć już od tego tygodnia, co ty nato? :(
Forfun
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

I rzucanie palenia i bieganie to świetna sprawa, nic tylko pogratulowac. A rzucasz z jakims pomocnikiem czy tylko z silna wola? Z doswiadczenia wiem, że im wiecej biegasz tym mniej palisz, a po 10 km nie siegniesz po papierosa przez caly dzien. Pomijajac fakt ze zakwasy nie pozwola Ci sie ruszyc to nawet nie ma ochoty na dymka:). Zatem good luck. I pamietaj o dobrych butach.

A ktos moze z uzytkownikow wybiera sie na maraton do krakowa w kwietniu?
Forfun
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Goldie 77 a w jakie dni i o jakich porach smigasz?
carolciam86
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Monika, wysłałam Ci moje dane, zadzwoń albo napisz i do dzieła :)
Forfun moim wspomagaczem ma być właśnie bieganie, mam nadzieje że mi się uda rzucić i nie przytyć :) Najlepszą motywacją do rzucenia będzie to że będę umierać w trakcie biegu:) Poza tym za tą całą kasę co na fajki wydaję, to wolę sobie kupić jakieś dobre buty do biegania :)
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forfun pisze:Goldie 77 a w jakie dni i o jakich porach smigasz?
biegam wieczorami w tygodniu tak w granicach 17:30 - 18:00, biegam na Stawach Jana, w Parku Piłsudskiego albo 3go Maja
w weekend staram się latać po Arturówku, rano
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

robię dzisiaj 10km około 17:30-18:00 w Parku Poniatowskiego - tempo ok 7:00 na km, końcówka na pewno szybciej - ktoś chętny ???
ODPOWIEDZ