aktyna-komentarze
Moderator: infernal
- hankaskakanka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:56
- Życiówka w maratonie: 4:02
Bardzo fajna relacja i cieszę się, że przyjechałaś z tyloma dobrymi wrażeniami. Sama do tej pory ciepło wspominam obóz w Szklarskiej, choć, kiedy po 30-kilometrowej wycieczce górskiej wieczorem uczyliśmy się techniki biegania przez płotki, przez myśl przemknęło mi "DOM WARIATÓW". A potem tak mi się te płotki spodobały, że biegałam przez nie na okrągło jak króliczek z reklamy baterii na D
Jeśli chodzi o dystans, też zrobiłam niecałe 100 km (96 albo 98) + chyba 35 na rowerze.

- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
- Życiówka w maratonie: brak
eeeej, o której byłaś na tej Agrykoli? myśmy tam wczoraj mieli podbiegi od jakiejś 19:15, z pół godzinki w sumie zeszło.
ale darcia się nie słyszałam - niemniej, jako, że walczyłam wczoraj na tych podbiegach o życie
, to może jednak mnie minęłaś, tylko ja się koncentrowałam, żeby nogami machać i rękami też nie przestawać... :D
ale darcia się nie słyszałam - niemniej, jako, że walczyłam wczoraj na tych podbiegach o życie

- bikerka
- Rozgrzewający Się
Świetna relacja, uśmiałam się że hej! 
bardzo chętnie bym się bardziej uaktywniła, ale ostatnio albo biegam, albo zdycham ze zmęczenia i odpoczywam.
Wczoraj znowu pokonaliśmy Pięć Stawów, było dużo więcej śniegu i jeszcze bardziej wiało, w schronisku rzucałam mokrymi butami ze złości, ale mi szybko przeszło po zjedzeniu pysznego żelu, batona energetycznego i szarlotki
Ludzie w schronisku patrzyli na nas jak na wariatów!
Potem znowu trzeba było wskoczyć w śnieg po pas (suszenie butów nie miało najmniejszego sensu...), ale było tym razem z górki, więc weselej. Chłopaki (czytaj Jacek i Młody) zjeżdżali na tyłkach z góry, co skutkowało tym, że jakieś dwie panny, które nas mijały chciały wzywać GOPR
Śmiesznie też było, gdy jacyś traperzy na trasie powitali mnie "hej", a ja do nich HEJ !!!

bardzo chętnie bym się bardziej uaktywniła, ale ostatnio albo biegam, albo zdycham ze zmęczenia i odpoczywam.
Wczoraj znowu pokonaliśmy Pięć Stawów, było dużo więcej śniegu i jeszcze bardziej wiało, w schronisku rzucałam mokrymi butami ze złości, ale mi szybko przeszło po zjedzeniu pysznego żelu, batona energetycznego i szarlotki

Potem znowu trzeba było wskoczyć w śnieg po pas (suszenie butów nie miało najmniejszego sensu...), ale było tym razem z górki, więc weselej. Chłopaki (czytaj Jacek i Młody) zjeżdżali na tyłkach z góry, co skutkowało tym, że jakieś dwie panny, które nas mijały chciały wzywać GOPR

Śmiesznie też było, gdy jacyś traperzy na trasie powitali mnie "hej", a ja do nich HEJ !!!

- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
oo, widziałaś nas wreszcie :D zielona kurtka to Ada od nas z grupy, ja biegałam najpierw w czarnej bluzie z kapturem, jak już się rozgrzałam - w takiej wiatrówce jakby, kolor ni to czerwony, ni to różowy. z Adą często biegamy razem, więc jest szansa, że mnie też widziałaś, tylko nie zauważyłaś 

- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
hahahhaha! To straaaaaszne!!!Pamiętacie "pamięć absolutną" i słynne oczy arniego na szypułkach? no więc ja wyglądałam podobnie
Ja niestety odpadam z Wiązownej. W niedzielę robię dopiero pierwszy trucht po tym kolanie moim nieszczęsnym. Widziałem foty na FB z wyjazdu! Czad!
- aktyna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50 min
oj to szkoda, cholercia, felerne kolanko
a już myślałam o wspólnym biesiadowaniu przy Big Macu
może innym razem, nic straconego. A tak w ogóle to mam nadzieję, że na następnych super obozowych fotkach pojawi się też twoja facjata. Jest wesoło 

- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
nie, wiązowna niet - wyjazd tzw. rodzinny.
myślę o dyszce na Kabatach na początku marca, a potem moja pierwsza połówka 27-go, chociaż nie trenuję wybiegań, niestety, ciągle mi coś wypada :/ ale nic to, nieważne, jaki będę miała wynik - chcę po prostu to przebiec
myślę o dyszce na Kabatach na początku marca, a potem moja pierwsza połówka 27-go, chociaż nie trenuję wybiegań, niestety, ciągle mi coś wypada :/ ale nic to, nieważne, jaki będę miała wynik - chcę po prostu to przebiec

- aktyna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50 min
Aśka, no to spotkamy sie na tej połówce albo będę ciebie łowić na agrykoli 

- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Gratki za Wiązowną! Jak zwykle - świetnie się czytało!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Piękny wynik 
Gratulacje!!!
Muszę przyznać, że Twój wpis mi uświadomił, ile jeszcze nauki biegania przede mną.
Miłego dzionka!

Gratulacje!!!
Muszę przyznać, że Twój wpis mi uświadomił, ile jeszcze nauki biegania przede mną.
Miłego dzionka!
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Gratulacje.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Super Aktyna! Niezły czas 

- Aśka