Maxithlon- manager lekkoatletyczny

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Barszczu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Siema gra ktoś jeszcze? :)
New Balance but biegowy
elvis1987
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: coś koło 40min
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja cały czas popylam w tą gierkę :) Jestem w pierwszej lidzę i mam rekordzistę polski na 400 metrów. Szykuje go na mistrzostwa świata;)
Barszczu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No to fajnie. ;) Może ktoś się jeszcze zarejestruje. Powodzenia na IO! :)
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja kiedyś grałem dość długo, II liga, teraz zacząłem od nowa no i trafiłem tak, że się zarejestrowałem dzień po pierwszym tyg. ligi- 12pkt w plecy i skończe na 3miejscu ligę;/
Ale cóż, przynajmniej na indywidualnych i MP cos nadrobię :)
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
Barszczu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie jest źle. ;) Masz szanse na zbudowanie drużyny. :) A awansować teraz awansujesz. Ja teraz spadłem do 4 ligi ale liczę teraz na trochę kasy ze sprzedaży zawodników no i premii posezonowej. :D
Awatar użytkownika
BoberPL
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:15
Życiówka w maratonie: 3:08:58
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam, właśnie zacząłem grę. Chyba wsiąkłem na dłużej, zobaczymy. Póki, co obserwuję i planuję.
Zapraszam do wspólnej gry. Gra może i przez przeglądarkę, ale nie polega na bezmyślnym klikaniu i logowaniu, co 5 minut. Kultura graczy stoi na wysokim poziomie, w odróżnieniu od wyników moich wirtualnych podopiecznych.

http://www.maxithlon.com
Awatar użytkownika
szafran123
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54 min

Nieprzeczytany post

Słyszałem coś o tym. Własnie sie rozglądam. Moglby ktos napisac wiecej o co w tym chodzi?
Awatar użytkownika
Marta96
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja się dzisiaj zarejestrowałam - spędziłam trochę czasu nad tym, ale nadal prawie nic nie rozumiem... :niewiem:
Może mi ktoś podpowiedzieć, czy ja mam jakoś wysyłać moich zawodników na trening (zaprowadzać na stadion?? :hahaha: ), czy też może oni robią to sami, automatycznie...
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i walcz w lidze, bo za to jest kasa. Narazie nie rozbudowywuj stadionu, przyjdzie czas:)
Zawodników nie kupuj z wysokim ID bo ciągną dużo kasy:)
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak nie ma zawodników to trudno będzie powalczyć w pucharze. Meetingi dobra rzecz, tylko rzeba dobrze patrzyć gdzie nie ma duzo konkurencji i są słabi zawodnicy:P
Barszczu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zaczął się dziś nowy sezon więc zapraszam do rejestracji. :)

www.maxithlon.com
Sikorrrr
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Spid3r- graty awansu wyżej. Co prawda jeszcze jedna kolejka, ale już masz pewny awans. Nawet razem w lidze jesteśmy :D:D

Ja zarejestrowałem się rok temu. Pograłem jeden sezon nie cały i przestałem, logowałem się tylko dla zabawy raz na 3 miechy, albo i jeszcze rzadziej. Teraz wracam do gry- postawiłem na młody, utalentowany skład i potężne zaplecze trenerskie. Zobaczymy za 2 sezony jak to będzie się przedstawiało.

Takie jeszcze pytanko z mojej strony- jeśli mam zawodnika z prof. 20 i trenera też z trenowaną umiejętnością 20 to co ile tyg. można się spodziewać skoków? Przy założeniu 100% treningu. 3-4 tyg?
Sikorrrr
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dobry plan to podstawa- mam nadzieje, że mój wypali. Zawodnicy mają(ci na których mi najbardziej zależy) maks. po 18 lat. Więc tak mniej więcej z twojego doświadczenia po ilu tyg?
Awatar użytkownika
strashak
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

spid3r pisze:
Sikorrrr pisze: Takie jeszcze pytanko z mojej strony- jeśli mam zawodnika z prof. 20 i trenera też z trenowaną umiejętnością 20 to co ile tyg. można się spodziewać skoków? Przy założeniu 100% treningu. 3-4 tyg?
bardzo szybko, trzeba to raczej samemu prześledzieć i notować co ile skoki są, zależy ile zawodnik ma lat, im młodszy tym szybciej powinien trenować
Dokładnie co 3-4 tyg. powinieneś mieć skok wartości trenowanej(pod warunkiem, że trener ma pod swoją opieką nie więcej niż 3-4 zawodników). Btw jak się już wszyscy chwalą wynikami to i ja jest duża u mnie szansa na awans do 1 ligi :)
Obrazek
Sikorrrr
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

3-4? A ja gdzieś kiedyś czytałem, że można nawet do 7 mieć. Czy to się nie sprawdza?
ODPOWIEDZ