Teksty przechodniów podczas biegu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja uważam, że modlitwa jest jak najbardziej wskazana za dusze w czyścu, które mogę cierpieć.
Dobra skończmy temat religijny.
Mnie się jakoś nigdy nie przydażyła śmieszna sytuacja:) Może dlatego, że miasteczko ma raptem 12k mieszkańców. :niewiem:
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
bogdanos
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:50
Życiówka w maratonie: 3:39:01

Nieprzeczytany post

1. Na Półmaratonie Hajnowskim dwóch dziciaków krzyczy: "moja babcia szybciej biega".
2. Latem przebiegam przez przejaz dkolejowy sterowany przez operatora który przejazd obserwuje przez kamerę. Cisza, spokój bo to ok 6 rano było i nagle głos prez megafon: "Gdzie biegniesz?" :) Aż podskoczyłem :)
3. Kiedys przebiegam koło domu pielgrzyma, a że jest on koło mojego ulubionego lasku to często tam przebiegam. Pewnego razu po dłuzszej nieobecności na tej trasie zacepia mnie koleś i mówi: "dawno Pana Tu nie było". Przyznam że pierwszy raz widziałem go, ale chyba on mnie nie :)
3. Zeszłem zimy, miałem na sobie leginsy, wyprzedzielm dwie gimnazjalistki i nagle: "fju, fju, jakie nogi" :)
Obrazek
Biegam bo lubię :)
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:08

Nieprzeczytany post

O Podlasiak ;) Ostatnio zauważyłem, że na Podlasiu rozwija się w końcu moda na bieganie, kiedyś to biegacza ciężko było zobaczyć ;)

Ja w zeszłym tygodniu biegając po parku usłyszałem jak jakiś dziadek do swojego yorka krzyknął: "Fafik, bierz go!" ;)
I am addicted.
Awatar użytkownika
michall1
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 45:05s

Nieprzeczytany post

mirek87 bieganie na Podlasiu jest bardzo dobrze rozwinięte :) są nawet imprezy biegowe jak byś był zainteresowany.
Obrazek
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jakie np? W sumie wypadałoby wystartować choć raz w swoich rodzinnych stronach ;)
I am addicted.
Awatar użytkownika
michall1
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 45:05s

Nieprzeczytany post

mirek87 półmaraton mleczny Korycin,łomżyńska dziesiątka,bieg wilka w Grajewie ,bieg godzinny w Grajewie, bieg rolnika w Popowie, Bieg im. Waldemara Kikolskiego w Łapach,Hajnowska dwunastka ,Półmaraton w Hajnówce,Wiosenne Biegi Mońki.W sobotę odbędzie się w Białymstoku Bieg Niepodległości.Jeszcze można dodać bieg szlakiem tatarskim w prostkach.
Obrazek
przyszu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:07

Nieprzeczytany post

Godzina 21, wybiegam sobie z osiedla i mijam 2 dziewczyny. Mam na sobie legginsy(między innymi)
Tekst (maksymalnie ironicznie) : "faajne spodnie"

I tak uwielbiam legginsy.
Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak, jakby wszystko zależało od ciebie.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

a ja w piatek wyminelam na treningumame z wozkiem i chlopczyka na trzykolowcu i chlopczyk bardzo sie zdziwil,ze ktos sie porusza szybciej niz on i pyta mamy "co ona robi?" "biega" powiedziala mama. Niestety dalszego ciagu nie slyszalam, bo bylam juz za daleko.
mirek87
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

przyszu pisze:Godzina 21, wybiegam sobie z osiedla i mijam 2 dziewczyny. Mam na sobie legginsy(między innymi)
Tekst (maksymalnie ironicznie) : "faajne spodnie"

I tak uwielbiam legginsy.
Mnie natomiast zaczepiły laski pod klubem i raczej nie ironizowały ;) Legginsy rządzą ;)
I am addicted.
martt00
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kiedyś biegnąc z kumpelą leśną ścieżką wokół jeziora, grupka żuli wykrzykiwała za nami "kwiat polskiej młodzieży, oby tak dalej" (mamy po 16 lat) ;d

innym razem na tej samej ścieżce podobna grupka, z której jeden osobnik odłączył się aby zaspokoić swą potrzebę, jednak krzaczki były strasznie blisko tej dróżki, gdy my przebiegałyśmy, pozostali panowie; "(imię tego pana z potrzebą), schowaj tego fiuta" ;p
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj usłyszałem od dziewczyny przy wyprzedzaniu "o boże". Ma się te ciało niczym młody bóg. :D

Przy okazji ucieszyłem się, że nie słyszała mnie, bo ostatnio powtarzam sobie ciągle "dobre bieganie to ciche bieganie" i miałem wrażenie, że stukam kopytami, a jednak chyba nie. :-)
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

dobiegam dzisiaj do paniusi z pieskiem, widzę z daleka, że zwierzak coś nerwowy więc zwalniam, piesek, dość duży, ale chyba jeszcze młodziak zdębiał i stanął jak wryty, ja też
na to pani "nie bój się piesku tego dużego pana, on tylko biega" :hej:
tolek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45,32
Życiówka w maratonie: 3.51.20

Nieprzeczytany post

Wybiegam do lasu ,na polance ławeczka stolik dwóch jegomości zaczyna biesiadę.Wracam po godzinie i słyszę podchmielony głos ty to masz zdrowie w odpowiedzi rzucam panowie też widząc dwie puste połówki.Na koniec jeszcze dodali no to za zdrowie .
biegam sobie i już
Paw3l
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Biegam z kumplem. Wychodzi ze sklepu jakiś facet i takim mocnym głosem, nieco oburzony się wydawał: DO ROBOTY KU$%A BYŚ SIĘ WZIĄŁ, a nie....

Sytuacja mnie jeszcze bardziej bawi dlatego, bo ten facet wychodził z siątką piw i wyglądał jak typowy żul :D
Pozdro, Paw3ł :)

Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja odkad chlodniej i biegam w leginsach nie mam gdzie upchnac mp3 wiec w koncu slysze co sie wokol mnie dzieje. na szczescie poki co nikt pod moj adres bluzgow nie posylal. panowie staraja sie byc zabawni wspominajac cos o policji, pomiarze predkosci i tym zebym zwolnila, reszta koniecznie musi wiedziec ktora jest godzina albo jak gdzies dotrzec - tak jakbym byla jedyna osoba na drodze :niewiem:
ODPOWIEDZ