Przyjdź, przyjdź - będzie fajnie!Fladra pisze:A ja jakos przegapilam tę informacje i nie wiedziałam nic o spotkaniach. Moze uda sie dołaczyć za tydzień.
KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jestem pewna, że odpisałam w tym wątku - coś mi zeżarło...
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Dobra!
Czy w tą sobote będzie trening??
bez względu na warunki atmosferyczne?
bo mam plan sie pojawić i ten plan obejmuje nieco wcześniejsze czmychnięcie z egzaminów więc pasowałoby żeby trening sie odbył :P
więc jak? Panie trenerze ?
Czy w tą sobote będzie trening??
bez względu na warunki atmosferyczne?
bo mam plan sie pojawić i ten plan obejmuje nieco wcześniejsze czmychnięcie z egzaminów więc pasowałoby żeby trening sie odbył :P
więc jak? Panie trenerze ?
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Na facebooku widzę niepokojącą informację:
Na ostatnim treningu była zapowiedź biegania mimo wszystko. To jak to będzie?UWAGA UWAGA, ze względu na warunki pogodowe zawieszamy naszą akcję, prawdopodobnie do wiosny.
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Pozwalam a tak serio to RZĄDAM ŻEBY TERNINGI SIE ODBYWAŁY!!Emocja pisze:właśnie właśnie.
chciałabym dołączyć.
mogę?
to zajebista sprawa, oderwanie sie od codzienności treningowej (przynajmniej dla mnie) więc prosze, prosze, prosze nie zawieszajcie! tak nam dobrze idze.. zawsze jest frekwencja, nowe twarze. czemu to psuć? przecież można po prostu powiedzieć lub nakierować jak sie mają początkujący biegacze ubrać prawda?
- Emocja
- Rozgrzewający Się
dzięki Raul za pozwolenie
wiem, że w sobotę, wiem, że na Placu na Groblach, ale nie wiem o której! :P
jak ktoś jest niemalże zupełnie out of fit to też może być?
wiem, że w sobotę, wiem, że na Placu na Groblach, ale nie wiem o której! :P
jak ktoś jest niemalże zupełnie out of fit to też może być?
Śmigacz.
:]
:]
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Witam stałych bywalców naszych zajęć oraz tych którzy nie zdążyli się na nie wybrać:) dlatego tak piszę ponieważ muszę z przykrością stwierdzić, że zawieszamy zajęcia. Już piszę dlaczego. Pierwsza ważna sprawa to że na pewno nie ma możliwości przeprowadzenia tych zajęć na stadionie, zalegająca warstwa śniegi uniemożliwia całkowicie bieganie chyba że wjedzie tam pług, ale tego nie dopuszcza struktura tartanu. Powyższa sprawa uniemożliwia koordynowanie zajęć, ponieważ wiąże się z wyjściem ze stadionu, to spowoduje że początkujący będą mieli problem z utrzymaniem tempa dystansu itp. Czyli początkujący będą pokrzywdzeni, a to do nich głównie kierowana jest akcja. Wyjście ze stadionu kłóci się z naszym celem czyli stworzenia miejsca gdzie każdy początkujący może przyjść o danej godzinie i dowiedzieć się jak zacząć przygodę z bieganiem.
Bardzo się cieszę że jesteście tak ambitni, ale z zawieszeniem akcji nie kończy się wasze bieganie, w dziale zacznij biegać http://bieganie.pl/?cat=6, znajdziecie wiele informacji, które pozwolą wam na lepsze przygotowanie się do biegania w zimie.
A już wczesną wiosną wracamy ze zdwojoną siłą i z zaprawą zimową na wznowienie akcji.
Pozdrawiam
Bardzo się cieszę że jesteście tak ambitni, ale z zawieszeniem akcji nie kończy się wasze bieganie, w dziale zacznij biegać http://bieganie.pl/?cat=6, znajdziecie wiele informacji, które pozwolą wam na lepsze przygotowanie się do biegania w zimie.
A już wczesną wiosną wracamy ze zdwojoną siłą i z zaprawą zimową na wznowienie akcji.
Pozdrawiam
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Czyli nie ma szans na spotkanie sie w sobote?
no to lekka kicha. ale z tego co widze np w poznaniu i tak biegają... eeee no i wracamy o zwykłych biegowych sobót... szkoda..
no to lekka kicha. ale z tego co widze np w poznaniu i tak biegają... eeee no i wracamy o zwykłych biegowych sobót... szkoda..
-
- Stary Wyga
No i qpa; a miało być tak pięknie .
No to w takim razie, jak mówi poeta;"Byle do wiosny"
No to w takim razie, jak mówi poeta;"Byle do wiosny"
-
- Stary Wyga
No ja też będę, pod warunkiem, że jeszcze dociągnę do marca