Tarnowskie Góry "GWAREK"
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Arek nic się nie stało, tym bardziej, że zostały dwie soboty do końca roku. Tak więc liczę na Ciebie 1 stycznia 2011 roku !!!!!!zsuidakra pisze: W tym roku raczej już z Wami nie pobiegam.
na drodze do zalewu raczej wporzo czyli możemy patentować Nowe Chechło-poligon tam i z powrotem do bólubleez pisze:No ja też chętniej po południu, a nad zalewem straszne koleiny i nie biega się zbyt dobrze, w lesie za to kupa śniegu
13? tylko nie za szybko - nie mam zamiaru przebiec w 90 minut 18 km ja stary jestem
- Grozza
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:44:05
- Życiówka w maratonie: 03:45:45
W ten weekend akurat przypadają święta i pewnie ciężko będzie się umówić na bieganie. Mimo to proponuję wysondować od potencjalnych chętnych czy w któryś dzień, o jakieś konkretnej godzinie dacie radę odejść od świątecznego stołu i towarzyszącego mu świątecznego obżarstwa aby wprowadzić swą machinę w ruch. Co powiecie na 26 w godzinach popołudniowych ?
Dodatkowo jestem chętny aby umówić się na jakiś wspólny trening w dniach 27-30. W grę wchodzi (może jakaś mała odmiana?) : park miejski, park w Reptach, Lasowice/Zalew (w przypadku biegania z Lasowic w stronę zalewu - jeżeli to nie byłby dla nikogo problem to mam prośbę aby zbiórka i start była ze stadionu Gwarka).
Dodatkowo jestem chętny aby umówić się na jakiś wspólny trening w dniach 27-30. W grę wchodzi (może jakaś mała odmiana?) : park miejski, park w Reptach, Lasowice/Zalew (w przypadku biegania z Lasowic w stronę zalewu - jeżeli to nie byłby dla nikogo problem to mam prośbę aby zbiórka i start była ze stadionu Gwarka).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Hej, oczywiście najbliższa sobota odpada, przynajmniej u mnie w niedzielę też może być ciężko szczególnie po południu. Natomiast propozycja Lecha wspólnego biegania między świętami a Nowym Rokiem jak najbardziej do przyjęcia. Mi ze względu na pracę najbardziej pasują godziny popołudniowe i wieczorne i oczywiście zmiana miejsca bieganie też do przemyślenia. Myślę, że na wieczorną porę park miejski byłby najlepszym rozwiązaniem ze względu na oświetlenie. A tak konkretnie wtorek 28 grudnia ok godziny 19 pasuje wszystkim??
A jako, że te święta naprawdę są już blisko to wszystkim tarnogórskim biegaczom życzę, aby był spokojne i radosne i w gronie najbliższych.
Pozdrawiam Marcin
A jako, że te święta naprawdę są już blisko to wszystkim tarnogórskim biegaczom życzę, aby był spokojne i radosne i w gronie najbliższych.
Pozdrawiam Marcin
-
- Stary Wyga
W sobotę wybieram się ok 10-11. Wtorek bardzo chętnie 60 minutek pobiegam godzina też całkiem słuszna może będzie zimno podbiegnę sobie do parku wodnego po bilecik przy okazji
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
- Grozza
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:44:05
- Życiówka w maratonie: 03:45:45
Okej to w święta każdy biega indywidualnie w miarę swoich możliwości. Z racji, że się nie spotkamy życzę Wam Wesołych Świat !
Natomiast umawiamy się na wtorek 28 grudnia na godzinę 19 w parku miejskim, zbiórka przy wejściu do Parku w okolicach restauracji Parkowa.
Natomiast umawiamy się na wtorek 28 grudnia na godzinę 19 w parku miejskim, zbiórka przy wejściu do Parku w okolicach restauracji Parkowa.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
No i po wspólnym bieganiu... warunki ciężkie bo śnieżne, temperatura niska, chyba z -13 st C , ale grupka ochoczo się stawiła na bieganiu w Parki Miejski. Skład: Ar2r, Grozza, Mykk & ja. Pobiegaliśmy ok 1h, dystans lekko ponad 11 km w tempie też dobrym, bo ok 5:15. Tak więc do następnego spotkania...
To się jednak odważę zapisać tu na forum, że padła propozycja odśnieżenia przynajmniej jednego pasa bieżni na Gwarku. Ja jestem chętny i wstępnie Mateusz też, więc można by zaraz po nowym roku wziąć łopaty w łapy i przystąpić do akcji. Co na to tarnogórscy pchacze żółtych taczek??
Pozdro
To się jednak odważę zapisać tu na forum, że padła propozycja odśnieżenia przynajmniej jednego pasa bieżni na Gwarku. Ja jestem chętny i wstępnie Mateusz też, więc można by zaraz po nowym roku wziąć łopaty w łapy i przystąpić do akcji. Co na to tarnogórscy pchacze żółtych taczek??
Pozdro
-
- Stary Wyga
Ja jestem gotów wstawić siły , ze środkami może być ciezko nie mam takiej fajnej szufli, ale do po nowym roku sie postarambleez pisze:To się jednak odważę zapisać tu na forum, że padła propozycja odśnieżenia przynajmniej jednego pasa bieżni na Gwarku. Ja jestem chętny i wstępnie Mateusz też, więc można by zaraz po nowym roku wziąć łopaty w łapy i przystąpić do akcji. Co na to tarnogórscy pchacze żółtych taczek??