Tarnowskie Góry "GWAREK"

ar2r
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie chętnie odmawiam sobie porannego biegania, ale zdrowie jest najważniejsze. Wybieram się ok13-14 na 1,5h.
Jakie warunki biegowe na zalewie?
New Balance but biegowy
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

No ja też chętniej po południu, a nad zalewem straszne koleiny i nie biega się zbyt dobrze, w lesie za to kupa śniegu :)
Awatar użytkownika
zsuidakra
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Coś mi ta zima nie leży, ciągle coś mnie męczy, a jak ktoś wyżej już wspomniał - zdrowie najważniejsze. W tym roku raczej już z Wami nie pobiegam.
ar2r
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zsuidakra pisze: W tym roku raczej już z Wami nie pobiegam.
Arek nic się nie stało, tym bardziej, że zostały dwie soboty do końca roku. Tak więc liczę na Ciebie 1 stycznia 2011 roku !!!!!!
bleez pisze:No ja też chętniej po południu, a nad zalewem straszne koleiny i nie biega się zbyt dobrze, w lesie za to kupa śniegu :)
na drodze do zalewu raczej wporzo czyli możemy patentować Nowe Chechło-poligon tam i z powrotem do bólu :)

13? tylko nie za szybko - nie mam zamiaru przebiec w 90 minut 18 km ;) ja stary jestem
Awatar użytkownika
Grozza
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:44:05
Życiówka w maratonie: 03:45:45

Nieprzeczytany post

W ten weekend akurat przypadają święta i pewnie ciężko będzie się umówić na bieganie. Mimo to proponuję wysondować od potencjalnych chętnych czy w któryś dzień, o jakieś konkretnej godzinie dacie radę odejść od świątecznego stołu i towarzyszącego mu świątecznego obżarstwa aby wprowadzić swą machinę w ruch. Co powiecie na 26 w godzinach popołudniowych ?
Dodatkowo jestem chętny aby umówić się na jakiś wspólny trening w dniach 27-30. W grę wchodzi (może jakaś mała odmiana?) : park miejski, park w Reptach, Lasowice/Zalew (w przypadku biegania z Lasowic w stronę zalewu - jeżeli to nie byłby dla nikogo problem to mam prośbę aby zbiórka i start była ze stadionu Gwarka).
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej, oczywiście najbliższa sobota odpada, przynajmniej u mnie w niedzielę też może być ciężko szczególnie po południu. Natomiast propozycja Lecha wspólnego biegania między świętami a Nowym Rokiem jak najbardziej do przyjęcia. Mi ze względu na pracę najbardziej pasują godziny popołudniowe i wieczorne i oczywiście zmiana miejsca bieganie też do przemyślenia. Myślę, że na wieczorną porę park miejski byłby najlepszym rozwiązaniem ze względu na oświetlenie. A tak konkretnie wtorek 28 grudnia ok godziny 19 pasuje wszystkim??

A jako, że te święta naprawdę są już blisko to wszystkim tarnogórskim biegaczom życzę, aby był spokojne i radosne i w gronie najbliższych.

Pozdrawiam Marcin
ar2r
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

W sobotę wybieram się ok 10-11. Wtorek bardzo chętnie 60 minutek pobiegam :) godzina też całkiem słuszna może będzie zimno :) podbiegnę sobie do parku wodnego po bilecik przy okazji

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Awatar użytkownika
Grozza
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:44:05
Życiówka w maratonie: 03:45:45

Nieprzeczytany post

Okej to w święta każdy biega indywidualnie w miarę swoich możliwości. Z racji, że się nie spotkamy życzę Wam Wesołych Świat !
Natomiast umawiamy się na wtorek 28 grudnia na godzinę 19 w parku miejskim, zbiórka przy wejściu do Parku w okolicach restauracji Parkowa.
mykk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wesołych Świąt biegacze! ;)
Awatar użytkownika
zsuidakra
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wesołych Świąt !
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wesołych ;)
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to widzimy się we wtorek (28 grudnia) w parku miejskim koło restauracji parkowej o 19.
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i po wspólnym bieganiu... warunki ciężkie bo śnieżne, temperatura niska, chyba z -13 st C , ale grupka ochoczo się stawiła na bieganiu w Parki Miejski. Skład: Ar2r, Grozza, Mykk & ja. Pobiegaliśmy ok 1h, dystans lekko ponad 11 km w tempie też dobrym, bo ok 5:15. Tak więc do następnego spotkania...

To się jednak odważę zapisać tu na forum, że padła propozycja odśnieżenia przynajmniej jednego pasa bieżni na Gwarku. Ja jestem chętny i wstępnie Mateusz też, więc można by zaraz po nowym roku wziąć łopaty w łapy i przystąpić do akcji. Co na to tarnogórscy pchacze żółtych taczek??

Pozdro
ar2r
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

bleez pisze:To się jednak odważę zapisać tu na forum, że padła propozycja odśnieżenia przynajmniej jednego pasa bieżni na Gwarku. Ja jestem chętny i wstępnie Mateusz też, więc można by zaraz po nowym roku wziąć łopaty w łapy i przystąpić do akcji. Co na to tarnogórscy pchacze żółtych taczek??
Ja jestem gotów wstawić siły , ze środkami może być ciezko nie mam takiej fajnej szufli, ale do po nowym roku sie postaram :)
ar2r
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Formy - tylko wysokiej - w Nowym Roku i sił żeby starczyło, każdych sił nawet tych do odśnieżania toru na stadionie :)
ODPOWIEDZ