LATARKA CZOŁOWA PETZL TIKKINA 2
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć,
Ja mam Tikkę XP2 i jestem zadowolony. W "Twoim" modelu nie biegałem. Tu masz linka do przydatnego wątku.
Pozdrawiam,
Lejek
Ja mam Tikkę XP2 i jestem zadowolony. W "Twoim" modelu nie biegałem. Tu masz linka do przydatnego wątku.
Pozdrawiam,
Lejek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
w mojej ocenie zdecydowanie za słaba. Powinna być tikka 2 xp, żeby dać radę w lesie. Ponadto nie ma rozpraszacza światła. Czyli masz przed sobą wąski słup światła. Patrzenie w niego, jak podskakuje męczy po pewnym czasie.
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Dzięki Panowie!
Tak też myślałem ,że może być za słaba, bo ta która oglądałem to właśnie tikka xp2. Wczoraj przypadkowo wpadła mi w ręke ,ale właściciel nie wiedział co to za model. Niestety zamówiłem juź tą zwykłą, więc się zobaczy jak działa.
Dzięki również za link do tematu.
Pozdrawiam!
Tak też myślałem ,że może być za słaba, bo ta która oglądałem to właśnie tikka xp2. Wczoraj przypadkowo wpadła mi w ręke ,ale właściciel nie wiedział co to za model. Niestety zamówiłem juź tą zwykłą, więc się zobaczy jak działa.
Dzięki również za link do tematu.
Pozdrawiam!
Run Forrest, RUN!!
- AkiTigra
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:40
- Życiówka w maratonie: 5:15
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Używałem ją w bardzo ciemnym lesie - chociaż na co dzień nie biegam po takich terenach ale dla dobra nauki wszystko - uważam, że jest wystarczająca. Dodam, że biegałem w trybie ECO. Nie potykałem się i cały i zdrowy wróciłem do domu.
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Dla zainteresowanych chciałem tylko napisać , ze faktycznie jesli ktoś zamierza biegać w ciemnym lesie , z dala od jakiegokolwiek oświetlenia , to niech zapomni o Tikkina 2. Mi się udało zmienić zamówienie i wziąłem tikka xp2 ,ale ojciec został przy tikkina 2 i jest olbrzmia różnica. Pobiegłem raz z jedną,raz z drugą i w lesie daje rade xp2 ,ale tez nie na eko, tylko na maxymalnym ustawieniu. Świetna jest funkcja rozproszenia, biega się naprawdę dobrze i nie męczy oczu. Nie ma się co oszukiwać , ze nadal wiecej światła byłoby mile widziane ,ale to już jest wystarczające ,zeby zobaczyć korzenie, kałuże i doły.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Run Forrest, RUN!!