Teksty przechodniów podczas biegu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

spid3r pisze:
Paw3l pisze:Biegam z kumplem. Wychodzi ze sklepu jakiś facet i takim mocnym głosem, nieco oburzony się wydawał: DO ROBOTY KU$%A BYŚ SIĘ WZIĄŁ, a nie....

Sytuacja mnie jeszcze bardziej bawi dlatego, bo ten facet wychodził z siątką piw i wyglądał jak typowy żul :D
do roboty, a sam pewnie przesiaduje całymi dniami pod sklepami :hejhej:
e tam, jak znam życie to był pewnie akurat po ciężkiej pracy i kupił sobie parę piwek do domu na wieczór żeby się zrelaksować :hej:
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzis jakis pan mocno zatroskanym glosem:
niunio, po co tak biegasz? po co tak biegasz, przeciez jestes szczuplutka

tak sobie mysle ze to chyba prawda ze czern optycznie wyszczupla :taktak:
poza tym znowu sie mnie o droge pytali :niewiem:
yoko44
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Mogą myśleć że znasz dobrze miasto jeśli tu biegasz.
A może to też próba podrywu :)

Przeważnie biegam z muzyką wiec nie słyszę komentarzy, ale np. jakiś pan na rowerze z którym się mijałem: "będzie sukces" motywuje:)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

LadyE pisze: poza tym znowu sie mnie o droge pytali :niewiem:
No to jest chyba najgorsze... czy te ludzie :oczko: nie rozumieją, że wytrącają biegacza z rytmu :grr:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dokladnie ;) i trzeba stac i marznac tlumaczac :lalala:
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja niestety zawodowo jestem uwarunkowana na udzielanie informacji ;), ale w tym wypadku staram się być asertywna i mówię, że nie mam pojęcia. Tymbardziej, że rzeczywiście zazwyczaj nie mam pojęcia. Zresztą zanim mój mózg przetworzy informacje, to już jestem kilka metrów dalej ;).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
Buku85
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Miejsce i czas: dziś ok 21, zaśnieżony miejski park. Temp: -7 C
Osoby: zakochana młoda parka.

Przebiegam obok młodych umiarkowanym tempem po śniegu po kostki. Gdy ich mijam słyszę pełen wyrzutu głos Jej skierowany do Niego: "O, widzisz... Jak się chce, to można!"

:hej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj rano, mijam ekipę posypującą chodniki piaskiem. Przede mną jakiś facet. Ktoś z ekipy krzyczy do niego: "Pan, uważaj!". Pan krzyczy do zwierzaka: "Pies, uważaj!"
Awatar użytkownika
Lucjan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Różnie to bywa, ale ogólnie, bardzo "przyjazne" wszystkie są...
"patrz co za debil, w glanach biega..."
"kup sobie jakieś inne buty i nie stukaj tak do cholery"
itp :P
Awatar użytkownika
Buku85
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lucjan pisze:"patrz co za debil, w glanach biega..."
Nie wiem czy "debil", czy nie "debil" ;) ale pomyśl jednak nad obuwiem. Podziękują Ci za to stawy i ścięgna.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Dzisiaj rano, mijam ekipę posypującą chodniki piaskiem. Przede mną jakiś facet. Ktoś z ekipy krzyczy do niego: "Pan, uważaj!". Pan krzyczy do zwierzaka: "Pies, uważaj!"
jak ide lub biegne z moja sunia to zawsze staram sie tak mijac przechodniow zeby zaden sie nie przestraszyl bo to taki duzy stwor, a teraz jak na chodniku wasko bywa to jeszcze trudniejse, chyba jednak i ona musi momentami wygladac na przestraszona bo ostatnio jakis Pan zwrocil sie do niej zatroskany glosem"nie boj sie, nic Ci zlego nie zrobimy"
dzis zreszta Nieznajomy slusznie zauwazyl "jak Justynka biegnie to trzeba ustapic" ;) ja mysle ze w szczegolnosci jak jest tak wasko na drodze jak teraz :hahaha:
Awatar użytkownika
asik_zoo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Najczęściej mówią "brawo!" albo pytają mnie, czy mogą się przyłączyć. Zawsze odpowiadam "zapraszam!". Nigdy nie korzystają. Tylko raz dwie podchmielone nastolatki (było święto) pobiegły ze mną kawałek, ale szybko się zasapały. :hej:

Raz, jak trenowałam podbiegi, szła dziewczynka (na oko 7 lat) z rodzicami. Strasznie jej się spodobało, że biegam i do tego jeszcze pod górę, i zaciągnęła starszych na dół tej mojej górki. Kiedy ich mijałam, usłyszałam jak mówi: "Tatusiu, jakbyś biegał jak ta pani, to byś nie był taki tłuściutki". Myślałam, że ryknę śmiechem, ale byłam cool. :spoko:
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Dziś mijamy z Typtem przy minus 9 stopniach nad zalewem chłopaczka z tatusiem...
mijamy ich raz potem drugi i wtedy młody (tak z 6lat?) mówi Tatuś!!!! a czemu my nie biegamy jak Ci panowie!!????!!!!?? a tatuś ma to to biegnij z Panami na to młody wystartował wyglebił na śniegu i krzyczy! tatuś! ale to jest trudne! jak Ci panowie tak szybko biegną?

reszty nie słyszałem:)
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wero pisze:Parę tygodni temu, jak jeszcze były upały, mijałam w Parku Skaryszewskim rowerzystę; facet w obcisłych kolorowych ubrankach, kasku, okularach, jakby prosto z Tour The France jechał. Mijając mnie rzucił: "fajne cycki!", po czym zniknął za zakrętem, nie dając szans na celną ripostę. :wrr:
Panowie, więcej polotu.
jako kolarz i facet uważam że gościu ci powiedział prawdziwy komplemnet jak samiec. Może gościu był w stałym zwiazku kocha swa kobiete a ty mu sie bardzo poodbałaś i jechał szybko dlatego zbudował proste zdanie i tyle. Zamiast się cieszyć ze twa kobiecoś jest pozytywnie odbierana to zaczynasz filozowafować........ pomyśl o tych dziewczynach kobietach co nigdy w zyciu nie uslyszą masz fajen cycki.
wielokrotnie jezdzacz na rowerze prawie takie jednozdaniowe komplemnety typu mas zpiekne piersi mas zładne posladki itd. itd. nieraz usłyszałem prote dziekuje od razy widac ktora kobieta jest .........

Tompoz
Tompoz
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wero pisze:Parę tygodni temu, jak jeszcze były upały, mijałam w Parku Skaryszewskim rowerzystę; facet w obcisłych kolorowych ubrankach, kasku, okularach, jakby prosto z Tour The France jechał. Mijając mnie rzucił: "fajne cycki!", po czym zniknął za zakrętem, nie dając szans na celną ripostę. :wrr:
Panowie, więcej polotu.
jako kolarz i facet uważam że gościu ci powiedział prawdziwy komplemnet jak samiec. Może gościu był w stałym zwiazku kocha swa kobiete a ty mu sie bardzo poodbałaś i jechał szybko dlatego zbudował proste zdanie i tyle. Zamiast się cieszyć ze twa kobiecoś jest pozytywnie odbierana to zaczynasz filozowafować........ pomyśl o tych dziewczynach kobietach co nigdy w zyciu nie uslyszą masz fajen cycki.
wielokrotnie jezdzacz na rowerze prawie takie jednozdaniowe komplemnety typu mas zpiekne piersi mas zładne posladki itd. itd. nieraz usłyszałem prote dziekuje od razy widac ktora kobieta jest .........

Tompoz
Tompoz
ODPOWIEDZ