Maxithlon- manager lekkoatletyczny
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: coś koło 40min
- Kontakt:
Ja cały czas popylam w tą gierkę Jestem w pierwszej lidzę i mam rekordzistę polski na 400 metrów. Szykuje go na mistrzostwa świata;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
- Życiówka w maratonie: brak
Ja kiedyś grałem dość długo, II liga, teraz zacząłem od nowa no i trafiłem tak, że się zarejestrowałem dzień po pierwszym tyg. ligi- 12pkt w plecy i skończe na 3miejscu ligę;/
Ale cóż, przynajmniej na indywidualnych i MP cos nadrobię
Ale cóż, przynajmniej na indywidualnych i MP cos nadrobię
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
- BoberPL
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:15
- Życiówka w maratonie: 3:08:58
- Kontakt:
Witam, właśnie zacząłem grę. Chyba wsiąkłem na dłużej, zobaczymy. Póki, co obserwuję i planuję.
Zapraszam do wspólnej gry. Gra może i przez przeglądarkę, ale nie polega na bezmyślnym klikaniu i logowaniu, co 5 minut. Kultura graczy stoi na wysokim poziomie, w odróżnieniu od wyników moich wirtualnych podopiecznych.
http://www.maxithlon.com
Zapraszam do wspólnej gry. Gra może i przez przeglądarkę, ale nie polega na bezmyślnym klikaniu i logowaniu, co 5 minut. Kultura graczy stoi na wysokim poziomie, w odróżnieniu od wyników moich wirtualnych podopiecznych.
http://www.maxithlon.com
- szafran123
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 54 min
Słyszałem coś o tym. Własnie sie rozglądam. Moglby ktos napisac wiecej o co w tym chodzi?
- Marta96
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Ja się dzisiaj zarejestrowałam - spędziłam trochę czasu nad tym, ale nadal prawie nic nie rozumiem...
Może mi ktoś podpowiedzieć, czy ja mam jakoś wysyłać moich zawodników na trening (zaprowadzać na stadion?? ), czy też może oni robią to sami, automatycznie...
Może mi ktoś podpowiedzieć, czy ja mam jakoś wysyłać moich zawodników na trening (zaprowadzać na stadion?? ), czy też może oni robią to sami, automatycznie...
-
- Zaprawiony W Bojach
No i walcz w lidze, bo za to jest kasa. Narazie nie rozbudowywuj stadionu, przyjdzie czas:)
Zawodników nie kupuj z wysokim ID bo ciągną dużo kasy:)
Zawodników nie kupuj z wysokim ID bo ciągną dużo kasy:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak nie ma zawodników to trudno będzie powalczyć w pucharze. Meetingi dobra rzecz, tylko rzeba dobrze patrzyć gdzie nie ma duzo konkurencji i są słabi zawodnicy:P
-
- Rozgrzewający Się
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Spid3r- graty awansu wyżej. Co prawda jeszcze jedna kolejka, ale już masz pewny awans. Nawet razem w lidze jesteśmy :D:D
Ja zarejestrowałem się rok temu. Pograłem jeden sezon nie cały i przestałem, logowałem się tylko dla zabawy raz na 3 miechy, albo i jeszcze rzadziej. Teraz wracam do gry- postawiłem na młody, utalentowany skład i potężne zaplecze trenerskie. Zobaczymy za 2 sezony jak to będzie się przedstawiało.
Takie jeszcze pytanko z mojej strony- jeśli mam zawodnika z prof. 20 i trenera też z trenowaną umiejętnością 20 to co ile tyg. można się spodziewać skoków? Przy założeniu 100% treningu. 3-4 tyg?
Ja zarejestrowałem się rok temu. Pograłem jeden sezon nie cały i przestałem, logowałem się tylko dla zabawy raz na 3 miechy, albo i jeszcze rzadziej. Teraz wracam do gry- postawiłem na młody, utalentowany skład i potężne zaplecze trenerskie. Zobaczymy za 2 sezony jak to będzie się przedstawiało.
Takie jeszcze pytanko z mojej strony- jeśli mam zawodnika z prof. 20 i trenera też z trenowaną umiejętnością 20 to co ile tyg. można się spodziewać skoków? Przy założeniu 100% treningu. 3-4 tyg?
- strashak
- Dyskutant
Dokładnie co 3-4 tyg. powinieneś mieć skok wartości trenowanej(pod warunkiem, że trener ma pod swoją opieką nie więcej niż 3-4 zawodników). Btw jak się już wszyscy chwalą wynikami to i ja jest duża u mnie szansa na awans do 1 ligispid3r pisze:bardzo szybko, trzeba to raczej samemu prześledzieć i notować co ile skoki są, zależy ile zawodnik ma lat, im młodszy tym szybciej powinien trenowaćSikorrrr pisze: Takie jeszcze pytanko z mojej strony- jeśli mam zawodnika z prof. 20 i trenera też z trenowaną umiejętnością 20 to co ile tyg. można się spodziewać skoków? Przy założeniu 100% treningu. 3-4 tyg?