Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
emstol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ewcze pisze:Pytanie: czy mają spotkać się chętni (głównie Zarząd)? czy chcecie zebrać wszystkich i zrobić poważne zebranie?
Czuję się nieuprawomocniony do odpowiedzi na to pytanie, bo nawet nie jestem jeszcze stowarzyszony a co powiedzieć o przynależności do Zarządu ;) Ale ja chętnie bym się pojawił na tym spotkaniu. Zarząd już wie, że mam do przedyskutowania propozycję zrobienia witryny dla LSB. Demo już istnieje. Mógłbym je zaprezentować i powiedzieć jak to widzę.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja też jestem za spotkaniem się. Możemy teraz spotkać się w barze, w końcu już w nich nie można palić, więc luzik :-)
Termin podany przez Ewę też by mi pasował wstępnie
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl :)
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja odpadam, jeśli chodzi o spotkanie wieczorem w sobotę. Mam w sobotę nockę w pracy od 18,30 do rana, ale jestem ciekawy ustaleń. Mam nadzieję, że coś ustalicie, skoro trojkowicz (wielce szanowny kolega Andrzej) tak nalega i pośpiesza.
Dzisiaj trening po kostce brukowej na rowerówce od Ul. Filaretów przez kładkę obok LKJ aż do mostu w Zemborzycach. Trochę na rowerówce tłoczno bliżej mostu, bardzo dużo ciężkiego sprzętu i panów w pomarańczowych ubraniach. Było dosyć ciepło i przede wszyskim nie wiało.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
ewcze
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xedi69 pisze:Ja odpadam, jeśli chodzi o spotkanie wieczorem w sobotę.
Jeśli spotkanie ma być u mnie, to alternatywą do soboty jest niedziela 21.11 o podobnej porze, czyli ok. 18.
Andrzej powiedział, że w sobotę na Ścieżkach coś ustalicie i wyśle mi smsa.
Jeśli wolicie lokal na mieście, to ja mogłabym tylko w niedzielę wieczorem.
Dziś okazało się, że jutro przywiozą mi sprzęty do kuchni i trochę będzie mało miejsca ... :ojoj:
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ewcze pisze: Jeśli spotkanie ma być u mnie, to alternatywą do soboty jest niedziela 21.11 o podobnej porze, czyli ok. 18.
Postanowione więc spotkanie odbędzie się w niedzielę u Ewy o godzinie 18. Nie jest to walne zebranie, toteż nie proszę o liczne wstawienie się, a związane jest to z remontem, z którym walczy teraz Ewa.
Pozdrawiam.
Andrzej.
Awatar użytkownika
ewcze
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

trojkowicz pisze: ... toteż nie proszę o liczne wstawienie się ...
ja też nie proszę o "wstawienie się" :ble: gości, wystarczy stawienie się :hahaha: kilku osób. Ewentualne "wstawienie się" omówimy w trakcie zebrania :hahaha:
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja się niestety tylko stawię, bo będę samochodem, ale trudno :-) Do zobaczenia jutro!
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl :)
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Obrazek
Jest to zdjencie ze soboty, trochę nie wyszło.
Mósiałem być trochę stawiony, bo nie kturych widziałem potrujnie, a innych podwujnie.
Na zebranie się nie wstawiłem, ciężko mi było wstać i iść na zebranie z pustym rzołondkiem. Poszłem wienc na dobry obiad do siostry i mamy.
Wracajonc do zdjencia, byłem wykończony szalonym tępem biegó jaki mi zaserwowali pozostali uczestnicy ścierzek biegowyh.
Dzisiaj piszem tego posta i zaraz idem spać, bo wruciłem właśnie z pracy.

P.S. Morze ktoś napisze co ciekawego było na zbieraniu u Ewy.
Pozdrawiam Robert.
TechnO
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja teraz namówiłem kolegę i razem latamy po ścieżkach Ale w środe o 18:00 nikogo nie było.Zjawimy się może w sobotę we 2 :hejhej:
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Przypominam, że na Ścieżkach Biegowych przez pewien czas spotykamy się w soboty o godzinie 10.00. :taktak:
Wiem, że niektórzy właśnie zakończyli roztrenowanie i być może zameldują się do wspólnego biegania. :hej:
Zapraszam !!!
Piotr K
PS Zdjęcie Roberta jak zwykle udane lecz opis trochę odbiega od orginalnej polskiej pisowni. :hejhej:
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzis był kolejny bieg na Lubelszczyźnie - bieg barbórkowy 12 km Bogdanka-Łęczna. Byłem tam drugi raz i mam pozytywne wrażenia, za rok na pewno też pobiegnę. Frekwencja się zwiększa, nagród wiele (sam wylosowałem dres :) ). Sporo naszych.
LSB potrzebuje Regonu i Nipu - załatwię to w tym tygodniu myślę.
Pozdrowienia
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Po powrocie do Lublina dzisiaj w południe 22 km (nad zalew, dookoła zalewu-od mostu aż do Mariny biega się świetnie gdyż jest odśnieżone przez spychacz i z powrotem do domu)
Awatar użytkownika
ewcze
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziś mój pierwszy bieg po dłuuuuugiej przerwie: 13 km przez wąwóz, wzdłuż rzeki do Tamy i z powrotem. Nawierzchnia całkiem OK: ubity śnieg, twardo, ślisko, trochę nierówno. Nowe trailówki NB spisały się całkiem nieźle.
Wstrzeliłam się w dobrą porę, bo spotkałam 7 biegaczy, 1 narciarza i 6 rowerzystów, którym zawsze schodziłam z drogi, bo wiem doskonale, że każda próba wyminięcia kogoś w takich warunkach grozi poślizgiem. 4 dni temu rowerkowałam w głębszym śniegu niż ten dzisiejszy - niezły hardcore: wymagana większa koncentracja, ale za to większa adrenalina w prezencie :hej: :bum:
Pozdrawiam tych, co lubią zimę! :hejhej:
Ewa
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Z okazji zbliżających się (do mety już podchodzą) Świąt, wszystkim biegającym oraz sympatykom życzę Świąt zatrzymanych w biegu, radosnych, spokojnych spędzonych z bliskimi sercu.. A także żelaznej kondycji i ciekawych tras :)
zby
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Na początku życzenia:
Dużo prezentów, mało w życiu zakrętów!
Dużo bombelków w szampanie i kogoś kto Ci zrobi śniadanie!
A na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!

Powiem Wam, że rok 2010 kończy mi się biegowo. Dzięku temu ,że rozbiłem samochód trochę wybiegałem kilometrów. Podczas gdy we wrześniu i październiku na liczniku pokazało się 123 kilometry to w listopadzie i grudniu już iPod pokazał 409 km. Tak więc postanowienie na styczeń jes pobić dotychczasowy rekord w styczniu tj 201,77km w 2008 roku(oczywiście dotyczy to okresu od kiedy biegam z iPodem wcześniej bywały tygodnie po 180km ale to już pieśń przeszłości). Kto chce się dołączyć do mojego wezwania to podaję link do wyzwania na nikeplus http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/ni ... /474503352

Pozdrawiam i do zoboczenia na trasach biegowych
Piotr K
ODPOWIEDZ